vali_bara Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Salutare, de cateva ore butonez net-ul si nu gasesc nici unde ceva care sa ma ajute sa schimb becul de pozitie din far la un FZ6/2005 proaspat achizitionat. Daca are cineva vre-o info....pls help. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Salut,unde gasesc si eu un magazin de piese moto mai serios in Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Arici Supermoto, pe Obedenaru (langa pizzeria 5 colturi), e destul de OK Mai este un magazin pe Andrei Saguna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Salutare colegilor din Arad. Sunt interesat sa cumpar o mobra din Arad, si ma gandeam ca poate stie cineva ceva de ea. Imi e tare frica sa bat drumul Buc-Arad si sa ma trezesc ca nu e ceea ce trebuie. Despre asta este vorba http://olx.ro/oferta/suzuki-hayabusa-gsx-1300r-ID4kU4a.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oviYO Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Daca stie cineva , unde pot sa_mi schimb fermoarul la o geaca de piele in Arad ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 http://amazingnewtech.com/TrackR/RO/a-248/?voluumdata=BASE64dmlkLi4wMDAwMDAwMy1iNDEwLTQ3ZDctODAwMC0wMDAwMDAwMDAwMDBfX3ZwaWQuLmIzZTY1MDAwLTVjODUtMTFlNi04NTU4LWUxMGIwZDMzNjUwY19fY2FpZC4uODI0NTljZDktYWVjOC00N2VjLTllM2QtYzRhZmJmNTQyYmRhX19ydC4uUl9fbGlkLi5jNzZjMDg2Yy05Mjk2LTRkOWMtOTQzMi0zZDllY2JhODEzNTNfX29pZDEuLjAyNDcyOWRlLTFmMjAtNDNiMy1iNWE3LWJlM2ZlZGEzZmY4ZV9fdmFyMS4uMzUtNTVfX3ZhcjIuLm1hbGVfX3ZhcjMuLmFkMTRfX3ZhcjQuLmZiXF9cYWRzX192YXI1Li5tYXZlX19yZC4ud3d3XC5cZmFjZWJvb2tcLlxjb21fX2FpZC4uX19hYi4uX19zaWQuLg&age=35-55&sex=male&ad=ad14&source=fb_ads&account=mave&bidType=ocpc Salutare ! a testat cineva dracia asta ? Pareri ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Durata bateriei in conditii de localizare cred ca este de cateva transmisii, apoi cedeaza. Personal, eu consider ca este o pacaleala in masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 https://lajumate.ro/gps-navigatii-wifi-nou-5-si-7inch1200mhz16gb512-ram-ful-526755.html cineva care se pricepe ? isi merita banii oare ? ( nu ma intereseaza gps pe telefon, si combinatii de genul ) » Post actualizat in 25 Oct 2016 18:42anunt de vanzare la mobra Hoinar ... Like · Reply · 20 mins Adrian Rostas asa cred Like · Reply · 20 mins Alin Minea Poti sa crezi ce vrei / dar nu duce in eroare posibilul cumparator Like · Reply · 19 mins Alin Minea oricum cine il cumpara stie exact cati cmcare Like · Reply · 18 mins Adrian Rostas vrei sa ii desfac sa ii masor pistonul sau ce? Like · Reply · 18 mins Alin Minea eu am circulat cu hoinar in 1991 mai prietene / desfa l sa vezi tu SIGUR CAT ARE ....DACA STII SA L MASORI SI SA L MAI PUI LA LOC ..... Like · Reply · 15 mins Adrian Rostas ce gluma buna tati... stiu sa il masor , deaia este shubler.. si de montat iti montez si cutiea daca vrei Like · Reply · 14 mins Jicu Dragos Eu zic ca e de 50 nu mai mare Like · Reply · 12 mins 2 Replies · 8 mins Clej Damian Acte sunt? Like · Reply · 8 mins Adrian Rostas nu cred ca le mai are Like · Reply · 8 mins Alin Minea sigur nu are / daca avea le citea cu subleru si vedea cilindreea Like · Reply · 7 mins Adrian Rostas Alin Minea da vedeam ca nu am nevoie de ochelari inca Like · Reply · 6 mins Write a reply... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Poate gasesc pe cineva documentat in materie de serii moto <suzuki> daca este si din ,,sfera'' RAR si mai bine Dupa vreo 6 ani de la inmatriculare , am pierdut un client, REMUS la vanzare,si totodata in prieten - din pricina ,,an de fabricatie '' Talonul italian ,,anulato'' era capsat pe an si aia de la RAR mi-au facut acte<CIV> pe 1999...la mom acela chiar nu ma interesa decizia lor Dupa seriile de pe ,,romimoto'' sunt undeva pe 2003...exclus sigur ! Pe forum am tratat subiectul cu un tip roman plecat inJaponia si nici asa nu i-am dat de ,,cap " la serie implicit la an Daca ma lamureste cineva trimit seria in PM,si berile le dau loco sau curier...PE BUNE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Poate gasesc pe cineva documentat in materie de serii moto <suzuki> daca este si din ,,sfera'' RAR si mai bine Dupa vreo 6 ani de la inmatriculare , am pierdut un client, REMUS la vanzare,si totodata in prieten - din pricina ,,an de fabricatie '' Talonul italian ,,anulato'' era capsat pe an si aia de la RAR mi-au facut acte<CIV> pe 1999...la mom acela chiar nu ma interesa decizia lor Dupa seriile de pe ,,romimoto'' sunt undeva pe 2003...exclus sigur ! Pe forum am tratat subiectul cu un tip roman plecat inJaponia si nici asa nu i-am dat de ,,cap " la serie implicit la an Daca ma lamureste cineva trimit seria in PM,si berile le dau loco sau curier...PE BUNE! Trimite-i mesaj lui TNG. El cunoaste bine modelele Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 Chiar nu mai intra lumea deloc pe aici ? Bate vantul a pustiu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate