marque Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Iata si revista noastra cea pimpin' tocmai iesi din tipografie. Asta inseamna ca de maine va fi prin Bucuresti si de saptamana viitoare prin restul patriei. VIATA PE DOUA ROTI 8 Posta redactiei 10 Stiri 16 Interviu: Robert Muresan 20 Story: Noul examen categoria A 22 Time-Out: Idei de redactor workaholic TESTE 24 Suzuki Gladius 30 KTM RC8 R 36 Aprilia Dorsoduro RR 42 Suzuki GSR 600 46 Honda SH 150i 50 Piaggio XEvo 125 MOTO SPECIAL 54 Custom builder: Brian Fuller ACCESORII SI ECHIPAMENTE 58 Selectia Motociclismo SPORT 62 Test KTM 250 EXC Taddy Blazusiak 68 ABC-ul Mondialului de Motocros 72 Antrenamente Serres RoSBK 73 Superstock European 600 74 CNI Motocros Etapa I: Copsa Mica 75 Avanpremiera sezon MotoGP 76 Campionatul Mondial de Superbike TEHNICA 78 Motoare extreme (partea I) TURISM 82 Din Italia în Kazahstan pe Honda Dominator SECOND-HAND 90 Suzuki GSX-R 600 94 Mica publicitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 abia o astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 abia o astept si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Haaaaai cu revistaaaaaaa, ca n-a aparut inca, cel putin p-aici prin regie nu am vazut-o!!Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 apai la smaeb e sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 O gasisti de vanzare la standul Motociclismo de la SMAEB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 am primit-o azi. in sf superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 am si citit. am gasit doua dintre preferate gladius si gsr600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 chestionarul de la pagina 8 e valabil numai in caz ca ma abonez? merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 chestionarul de la pagina 8 e valabil numai in caz ca ma abonez?merci ! Teoretic da, practic daca n-ai ce face, il poti trimite pe mail ca sa nu-ti strici revista de pomana. redactia@motociclismo.ro am si citit. am gasit doua dintre preferate gladius si gsr600 Asteptam si noi cu nerabdare ca Gladiusul sa fie disponibil la test in Bucuresti ca sa-l mai dam odata si sa ne facem si noi o parere mai "pe bune". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Salut, am vizitat duminica standul vostru din cadrul targului unde am lasat si cateva sute de stickere "Atentine la motociclisti!"; voiam sa stiu daca ati apucat sa le impartiti pe toate sau daca unele din ele vor figura drept supliment gratuit la urmatorul numar (pe moment mi s-a parut o idee buna).Am incercat sa-l contactez telefonic pe dl. Marius Bacila, dar are telefonul inchis. Editat Aprilie 16, 2009 de Thrill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Nu-l tine inchis defel, dar am inteles ca ii face glume proaste bateria. Cat despre stickere, am inteles ca s-au dat ca paine calda. Dupa Sarbatori iti pot spune exact procedeul de impartire (din cate tin eu minte, fata noastra le-a pus pe taraba si doritorii s-au servit, oricum, din ce am vazut in poze, atractia de la noi de la stand a functionat ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate