yuk Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Am si eu o problema. Nu am stiut unde sa o pun asa ca: are cineva (donatie sua pe bani) o bucata de cauciuc poros sau altceva care sa poata fi pus intre topcase si suportul lui ca sa nu mai zdrangane? Sau stie cineva de unde pot cumpara asa ceva? Grosimea sa fie pana in 5 mm (zic eu). Sau, si mai bine, are cineva o alta solutie de oprit zdranganeala de la topcase? ( si sa nu imi ziceti "lasa-l acasa" ca nu e optiune valida) Imi place ca am topcase-ul dar ma calca pe nervi cand il aud zdranganind in spate. daca nu e buna camera de tractor atunci - polistiren extrudat, sau ceva material provenit dintr-o pereche de slapi... dar cred ca problema este alta... parghie... bratu' x forta... ... mecanica... joaca codita mobrei cu totul, pentru ca greutatea topcase-ului este aplicata exact unde e mai rau . La SuperTenere exista un suport care actual se vinde cu 300-350 euro, desi mobrele valoreaza vreo 2000 ... cauta poze sa vezi cum arata suportul ala si vei intelege ca problema ta nu se poate rezolva prea usor Mesaj completat Visit My Website Mesaj completat suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 DONEZ!!! Pentru cei care se sint in stare sa mai INVIE o comunista una bucata cilindru pentru CZ175 Este in vaselina SUCCES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Donez butoias pt chopper....din pacate nu pot pune poze ( sistemul de cacao de la munca ) dar cine vrea sa vada pot trimite pe e-mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 DONEZ!!!Pentru cei care se sint in stare sa mai INVIE o comunista una bucata cilindru pentru CZ175 Este in vaselina SUCCES Frumos din partea ta ! trebe sa fie cinva f tinar sa puna mult suflet si energie . Si ca o gluma : Bunicule nu le baga mortu-n casa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Donez butoias pt chopper....din pacate nu pot pune poze ( sistemul de cacao de la munca ) dar cine vrea sa vada pot trimite pe e-mail. Eu vreau butoias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 dane nu se preteaza pt motoru tau ...saracu e mai din Mad Max asa ...dar daca vrei neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Daca poti adu-l, te rog, deseara la Sala Transilvania sa-l vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Bunicu eu as vrea cilindrul daca se poate .In curand o sa imi iau un cz si nu se stie. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Bunicu eu as vrea cilindrul daca se poate .In curand o sa imi iau un cz si nu se stie. Sanatate Te astept cu DRAG pe General Balan Nr.20 Nu de alta dar te pomenesti ca se face harnic Florin sau se apuca de imbalsamat "cadavre" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Donez butoias pt chopper....din pacate nu pot pune poze ( sistemul de cacao de la munca ) dar cine vrea sa vada pot trimite pe e-mail. donat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 DONEZ!!!Pentru cei care se sint in stare sa mai INVIE o comunista una bucata cilindru pentru CZ175 Este in vaselina SUCCES Bunicu eu as vrea cilindrul daca se poate .In curand o sa imi iau un cz si nu se stie. Sanatate DONAT Sper sa apuc si eu sa fac o tura pe lumea ASTA Ca dupa......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
07ary Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2010 Donez prinderi oglinzi pe 18mm, noi, nu le-am folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 trimite-mi te rog o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
07ary Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2010 http://www.louis.de/_408a64541b178c08fa870...x=0&cmd.y=0 cele arginti cu surub cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 da-mi nr de articol ( bestellnr. ) ca pe mine ma duce pe home page linku ala.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 (editat) 10028890 sau fa click de doua ori (nu dubluclick) fara sa inchizi prima pagina. LE: creca tre sa astepti pana sa incarca complet prima data si abia apoi faci click din nou... is ciudati rau astia! Editat Ianuarie 27, 2010 de kinzo_2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 mersi ... nu sunt bune pentru ce vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 as avea nevoie de o placuta de aluminiu de 200 mm x 200 mm si grosime de 1 mm si de un senzor de cric lateral. cumpar sau accept donatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Am eu la firma o foaie de tabla de aluminiu. Nu mai stiu grosimea dar mai uit maine si iti spun. Oricum, sigur e peste 1mm. O mai iei si tu un pic la smirghel. as avea nevoie de o placuta de aluminiu de 200 mm x 200 mm si grosime de 1 mmsi de un senzor de cric lateral. cumpar sau accept donatii Mesaj completat E de 2 mm. Daca ti-e buna asa zi-mi si-ti tai o bucata. as avea nevoie de o placuta de aluminiu de 200 mm x 200 mm si grosime de 1 mmsi de un senzor de cric lateral. cumpar sau accept donatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Am eu la firma o foaie de tabla de aluminiu. Nu mai stiu grosimea dar mai uit maine si iti spun. Oricum, sigur e peste 1mm. O mai iei si tu un pic la smirghel. Mesaj completat E de 2 mm. Daca ti-e buna asa zi-mi si-ti tai o bucata. cred ca e prea groasa. vreau sa imi fac un suport pentru modulul de control de la ungatorul automat. suportul asta vine prins de surubul de la suportul manetei de ambreiaj. si va trebui indoit in un fel de Z dar cu unghiuri de 90 de grade sau mai mari si cu laturile de aproximativ 10 mm, 5 mm si 50 mm daca se poate face asta inseamna ca e ok si de 2 mm (pentru ca ar fi destul de puternica ca sa nu vibreze modulul ala prea tare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Nush ce sa zic. Cre'ca-ti trebe un abcan sa-ti iasa chiat la fix. Eu mi-am facut dintr-asta masca pentru radiator si aparatoare pentru lant. Cu tot felul de indoituri. Pana la urma iti tai o bucata, ti-o dau si vezi tu ce iasa pana la urma. OK? O iau maine la mine si 'om vorbi la telefon pen'ca parca ai numarul meu. cred ca e prea groasa.vreau sa imi fac un suport pentru modulul de control de la ungatorul automat. suportul asta vine prins de surubul de la suportul manetei de ambreiaj. si va trebui indoit in un fel de Z dar cu unghiuri de 90 de grade sau mai mari si cu laturile de aproximativ 10 mm, 5 mm si 50 mm daca se poate face asta inseamna ca e ok si de 2 mm (pentru ca ar fi destul de puternica ca sa nu vibreze modulul ala prea tare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 deci...dupa un secol am reusit si eu sa-mi remodelez bestia aseara...doar ca...bineinteles nu putea fi totul perfect...asadar... CINE ARE O BATERIE PE DATORIE SAU DE IMPRUMUT Mesaj completat pt max o luna...pana vine iarasi fluturasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 deci...dupa un secol am reusit si eu sa-mi remodelez bestia aseara...doar ca...bineinteles nu putea fi totul perfect...asadar... CINE ARE O BATERIE PE DATORIE SAU DE IMPRUMUT Mesaj completat pt max o luna...pana vine iarasi fluturasul daca am eu, ce imi dai la schimb? , la mine nu e gratis )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 daca am postat pe donatii inseamna ca vreau moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate