irisdog Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 din cauza frigului radeam toti asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) din cauza frigului radeam toti asa daaa, scoate`te Editat Decembrie 19, 2011 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Bre, care aveti o afumatoare in ,,priza". Maine am de pus si eu vre-o 22 rude de carnati. Contra cost evident. Nu am chef sa construiesc instalatia si sa fiu cu ochii pe ea. Urgent raspuns! sau tf. Numerele le stiti (cei care ma cunosc) La straini daca dau rudele poate raman fara ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Sarbatori Fericite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Bre, care aveti o afumatoare in ,,priza". Maine am de pus si eu vre-o 22 rude de carnati. Contra cost evident. Nu am chef sa construiesc instalatia si sa fiu cu ochii pe ea. Urgent raspuns! sau tf. Numerele le stiti (cei care ma cunosc) La straini daca dau rudele poate raman fara ele. In afara de astia ce ai mai adus din Franta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Sarbatori Fericite la toti motorizatii si Un An Nou plin de impliniri si realizari si cat mai multi km parcursi! Ha ha anul trecut pe vremea asta plimbam motoru' anul asta plimb carjele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 In afara de astia ce ai mai adus din Franta ? Secret bre. Am rezolvat cu afumatoarea. Mersi (stie el cui) de ajutor! Sarbatori fericite la toata lumea! Revelionu pe unde il faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Secret bre. ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Ha ha anul trecut pe vremea asta plimbam motoru' anul asta plimb carjele Nu-i bai, trece Anul viitor vei plimba din nou motoru' Fa-te bine Revelionu pe unde il faceti? La tine, ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 La tine, ai uitat? Nu bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 CRACIUN FERICIT TUTUTOR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 (editat) Craciun Fericit !!! Editat Decembrie 24, 2011 de Larking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 (editat) Craciun Fericit!!! Editat Decembrie 24, 2011 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Maine, Duminica 25.Dec. mergem la Arieseni la Snowboardeală la telescaun. Am mai avea 1 maxim 2 locuri in masina. Daca cineva vrea sa vina sa spuna... primu venit, primu servit! http://www.jurnalul.ro/webcam/semenic-299.html#255 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Maine, Duminica 25.Dec. mergem la Arieseni la Snowboardeală la telescaun. Am mai avea 1 maxim 2 locuri in masina. Daca cineva vrea sa vina sa spuna... primu venit, primu servit! http://www.jurnalul.ro/webcam/semenic-299.html#255 cat stati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Craciun fericit tuturor!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 CRACIUN FERICIT TUTUROR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 cat stati? Am ajuns acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Ati avut zapada? La TV ziceau ca la Arieseni este "acceptabil" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 (editat) Ati avut zapada? La TV ziceau ca la Arieseni este "acceptabil" Da, a fost bine. Este zapada suficienta cat sa fie fain Cu prima ninsoare o fi exceptional! Sunt doar cateva zone mici unde apare cate o pietricica... nu e grav. Cateva imagini! Later Edit: 26.Dec.2011, ora: 19:48 Cine vrea poate sa mearga sa se motorizeze la o tura de karting la Galleria Mall in parcare Orar de la 12:00 la 22:00 zilnic. Tarif: 10 lei - 7 ture (o tura dureaza intre 16 si 20 sec) 20 lei - 7 minute (asta recomand) Editat Decembrie 26, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 http://www.evz.ro/detalii/stiri/codul-rutier-vine-cu-sanctiuni-drastice-pentru-beizadele-si-teribilistii-soselelor-959386.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Vise, Kato, vise Legile au fost, sunt si vor fi pentru cei saraci Cei cu bani scapa intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 http://www.economizor.net/ E pe bune sau vrajeala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 vreajeala toata ziua... o minciuna mai buna nu si-au gasit si aia sa bage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 E pe bune sau vrajeala? E vrajeala Asa cum bagi si tu la telefon Nu-ti mai vand obiectul nici cu pret dublu, mai bine il sparg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate