Deimos Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Știe cineva unde aș putea decoda un telefon Nokia C3 astăzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Minelli il stiu, ieri era inchis cand am trecut pe acolo. Am nevoie de un releu din asta, erau prin magazinele cu ATV-uri la un pret gen 40 de ron. Sau alt releu cu 3 faze asemanator ca si dimensiune. Daca il gasesc in Iasi, il cumpar de aici, daca nu am sa comand de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Unde mai gasesc Biciclete SH in Iasi? Am fost deja in Pacurari la Simetria. Caut o biciclera Single Speed. Cadru mare, pneuri inguste, de sosea, preferabil ghidon drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 single speed nu prea cred ca ai sa gasesti decat daca ai noroc sa gasesti in talcioc un sputnik mai incearca aici http://forum.iasibike.org/viewforum.php?f=8&sid=4f45b63e31021adc6b49c4320fc93ddb okazii.ro mercador.ro tocmai.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 21, 2012 Autor Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Unde mai gasesc Biciclete SH in Iasi? Am fost deja in Pacurari la Simetria. Caut o biciclera Single Speed. Cadru mare, pneuri inguste, de sosea, preferabil ghidon drept. eu mi-am luat Kildemoes-ul SH de pe un forum al biciclistilor ieseni. cred ca asta e: http://forum.iasibike.org/ nu mai stiu sigur, ca n-am intrat de cind am luat-o. am cerut niste recomandari si m-a contactat un baiat. bicla merge de rupe. nu e single speed ci cu viteze in butuc (8), Shimano Alfine. e vis in oras, schimbi si-n sarcina, cind vrei tu, si sistemul e f rapid. in rest, e fix cum vrei tu, fara amortizoare, roti subtiri, ghidon drept. recomand. Editat Mai 21, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 este cineva printre motociclistii din Iasi sau poate aveti vreo cunostinta care se pricepe la montat faianta la preturi decente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uricaru_andrei Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Are careva sa-mi imprumute un combinezon de ploaie pana Luni? (ceva ieftin,cat de cat sa nu ma ploua ,care se poate lua peste ecihpamentul normal). Ma intereseaza moca, sau la schimb,prestez un serviciu foto ceva.... zicea cineva ca se gasesc pe la dedeman sau practiker niste pelerine ieftine si bune .de-o ploaia poate or fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 zicea cineva ca se gasesc pe la dedeman sau practiker niste pelerine ieftine si bune .de-o ploaia poate or fi ok rizi tu, rizi, da' cind omu' n-are de ales... Brasov 2009. ia uite ce bine ne sta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 (editat) le-am luat din Dedeman, nu mai stiu cit erau. sint salopete de gradinarit, foarte water proof, cauciucate, da' la o ploaie serioasa iti intra apa orice-ai face pe la git etc. Editat Mai 23, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Calin cat costa alea si de unde pot procura? cat de water proof sunt? Daca nu ai gasit ceva ok iti imprumut eu pe al meu ... doar imprumut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Am auzit azi una in service si am zis ca merita pusa pe forum - Cum se deosebesc "motociclistii" de motociclistii adevarati in fundatie? - Cu magnetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Am auzit azi una in service si am zis ca merita pusa pe forum - Cum se deosebesc "motociclistii" de motociclistii adevarati in fundatie? - Cu magnetul. nu stiu daca merge, titanul nu e feromagnetic da' care-s adevaratii, aia care se lipesc sau restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 nu stiu daca merge, titanul nu e feromagnetic da' care-s adevaratii, aia care se lipesc sau restul? Iti dai seama ca e la caterinca treaba ... se presupune ca aia adevarati au tije si chestii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 e la kterink? pff, si eu, care credeam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Hai noroc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Hai noroc ... ce insinuezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 ce insinuezi? Că te scoate la O.B.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Că te scoate la O.B.R. n-ai nimerit-o, e invers, eu is dator cu vreo 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) n-ai nimerit-o, e invers, eu is dator cu vreo 3. Stai linistit, cel putin pe seara/noaptea asta ... beau deja o bere ... Editat Mai 23, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Stai linistit, cel putin pe seara/noaptea asta ... beau deja o bere ... nu exista, pina nu bei din banii mei nu e-n ordine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) nu exista, pina nu bei din banii mei nu e-n ordine. De asta am zis pe seara/noapte asta ... defept credeam ca bei si tu, dar se pare ca-s singurul pe care il apuca chefu de o bere la ore tarzii ... P.S. Stii ala cu VFR-ul de 400 care iti supara vecinii? isi cauta toba ca si pe el cica il doare capu. Zi-le vecinilor sa puna mana de la mana sa ii ia omului o toba mai domestica Editat Mai 23, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 De asta am zis pe seara/noapte asta ... defept credeam ca bei si tu, dar se pare ca-s singurul pe care il apuca chefu de o bere la ore tarzii ... P.S. Stii ala cu VFR-ul de 400 care iti supara vecinii? isi cauta toba ca si pe el cica il doare capu. Zi-le vecinilor sa puna mana de la mana sa ii ia omului o toba mai domestica da wai, mi-ai zis. sau si tu te-ai apucat de baut si cam uiti? omu' e lejereanu in ultima vreme, nu mai da limitare la ora 22. nush ce mi-am amintit, da' ma-ntreb... oare cui i-a trebuit husa mea de pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 da wai, mi-ai zis. sau si tu te-ai apucat de baut si cam uiti? omu' e lejereanu in ultima vreme, nu mai da limitare la ora 22. nush ce mi-am amintit, da' ma-ntreb... oare cui i-a trebuit husa mea de pe motor? Vezi poate mai erai dator cu o bere cuiva și s-a omenit singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) Cine stie ... cu ploile astea, or fi vazut boschetarii ca e waterproof si si-au insusit-o ... eu de vre-o 3 zile tin motorul la service Editat Mai 23, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Vezi poate mai erai dator cu o bere cuiva și s-a omenit singur. not makin' any sense, dude. u drunk or smth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate