gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 (editat) Cine stie ... cu ploile astea, or fi vazut boschetarii ca e waterproof si si-au insusit-o ... eu de vre-o 3 zile tin motorul la service sa stii ca nu esti primul care lanseaza aceasta ipoteza. man,zi-mi unde stai, ca si eu am nevoie de o husa si in caz ca-ti iei ca sa stiu..... oh wait, stai ca stiu unde stai ...... deci.....cand iti iei husa din nou? am trecut pe cloaking device. vezi sa nu te-mpiedici Editat Mai 23, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 sa stii ca nu esti primul care lanseaza aceasta ipoteza. am trecut pe cloaking device. vezi sa nu te-mpiedici Si odata cu asta s-a dus si rezistenta la apa astfel incat banditu tau e acum ud ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 not makin' any sense, dude. u drunk or smth? Nu-s beat, doar mi-am dat cu părerea. Să ști că m-am gândit și eu la varianta cu boschetarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 da' ca idee, daca apare brusc si prin absurd pe un motor o husa neagra cu albastru, cu o silueta de motocicleta si inscris "Louis, the fun company" foarte buna de felul ei, si parca nu chiar noua... well, probabil ar fi doar o coincidenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Bine de stiut ... daca imi iau ever husa, desi putin probabil ... sa o rup undeva la vedere, in caz de mi-o fura si mie sa am semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 http://www.louis.de/_3038e2c2a46373806cd6a2bf3ae43c036e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&artnr_gr=10008346 cam asta era. am avut un Oxford de vreo ~100 RON. nu e pont, dupa o vreme a inceput sa treaca apa. apoi o panarama de 50 RON din Carrefour, trecea apa ca prin sita. dupa care asta furata, care a fost cea mai buna, abia gaseam o picatura pe motor dupa ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 http://www.louis.de/_3038e2c2a46373806cd6a2bf3ae43c036e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&artnr_gr=10008346 cam asta era. am avut un Oxford de vreo ~100 RON. nu e pont, dupa o vreme a inceput sa treaca apa. apoi o panarama de 50 RON din Carrefour, trecea apa ca prin sita. dupa care asta furata, care a fost cea mai buna, abia gaseam o picatura pe motor dupa ploaie. Ești vânat Căline. Caută pe la oamenii străzii și poate o găsești făcută acoperiș de baracă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 (editat) http://www.louis.de/_3038e2c2a46373806cd6a2bf3ae43c036e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&artnr_gr=10008346 cam asta era. am avut un Oxford de vreo ~100 RON. nu e pont, dupa o vreme a inceput sa treaca apa. apoi o panarama de 50 RON din Carrefour, trecea apa ca prin sita. dupa care asta furata, care a fost cea mai buna, abia gaseam o picatura pe motor dupa ploaie. Tocmai am comandat una identica pentru un amic ... cauta-ma pe privat sa iti zic de unde sa iti ridici husa noua Ești vânat Căline. Caută pe la oamenii străzii și poate o găsești făcută acoperiș de baracă. Cele dinainte am inteles ca le-a schimbat de "bune" ce erau, deci nu-i chiar asa vanat ... Editat Mai 23, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Tocmai am comandat una identica pentru un amic ... cauta-ma pe privat sa iti zic de unde sa iti ridici husa noua Cele dinainte am inteles ca le-a schimbat de "bune" ce erau, deci nu-i chiar asa vanat ... De-acum începe vânătoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Tocmai am comandat una identica pentru un amic ... cauta-ma pe privat sa iti zic de unde sa iti ridici husa noua Cele dinainte am inteles ca le-a schimbat de "bune" ce erau, deci nu-i chiar asa vanat ... ca sa vezi soarta primei huse verifica primul post din acest topic. am cirpit-o cu o bucata dintr-o umbrela dar tot si-a dat duhu' (trecea apa). stii cum e cu glumele gen? nu subestima ironia soartei, poate i-o fura si respectivului si intru la bucluc daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salut. Aveti idee daca exista vreo lista cu persoane date disparute pe raza judetului Iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smoker Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salut. Aveti idee daca exista vreo lista cu persoane date disparute pe raza judetului Iasi ? http://is.politiaromana.ro/ipj_iasi/Puteti_da_relatii/urmariti_disparuti/disparuti.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 http://is.politiaromana.ro/ipj_iasi/Puteti_da_relatii/urmariti_disparuti/disparuti.php Multumesc, dar nu prea este updatata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 25, 2012 Autor Share Postat Mai 25, 2012 deoarece mi s-a parut un moment hallmark, tre' sa va impartasesc si voua. vad zilele astea o masina din asta cu reclame electorale. stiti cum au toate un intro la "mesajul" electoral, o secventa muzicala. vad una cu muzica "populera". zic, in sinea mea "halal, asta e electoratul". dupa care remarc si masina din spate: BMW cu geamurile date jos, din care rasuna o manea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 deoarece mi s-a parut un moment hallmark, tre' sa va impartasesc si voua. vad zilele astea o masina din asta cu reclame electorale. stiti cum au toate un intro la "mesajul" electoral, o secventa muzicala. vad una cu muzica "populera". zic, in sinea mea "halal, asta e electoratul". dupa care remarc si masina din spate: BMW cu geamurile date jos, din care rasuna o manea Asta in cazul in care iti mirosea a Europa...NOOOT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Fu la Palas Mall astazi, exteriorul arata foarte frumos, scarile de marmura din spatele palatului sunt belea, abia astept sa se deschida restaurantul japonez. Am fost placut surprins de muzica rockerista din difuzoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 31, 2012 Autor Share Postat Mai 31, 2012 Stie careva daca sunt ceva cinema uri date in folosinta/deschise? Sau unde plm se pot afla informatii cu privire la ce s-a deschis ce e pe acolo etc? paznicii si secretarele stiu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Abia astept sa se deschida Palatul Culturii. O aditie foarte frumoasa spatiului verde sunt vestigiile istorice descoperite si puse in valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Fu la Palas Mall astazi, exteriorul arata foarte frumos, scarile de marmura din spatele palatului sunt belea, abia astept sa se deschida restaurantul japonez. Am fost placut surprins de muzica rockerista din difuzoare. Eu am fost noaptea asta la Palas și mi s-a părut cea mai mare tâmpenie deschisa vreodată într-un oraș. În afară de faptul că noaptea îți trebuie lanternă,stroboscoape și girofar ca să vezi pe unde să mergi să nu-ți rupi gâtul pe scări, altceva în afară de magazine, magazine și crâșme nu am văzut. Românii nu știu să investească în ceva durabil și din păcate asta nu se va schimba. Foarte bine mergea o piscină modernă (bazin de înot, jacuzzi, bazin pentru copii, tobogan și piscină pe înălțime variabilă), acoperită și cu un SPA meseriaș ca să aibă omul unde să se ducă să se relaxeze. Era rentabilă, cu profit pe termen lung. Dar nu frate, la noi se fac mall-uri peste mall-uri și spații de birouri căci, în gândirea lor, astea aduc profit, dar din păcate doar pe termen scurt. Am să merg pe lumină să văd ce tâmpenii mai sunt pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 miine o sa merg EU la Palas si dupa o sa postez PAREREA CORECTA. dixit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) miine o sa merg EU la Palas si dupa o sa postez PAREREA CORECTA. dixit. Nici nu-mi imaginam că PĂREREA TA n-o să fie cea CORECTĂ. Editat Iunie 1, 2012 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 da scarile alea is belea In rest nu ma dau in vant dupa restul mall-ului, dar parcul e super , reminds me cand eram pusti si faceam "downhill" pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 da scarile alea is belea In rest nu ma dau in vant dupa restul mall-ului, dar parcul e super , reminds me cand eram pusti si faceam "downhill" pe acolo. Merg îndată să văd și eu ce chestii belea ai văzut. Aștept întâi PĂREREA CORECTĂ a lui CalinD și apoi scriu și eu despre ce se poate vedea ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Ba cica CalinD s-a pierdut .. asa am gasit niste afise prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Ba cica CalinD s-a pierdut .. asa am gasit niste afise prin oras Aoleu, măicuță, unde ai fugit Căline? Din păcate nu mai avem de la cine să primim părerea corectă asupra Palas-ului. Căline, te rugăm, vino înapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate