ingridana Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Puteti sa-mi spuneti ce facem cand franele scartaie enervant? ambele frane le am pe disc cu placutele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Puteti sa-mi spuneti ce facem cand franele scartaie enervant?ambele frane le am pe disc cu placutele bune. eu spalam discul cu apa + detergent dupaia.. limpezeam. poate is gata placutele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 exista spray de frane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 si cam unde gasesti asa ceva ,daca nu te superi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 si mie imi scartaie destul de tare aia de spate. chiar as fi curios sa aflu cum se poate inlatura problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Dati-le cu ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Sprei pentru frane puteti gasi la orice magazin auto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Daca frana/ franele scartaie prea tare probabil ca sunt prea dure. sau se freaca.. get pe get, fier pe fier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Daca frana/ franele scartaie prea tare probabil ca sunt prea dure. sau se freaca.. get pe get, fier pe fier. Sigur ca da... se freaca mult franele astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiss4girls Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Dati-le cu ulei :blink: I-am zis unui amic faza asta,(in gluma ,desigur) si tipul chiar a pus botul :| E penala faza.. Scuze pentru OffTopic. Si mie imi cam scartaie,dar doar la viteza mica..dupa ce incetinesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 si mie-mi scartaie la masina si am placute noi... sunt placutele dintr-un material mai dur si de aia scartaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Dati-le cu ulei nu cu ulei mah .... te dilisi?? cu vaselina ca aia tine mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 dati jos placutele si frecati putin cu smirghel si nu o sa mai scartaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Glume glume dar uni o pot lua in serios. Cu orice ai da pe ele, la un moment dat tot o sa scartaie...si sprayul ala se exfoliaza odata. De obicei, franele scartaie cand sunt reci, sau cand sunt nefolosite mult timp, pe ele depunandu-se rugina. Dupa 2-3 km de mers prin oras ar trebui sa se incalzeasca si sa nu mai faca asa. Daca continua sa faca asta verifica-le sa nu fie pe duca. Daca nici asta nu e, mai exista posibilatatea ca lichiudul de frana sa fie in exces si un pistonas sa fie decalat, stand mereu pe disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 dati jos placutele si frecati putin cu smirghel si nu o sa mai scartaie le-am frecat. nu au mai scartait cateva zeci de kilometri apoi a luat-o de la capat. Glume glume dar uni o pot lua in serios. Cu orice ai da pe ele, la un moment dat tot o sa scartaie...si sprayul ala se exfoliaza odata. De obicei, franele scartaie cand sunt reci, sau cand sunt nefolosite mult timp, pe ele depunandu-se rugina. Dupa 2-3 km de mers prin oras ar trebui sa se incalzeasca si sa nu mai faca asa. Daca continua sa faca asta verifica-le sa nu fie pe duca. Daca nici asta nu e, mai exista posibilatatea ca lichiudul de frana sa fie in exces si un pistonas sa fie decalat, stand mereu pe disc. scartaie si dupa ce se incalzesc. nu sunt duse, au maxim 2000km. lichidul e ok si pistonasele nu au nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 uite...eu am cumparat un set de placute la15 lei( firma de firma ) si m-au tinut 10 km . Am pus 10 frane si s-au dus plus ca scartaiau cand puneam frana si nici oprea brusc. Se poate sa nu fie de calitate placutele si de aia scartaie. PS> ai curatat si discul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 daca scartaie nu inseamna ca sunt mai slabe. de cele mai multe ori scartaie din cauza placutelor, si anume materialul din care sunt facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) De cele mai multe ori scartaie pana se uzeaza un pic (in cazul in care sunt noi) sau ai nisip/praf.... Editat Aprilie 7, 2009 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 am rezolvat-o. unul dintre pistonase nu se misca, era blocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 eu nu am ce sa le fac la alea de pe fata. sunt puse de 1 luna si tot scartaie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 si mie imi scartaie ambele frane de cand am scuterul .... si am schimbat vreo 3 seturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 eu nu am ce sa le fac la alea de pe fata. sunt puse de 1 luna si tot scartaie.. ai schimbat numai placutele? ....daca discurile au o anumita uzura si placutele sant noi e normal sa scartie... sau daca au insertie metalica ca alea de Dacie care aparuse acu cativa ani de fugea toti de ele pt ca nu erau bune de nimic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Sigur ca da... se freaca mult franele astea ? Da... tata, n-ai nici o treaba cu mecanica, fugi la somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Cui ii scartaie franele inseamna ca le pune cam des. Cine e racer adevarat nu prea le foloseste . Se bazeaza mai mult pe frana de motor :> . Si acu o sa imi sara in cap geniile care o sa zica " si la semafor cum franezi ? " . Acolo da , folosesti frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Thug-R te consideri racer? Noi te credem pe cuvant si eu stiu ca tu ai 6 viteze si poti face frana de motor si din a 6-a in a-ntaia, dar mai stiu si ca tu sti(ca doar ai avut scuter) ca scuteristii - caci pe forumul lor esti - nu pot face frana de motor cu un ambreiaj centrifugal decat in cazuri extreme de oprit in varful pantei, dat drumul la vale si apoi facut frana de motor. Poate in viitor o sa fac cum spui tu, sa fiu racer o sa-mi scot franele definitiv de pe scuter. O sa fiu un true atunci :> P.S: problem solved la chivu, exact una din problemele spuse de mine, descentrarea pistonasilor, mi s-a intampla si mie, unu sa apese mai mult pe disc Editat Aprilie 7, 2009 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate