paul89 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) am si eu o intrebare...de pasti mai trebuiesc cumparate oua sau sunt destule ? Mesaj completat lasa pentru baieti nu mai trebuie variante , cand avem asa iepurite intr-adevar..multe iepurite virtuale Editat Decembrie 23, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 REVELION IN CLUB NERV.,MAI SUNT LOCURI DACA VREA CINEVA FACETI REZERVARI,SAU FAC EU,100RON,MANCARE+BAUTURA INCLUS,NU LASATI PE ULTIMUL MOMENT.DECI CINE MERGE?,SAU SE ORGANIZEAZA ALTCEVA,ALTUNDEVA?,INTRE MOTOCICLISTI?,HAI SA DECIDEM.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 punete tu am inceput deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 am terminat dvd-urile am 19 bucati sper ca diseara veniti sa le luati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 am terminat dvd-urile am 19 bucati sper ca diseara veniti sa le luati La 8 in nerv deci,ok,prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 La 8 in nerv deci,ok,prezent si eu daca va ramane vreo`unu datzi un semn sa nu intelegetzi gresit, nu ma bag in fatza Sarbatori Fericite tuturor si un An Nou Fericit! Rolland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 daca va ramane vreo`unu datzi un semnsa nu intelegetzi gresit, nu ma bag in fatza Sarbatori Fericite tuturor si un An Nou Fericit! Rolland daca nu ramane mai facem Multumim la fel Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 daca va ramane vreo`unu datzi un semnsa nu intelegetzi gresit, nu ma bag in fatza Sarbatori Fericite tuturor si un An Nou Fericit! Rolland mersi la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Pentru cei care nu au planuri de revelion si care vor sa vina mai sunt locuri in club Nerv. Daca suntem cit mai multi conducerea clubului Nerv ne pune la dispozitie coltarul de la etaj . Cei care vor sa vina la revelionul organizat de club Nerv il costa 100 de lei de persoana in care este inclusa mincare si bautura . Cei care vor sa vina ii rog mult sa ma anunte cit mai repede pentru ca se ocupa locurile. Multumesc pentru intelegere si respectele mele tuturor motociclistilor . Nr de contact 0753224646. Multumesc Mesaj completat Sarbatori fericite si multa sinatate va doresc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 http://www.vestic.ro/articol_3905/mo-craci...otocicleta.html !!!! Sarbatori FERICITE TUTUROR !!! PS: Rolly cand ai timp ne intalnim sa iti dau DVD-ul ! Mesaj completat cat am putut sa rad cand m-am uitat la asta -------->>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=PVPkcyM4ohw Mesaj completat ----------------->>>>>>>>> astea 2 is mortale merita vazute=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Am mai spus-o si pe topicul mosului ,dar o mai zic. Sa aveti un Craciun fericit si un An Nou la fel de fericit.Speram ca anul 2010 sa ne aduca cat mai multe si sa ne indeplineasca toate dorintele. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 va doresc sarbatori fericite si tot ce v-ati propus sa vi se implineasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Sarbatori fericite tuturor Motociclistilor din Romania si in special celor din Arad. Sa aveti un Craciun fericit alaturi de cei dragi si atentie cu . respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 sarbatori fericite tuturor si la multi ani, eu am plecat la colindat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Sarbatori fericite voua si celor dragi !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa (mai ales cu motorul), mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura! Amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Care vrea sa vina de revelion anuntatima pina diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 SARBATORI FERICITE.TUTUROR MOTOCICLISTILOR,SI FAMILILOR ACESTORA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Sarbatori fericite tuturor Sa va aduca mosul tot ce doriti Editat Decembrie 24, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Multa BUCURIE va doresc la toti! Sarbatori fericite! Mesaj completat Si o felicitare...cu zambet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Mos Craciun sa imbatat,renii s-au ratacit asa ca anul asta p...a cadouri. Bine ca am dus noi la cei mai nefericiti ca noi. Sa fiti sanatosi si voiosi,tineri mereu si optimisti. Craciun linistit sa aveti langa cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Mos Craciun sa imbatat,renii s-au ratacit asa ca anul asta p...a cadouri. Bine ca am dus noi la cei mai nefericiti ca noi. Sa fiti sanatosi si voiosi,tineri mereu si optimisti. Craciun linistit sa aveti langa cei dragi! lasa-ne pe noi,noi avem destule,avem ce ne trebuie,ei sa fie fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate