Profile Deleted Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) ahh si nu intra in viteza 5 nici sa o f..i woow.... are 5 viteze? tare oricum..... aceeasi idee au avut-o prietenii mei de majorat dar ei n-au avut norocul sa gaseasca una in stare de functionare in apropiere, asa ca s-au enervat si pe langa altele mi-au luat si un GSX-R K1...... macheta bineinteles Editat Februarie 20, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 care ati fost la Bike on Ice bagati poze! De la Cucunu nu ma astept la niciuna,dar de la altcineva,da... Mesaj completat care ati fost la Bike on Ice bagati poze! De la Cucunu nu ma astept la niciuna,dar de la altcineva,da... sa va vad care cat de tari sunteti in reflexe... http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 care ati fost la Bike on Ice bagati poze! De la Cucunu nu ma astept la niciuna,dar de la altcineva,da... Liniste totala Si aici si la hunedoreni Cred ca le-a fost greu, tare greu Sau inca mai curata noroiul de pe motociclete si echipamente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 18,922 secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 care ati fost la Bike on Ice bagati poze! De la Cucunu nu ma astept la niciuna,dar de la altcineva,da... Mai spre seara,... stai sa ma trezesc calumea si sa le descarc Liniste totalaSi aici si la hunedoreni Cred ca le-a fost greu, tare greu Sau inca mai curata noroiul de pe motociclete si echipamente Exaaaaaaaact, greu tareeeeeeeeeee greu.... Si cu noroiul ai dreptate.... ata noroi in viata mea n-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 18,922 secunde dovada vrem...print screen Mesaj completat Mai spre seara,... stai sa ma trezesc calumea si sa le descarc Exaaaaaaaact, greu tareeeeeeeeeee greu.... Si cu noroiul ai dreptate.... ata noroi in viata mea n-am vazut Putorilor.Pe langa ca taceti ca porcii in cucuruz si nu spuneti ca ne-ati reprezentati Aradul cu mandrie mai ne si amanati cu chipurile.Rusine voua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Putorilor.Pe langa ca taceti ca porcii in cucuruz si nu spuneti ca ne-ati reprezentati Aradul cu mandrie mai ne si amanati cu chipurile.Rusine voua... Scuze, daca ma crezi daca nu,... vineri seara la 8:30 am decis ca ma duc pana la urma... si am inceput sa-mi caut in imprumut un echipament din textil ,.. ca in a mea de piele muream de frig,.. a fost o sarcina grea din cauza marimii dar pana la urma s-a rezolvat. Vineri dimineata la 9 am plecat cu dr dejavu.... pana la Lipova a ploat, in Deva si Hunedoara am avut parte de soare iar la locatie de norooooooooi.... dar nu am regretat nici o clipa ca m-am dus... a fost suuuper fain... chef de chef printre prieteni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 sa-l vada io pe betmen ala care se joaca 2 minute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 (editat) printre primele incercari "Clicheaza" Editat Februarie 22, 2010 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 (editat) sa va vad care cat de tari sunteti in reflexe... http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html Faina treaba , daca te pui putin sa te joci inveti miscarile. De fiecare data ii la fel. Deocamdata numa 20.538 sec Mesaj completat Eu ma multumesc cu atat, ca mai am si alta treaba 21.229 sec Editat Februarie 22, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Ma indoiesc ca viitorii piloti americani se antreneaza pe o asa prostie. Au simulatoare relevante, si nu isi pierd vremea cu reflexe de mouse/trackpoint/touchpad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 POZE de la BIKES ON ICE.... http://picasaweb.google.com/nicupirlea1/Tunde# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 dovada vrem...print screen na de'aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 na de'aci asa da,pilotule se supersonice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Ma indoiesc ca viitorii piloti americani se antreneaza pe o asa prostie. Au simulatoare relevante, si nu isi pierd vremea cu reflexe de mouse/trackpoint/touchpad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 POZE de la BIKES ON ICE.... Sau AICI, aceleasi poze, acelasi fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cccaius_85 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 am si io o intrebare numai mie imi merge site-ul asa de greu sau sunt alte probleme ... nu de alta da stau langa comp si ma rog sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Felicitari colegului Peti pentru reusita examenului - sala, si succces la proba practica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) am si io o intrebare numai mie imi merge site-ul asa de greu sau sunt alte probleme ... nu de alta da stau langa comp si ma rog sa mearga Nu stiu ce sa zic.Ca sa deschid forumul mi-a luat in jur de 2 minute si ca sa iti postez un reply inca 3-4 minte.Merge jalnic se pare la foarte multa lume. Sa SPERAM ca se imbunatateste situatia cat de curand posibil ca asa chiar nu se poate.Stam minute in sir ca sa SE DESCHIDA topicul pe care vrem sal citim si eventual in care sa si postam. Mesaj completat Felicitari colegului Peti pentru reusita examenului - sala, si succces la proba practica. Vesti bune Papa multumim. Petyyyyyy Felicitari.La poligon daca se poate vin sa te sustin si eu daca se poate Editat Februarie 25, 2010 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 25, 2010 Autor Share Postat Februarie 25, 2010 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Nu stiu ce sa zic.Ca sa deschid forumul mi-a luat in jur de 2 minute si ca sa iti postez un reply inca 3-4 minte.Merge jalnic se pare la foarte multa lume. Sa SPERAM ca se imbunatateste situatia cat de curand posibil ca asa chiar nu se poate.Stam minute in sir ca sa SE DESCHIDA topicul pe care vrem sal citim si eventual in care sa si postam.Mesaj completat Vesti bune Papa multumim. Petyyyyyy Felicitari.La poligon daca se poate vin sa te sustin si eu daca se poate Motociclistii aradeni pot posta mai nou si pe forumul local http://forum.aradbikers.com/ merge ok si ne putem vb acolo,eventual cine are idei noi si teme de discutii sa faca topicuri noi. Pety,felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Incepand cu 1 Martie, Dani-fratele lui Adi Avramutiu( Dumnezeu sa-l ierte), redeschide spalatoria-cosmetica auto-moto, la magazinul MOTOEXTREME, C.Radnei 254; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate