emylyo Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 A fost montat pe o busa si dat jos d eun amator care a taiat mufa pur si simplu si am in acest moment ceasul cu un cablu cu 4 fire de culoare verde,maro,galben si maro.Somebody help me! http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Fa-ma si pe mine sa inteleg, aceste indicatoare nu au si ele un senzor undeva in cutie ca altfel nu inteleg cum ti-ar putea citi in ce treapta esti. Tu ai numai indicatorul...din ce spui tu...alea unde se conecteaza? pe bord sau au ceva special de se instaleaza la schimbator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 29, 2009 Autor Share Postat Martie 29, 2009 Am citit si se pare ca ar mai trebui sa mai aiba un senzor.Nu stiu insa sigur.Nu in cutie insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 uite aici un tip care vinde si are si o schema care cred ca te va ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 29, 2009 Autor Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Am gasit poza completa-am doar afisajul si senzorul lipseste! Editat Martie 29, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_geo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cu 2 fire e clar: un plus si un minus. ramane problema celorlalte 2, care pot diferi in functie de ce microcontroller foloseste. trimite-mi-l si cercetam sa vedem ce-i lipseste si unde se conecteaza. emi din slobozia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_geo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 pardon, fetesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 nu au nici un senzor special are un fir care se leaga la + unul se leaga la - unul se leaga la firul de semnal vitezometru unul se leaga la firul de semnal turometru nu stiu exact care ce culoare unde vin dar dupa ce l-ai montat trebuie initializat in fiecare treapta sa le invete, procedura care iar nu stiu cum se face<cauta un manual de instalare pt el sau mai cauta pt te ajuta cineva care are deja montat pe moto P>S> merci pt furtune<sunt super<mi-am luat si etrieri de busa>> Am citit si se pare ca ar mai trebui sa mai aiba un senzor.Nu stiu insa sigur.Nu in cutie insa. daca vrei monteazal tu pe moto<prindel unde vrei>si iti fac io legaturile cand vii prin buc am nevoie de aparatul de masura sa identific firele dar 80% cred ca cele 2 maro sunt semnalele dupa senzori, verde - iar galben + dar mai bine masor prima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Se simte diferenta la frane cu furtunele si etrierii de busa?Am returnat indicatorul de treapta de viteza si mi-am comandat unul nou cu tot cu instructiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Indicatorul respectiv deduce treapta de viteza in functie de raportul dintre valoarea citita de la senzorul de viteza si valoarea citita de la senzorul de turatie, eventual un semnal in plus de la senzorul de neutru. Un software inteligent scris in microcontroler ar trebui sa-l poata face sa invete singur treptele de viteza, fara necesitatea unei proceduri speciale de initializare, ci prin detectarea diferentiala a rapoartelor constante, asta daca nu are vreo procedura separata de etalonare (buton) sau daca nu vine pre-setat pe fiecare model de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Indicatorul respectiv deduce treapta de viteza in functie de raportul dintre valoarea citita de la senzorul de viteza si valoarea citita de la senzorul de turatie, eventual un semnal in plus de la senzorul de neutru. Un software inteligent scris in microcontroler ar trebui sa-l poata face sa invete singur treptele de viteza, fara necesitatea unei proceduri speciale de initializare, ci prin detectarea diferentiala a rapoartelor constante, asta daca nu are vreo procedura separata de etalonare (buton) sau daca nu vine pre-setat pe fiecare model de motocicleta. rapoartele sunt diferite de la motor la motor<dispozitivul este universal> principiul este simplu dar nu la fel de eficient ca cele standard<din fabrica> inveti fiecare treapta<ex. tr 4 la 3500 rpm are 50 km/h; tr 5 la 3500rpm are 70km/h> dispozitivul nr cate inpulsuri citeste de la fiecare senzor face un calcul simplu si iti spune in ce treapta esti problema la acestea universale este ca atunci cand tragi ambreiajul iti indica 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurel Iancu Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 Salut! În cazul în care s-a decalibrat (treapta 1 imi indica treapta a 3-a ) ce pot face? Yamaha fz6 s2 2007 . Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 Ce indicator ai? Pune poză inclusiv cu mufele de la capătul cablului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 M-a sunat Emil ca sughite si nu stie de ce acum mi-am dat seama care-i motivul....., topicul de 14 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 Acum 3 ore, Aurel Iancu a spus: Salut! În cazul în care s-a decalibrat (treapta 1 imi indica treapta a 3-a ) ce pot face? Yamaha fz6 s2 2007 . Multumesc! Îl recalibrezi (pe senzor). Ca atunci când a fost montat. Cauta senzorul dupa model, un clip pe YouTube si aia e. Nu stim ce fek de indicator ai si cum e montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate