gabii Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Am vazut motoru ala in ziua cand mi-am luat Dominatoru pe trotuar la UTA. Atunci nu arata a fi bushit, sa nu m-am uitat io cu atentie. Oricum, sper ca ala ce l-a cumparat sa nu auzim de el la rubrica aia de accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 eheeei.....unde esti floriane,ca nu mai zice nimeni nimic nou........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Baieti am si eu o intrebare: am primit o oferta un aprilia af1 de 49 (nu radeti stiu si eu ca e mic dar de altceva nu prea am bani) si in cartea de identitate scrie ca vit. max ar fi 40 si ceva=> am nevoie sa o inmat. sau nu????? am citit si eu articolul din moto life de luna asta dar nu prea m-am lamurit mersi si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 eheeei.....unde esti floriane,ca nu mai zice nimeni nimic nou........... ....cucu!....vorbeai de lup si hop si eu!!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 ....cucu!....vorbeai de lup si hop si eu!!.... eheeei,lume noua pe net......hai sa traiesti floriane,unde ai disparut atita timp???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 eheeei,lume noua pe net......hai sa traiesti floriane,unde ai disparut atita timp???? ...la bucuresti cu treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 ...IAR A-TI TERMINAT DISCUTIILE?...SPERAM SA FIE UZAT LA MAXIM TOPICUL ASTA ATUNCI CIND L-AM DESCHIS!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 pai mai sint si alte topicuri,dar sa vedem ce mai zic si alti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 pai mai sint si alte topicuri,dar sa vedem ce mai zic si alti. ...ciudat e ca nici pe alte topicuri nu prea se inghesuie!...las ca vine ea iarna si atunci sa vezi fire inrosite de atita internet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 salutare am auzit ca cei de la Black Angels organizeaza petrecere de inchidere de sezon la giroc acum in week 16.09.2006 stie cineva ceva? am mai auzit ca cica ar trebui sa mergi cu o jucarie ca taxa de intrare pe care le vor dona la casa de copii este adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 salutare am auzit ca cei de la Black Angels organizeaza petrecere de inchidere de sezon la giroc acum in week 16.09.2006 stie cineva ceva? am mai auzit ca cica ar trebui sa mergi cu o jucarie ca taxa de intrare pe care le vor dona la casa de copii este adevarat? ...daca ei nu se anunta pe aici nooi putem crede orice!...oare chiar niciunul dintre ei nu se afla pe internet acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 salutare am auzit ca cei de la Black Angels organizeaza petrecere de inchidere de sezon la ghioroc acum in week 16.09.2006 stie cineva ceva? am mai auzit ca cica ar trebui sa mergi cu o jucarie ca taxa de intrare pe care le vor dona la casa de copii este adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 salutare am auzit ca cei de la Black Angels organizeaza petrecere de inchidere de sezon la ghioroc acum in week 16.09.2006 stie cineva ceva? am mai auzit ca cica ar trebui sa mergi cu o jucarie ca taxa de intrare pe care le vor dona la casa de copii este adevarat? ...ai mai intrebat o data exact acelasi lucru si...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 TOTUL ESTE ADEVARAT salutare am auzit ca cei de la Black Angels organizeaza petrecere de inchidere de sezon la ghioroc acum in week 16.09.2006 stie cineva ceva? am mai auzit ca cica ar trebui sa mergi cu o jucarie ca taxa de intrare pe care le vor dona la casa de copii este adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 ...in weekend-ul asta iar merg la cincis!!!!......cine mai vine?...plecare simbata dupa 13,30 si inapoi duminica la ora.... ...au okazia cei care nu au ramas data trecuta sa se revanseze!!!!....o betivaneala scurta nu strica!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 se mai plimba baietii din ar cu motoarele???? eu nu mai am motoooor!!!! salutare la toata lumea,nu ne-am vazut cam de muuult....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 se mai plimba baietii din ar cu motoarele???? eu nu mai am motoooor!!!! salutare la toata lumea,nu ne-am vazut cam de muuult....... ...pai da,cum te lasi fara motor...cum i-ti aduci aminte de noi!....asa-ti trebe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 ce liniste ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 ce liniste ........ o fi linistea dinaintea furtuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 o fi linistea dinaintea furtuni? sambata -duminica pe unde se iese???pista?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 sambata -duminica pe unde se iese???pista?? de sambata de la pista--senzatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 ce liniste ........ ...liniste?....GRRRRR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 pepe choperist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 pepe choperist! ...asta chiar merita vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 pepe choperist! faina poza,doar nu s-a profilat pe choppere...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate