HonditaCBR Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa (mai ales cu motorul), mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura! Amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Care vrea sa vina de revelion anuntatima pina diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 SARBATORI FERICITE.TUTUROR MOTOCICLISTILOR,SI FAMILILOR ACESTORA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Sarbatori fericite tuturor Sa va aduca mosul tot ce doriti Editat Decembrie 24, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Multa BUCURIE va doresc la toti! Sarbatori fericite! Mesaj completat Si o felicitare...cu zambet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Mos Craciun sa imbatat,renii s-au ratacit asa ca anul asta p...a cadouri. Bine ca am dus noi la cei mai nefericiti ca noi. Sa fiti sanatosi si voiosi,tineri mereu si optimisti. Craciun linistit sa aveti langa cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Mos Craciun sa imbatat,renii s-au ratacit asa ca anul asta p...a cadouri. Bine ca am dus noi la cei mai nefericiti ca noi. Sa fiti sanatosi si voiosi,tineri mereu si optimisti. Craciun linistit sa aveti langa cei dragi! lasa-ne pe noi,noi avem destule,avem ce ne trebuie,ei sa fie fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Crăciunul să vă aducă belÂşug, fericire Âşi sănătate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yesman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Craciun fericit pentru toti! Multumesc Hondita pentru adapost la micutzu . Sanatate si belshug! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Craciun fericit pentru toti! Multumesc Hondita pentru adapost la micutzu . Sanatate si belshug! Cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 asa sa ma lamuresc si eu .. are cineva ceva cu mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 asa sa ma lamuresc si eu .. are cineva ceva cu mine ? Paul..te rog... e Craciun.... nu acuma si nu aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Paul..te rog... e Craciun.... nu acuma si nu aici.... ai dreptate...imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Sarbatori Fericite pt trupa din Arad. Sa ne vedem sanatosi in noul sezon moto(pt unii in februarie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Sarbatori Fericite pt trupa din Arad.Sa ne vedem sanatosi in noul sezon moto(pt unii in februarie) Sarbatori Fericite si pentru Hunedoreni! Sa ne auzim cu bine in noul an/sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Sarbatori Fericite si pentru Hunedoreni! Sa ne auzim cu bine in noul an/sezon... Salutari de la Arad !!! Sarbatori fericite si asfalt uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UrU_OC5lQWA...player_embedded ce inseamna Constiinta.daca se poate faceti si voi la fel si ceva se schimba in lumea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 24, 2009 Autor Share Postat Decembrie 24, 2009 ...sarbatori fericite si planuri mari la toti!... ...asa de mari!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Vrolijk kerstfeest!!! tuturora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=UrU_OC5lQWA...player_embedded ce inseamna Constiinta.daca se poate faceti si voi la fel si ceva se schimba in lumea asta! eu cred ca is prostii,la un moment spune " daca realitatea e holografica o ajuti sa se indeplineasca prin credinta in acel sistem...[]...[]...Realitatea este construita dintr-un gand si fiecare gand construieste realitatea" ...sincer daca ar fi asa rezervorul meu ar fi plin tot timpul + carnet + un harley situat frumos in spate la bloc..daca realitatea ar fi holografica cum spun ei atunci de ce cand ne calca o masina murim ?! raspuns: pentru ca nu e holografica E REAL ! eu nu cred in specimenul numit OM..pentru ca Omul e singurul animal capabil sa minta,daca eu ma duc la NASA si spun ca peste 5 ani sa ne uitam la luna ca o sa il vedem pe Micheal Jackson cum face MoonWalk si aia ma cred logic ca toti se agita si se intreaba "CUM DE STII?? ESTI EINSTIEN ULTIMATE SURVIVAL TINE 1biliard de dolari ca si asa ai nevoie de ei " singurul lucru in care am eu incredere e Dumnezeu si Credinta nu tampitii care ii vad la T.v si mint ca spartii,is ei destepti dar deja intrec limitele cu prostia lor " HAIDATI SA AVANSAM IN TEHNOLOGIE si sa descompunem atomii si electrozii sa aflam care particula am ratat-o" ==>> nu ne ajuta cu nimica ,dimpotriva chiar ne distruge,in loc sa traim bine si sa se preocupe cu CO2-ul din aer ei vor sa mearga in spatiu sa vada CE?? stelele ? alea le poti vedea si de pe tera,probabil o zburat o vaca prin spatiu de la ultima tornada si acuma o cauta,nu inteleg gandirea americanilor defel,Omenirea distruge toata planeta,Kato sincer decat sa ma uit la prostile astea mai bine ma uit la Discovery la "Green Planet" cu caldura iti recomand sa te uiti la emisiunea aia Editat Decembrie 24, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 24, 2009 Autor Share Postat Decembrie 24, 2009 in noul sezon moto(pt unii in februarie) ... ...ca bine zici!...ne vedem la intrunirea de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului sa va aduca bucurie alaturi de cei dragi si pace in suflet! Craciun Fericit!!! Si multa sinatate tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Frate, ce vreme faină era azi de motor!!! Măine ,dacă e la fel, am zburat! Crăciun fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate