dead_man_walking Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 am inceput sa desfac scuterul pe bucatzi dar m-am oprit pentru ca deshteptzii de francezi au pus 4 suruburi in stea pe carenele mele!!! are cinvea surubelnitze cu care ash putea desface aceste shuruburi sau a vazut cineva pe undeva la vanzare astfel de shurubelnitze??? multzumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 DE CEEA CE TE-AI LOVIT TU SE NUMESC TORSUTI SAU "SORICEI" SI GASESTI IN TARG LA VITAN TOATE DIMENSIUNILE POSIBILE SI IMPOSIBILE BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 In targ la vitan vei gasi niste scule facute din plastelina. mergi pe Bd. Lacul tei, apoi strada Pastorului, la Dan-Don, unde exista un magazin de scule DRAPER EXPERT. adica scule pentru o viata. de vreme ce nu vrei sa iei tot magazinul acasa nu te vei ruina, nu costa chiar atat de mult. Unele scule (TORX FIXING SYSTEM) adica ce ai tu nevoie se dadeau parca si la bucata. Am draper de cand lumea si nu am rupt o cheie pana acum. si desfac masini cu ele, nu carene!! poti sa mergi cu incredere si la reprezentanta IUS, sculele romanesti sunt foarte bune. daca vreii imi scrii si iti dau adresa, nu o stiu pe dinafara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zixx Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 (editat) Am vazut si prin Metro niste seturi de astfel de surubelnite TORX,mai de unica folosinta Pentru ce ai tu nevoie cred ca sunt OK Editat Ianuarie 18, 2006 de zixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 In targ la vitan vei gasi niste scule facute din plastelina. mergi pe Bd. Lacul tei, apoi strada Pastorului, la Dan-Don, unde exista un magazin de scule DRAPER EXPERT. adica scule pentru o viata. de vreme ce nu vrei sa iei tot magazinul acasa nu te vei ruina, nu costa chiar atat de mult. Unele scule (TORX FIXING SYSTEM) adica ce ai tu nevoie se dadeau parca si la bucata. Am draper de cand lumea si nu am rupt o cheie pana acum. si desfac masini cu ele, nu carene!! poti sa mergi cu incredere si la reprezentanta IUS, sculele romanesti sunt foarte bune. daca vreii imi scrii si iti dau adresa, nu o stiu pe dinafara. eu vreau sa-mi cumpar niste torx-uri calumea ca alea din piata le-am dat peste cap si unde gasesc o cheie dinamometrica la un raport caliatate/pret foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Se mai gasesc si la magazinul de suruburi, rulmenti si semeringuri si prese de pe mosilor, aproape de intersectia cu eminescu. Au vitrina la strada, sigla e un surub mare parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Mergeți Âşi luați-vă Draper dacă vrețÂşi scule adevărate. Hmm, Âşi prețul e orecum pe măsură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 eu vreau sa-mi cumpar niste torx-uri calumea ca alea din piata le-am dat peste cap si unde gasesc o cheie dinamometrica la un raport caliatate/pret foarte bun. louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Conform catalogului pe anul 2004, am gasit chei dinamometrice la Draper de la 12,61 pana la 431,31 euro...Nu stiu exact ce faci cu ea, dar cred ca cea de 12 e suficienta!! mai erau si pe la 48 euro unele. mai gasesti acolo scule Elora si pe vremuri aveau si Britools (imi era mila sa pun mana pe ele, dar sa le murdaresc cu ulei. Br erau insa f scumpe.) str. Pastorului 21-23, sect 2, tel 2110975, www.stcl.ro pentru IUS , pe care m-am straduit mult sa le rup si nu am reusit, adresa str Vespasian 8, sect 1, tel 2249319, www.lsg.ro pentru torx-uri iti poti cumpara trusa de surubelnite de 8 sau 11 bucati sau iei bituri, 6 buc cam la 20 lei cu adaptor pt un T obisnuit de 1/4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 Cheie dinamometrica de 10-80NM am luat de la Draper la pretul de 170 lei noi. Nu-i chiar asa sperietoare. Dar si in Vitan gasiti scule bune, numai sa stiti sa le cautati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 s-a rezolvat!!! ipman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Mergeți Âşi luați-vă Draper dacă vrețÂşi scule adevărate. Hmm, Âşi prețul e orecum pe măsură. corect . asa adauga ca si sculele STANLEY sunt rezonabile pret-calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Stanley gasesti si in Bucur Obor, e un raion de scule foarte bine dotat! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 (editat) Mai sunt si sculele marca Facom care sunt cel putin la fel de bune ca cele de la Drapper, dar un pic mai scumpe.Varianta cea mai avantajoasa este tot IUS ,au scule super rezistente. Editat Februarie 2, 2006 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Draper nu mai sint facute in Anglia demult. Dar poate controlul calitatii e mai strict. Si daca tot ai deschis discutia, de unde ai cumparat scule FACOM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate