GIV 32 Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 asta-i un fel de anunt pentru topicul lu florian ,doar ca fiecare-si plateste consumatia ...??.. ... ...ce are una cu alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 voi nu sunteti normali,..nici unul nici celalalt apropo;tu esti din clubul lu aia cu pepsi light? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 apropo;tu esti din clubul lu aia cu pepsi light? Jack cu Pespsi,.sau cola,..sau REDBULL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 apropo;tu esti din clubul lu aia cu pepsi light? ....nu a inteles intrebarea!!...fa-o mai simpla ca asa si eu ca stiu despre ce e vorba stau pe ginduri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 is bune crash pad-urile? are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Jack cu Pespsi,.sau cola,..sau REDBULL ma refeream la chestia cu free as a bird.adica esti din clubul lu aia cu reclama de la pepsi light? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_zeppelin Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Dragi MOTOvarasi daca ne-am adunat de CRACIUN si o fost fain si daca tot ne vedem sau butonam ce ziceti ne-am putea forma un CLUB,suntem destui si cam aceiasi,dar vor veni si altii.Ne vom putea prezenta si noi altfel pt ca se poate.Am dat scanteia......daca vreti sa dezvoltam ideea faceti aprinderea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 Dragi MOTOvarasi daca ne-am adunat de CRACIUN si o fost fain si daca tot ne vedem sau butonam ce ziceti ne-am putea forma un CLUB,suntem destui si cam aceiasi,dar vor veni si altii.Ne vom putea prezenta si noi altfel pt ca se poate.Am dat scanteia......daca vreti sa dezvoltam ideea faceti aprinderea. ...am mai avut discutia asta pe undeva prin vreoun topic si nu s-a ajuns la nici o concluzie!!...deschiderea unui club moto este o treaba simpla dar care necesita fff multa seriozitate si are nevoie de niste reguli simple si clare care sa nu poata fii incalcate de catre membrii sub nici o forma,pentru orice incalcare existind un sistem de pedepse ce trebuiesc aplicate!! ...de asemenea oamenii(membrii) trebuie sa fie de cea mai buna calitate,atent selectionati chiar daca prin neselectionare se creeaza discutii si suparari,selectia membrilor fiind imperios necesara pastrarii crezului si devotamentului fata de clubul respectiv!! ...intr-un club se iau o gramada de decizii care trebuiesc respectate intocmai si la timp,oarecum ca in armata,ceea ce poate fi contra unor interese personale individuale restringind anumite drepturi sau placeri pe care free rider fiind ti le poti permite!! ...eu nu sunt nici contra nici pro infiintarii si apartenentei la un club dar sunt total impotriva infiintarii unui club care din start nu are coloana vertebrala si se lupta pt supravietuire facind tot felul de compromisuri!! . . . . ...PS>>>(orice asemanare cu cluburi reale existente este pur intimplatoare si neintentionata,scopul fiind cel prezentat mai sus si nu unul denigrator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 poate cineva sa faca rost de un regulament (de ordine interioara) sau cum se numeste,de la vreun club existent???? sa vedem care ar fi regulile aproximative,si atunci sa-si dea fiecare cu parerea,daca il poate respecta sau nu,si abia atunci sa vedem daca are rost sa ne gandim la infiintarea unui club moto; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 poate cineva sa faca rost de un regulament (de ordine interioara) sau cum se numeste,de la vreun club existent???? sa vedem care ar fi regulile aproximative,si atunci sa-si dea fiecare cu parerea,daca il poate respecta sau nu,si abia atunci sa vedem daca are rost sa ne gandim la infiintarea unui club moto; ..nu ai nevoie de regulamentul nimanui!..acesta trebuie sa fie creat si stabilit de catre membrii fondatori impreuna cu presedintele de club si nu in ultimul rind de primii membrii asociati!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 ..nu ai nevoie de regulamentul nimanui!..acesta trebuie sa fie creat si stabilit de catre membrii fondatori impreuna cu presedintele de club si nu in ultimul rind de primii membrii asociati!... eu ma gandeam sa avem o baza de discutie;in mod sigur sunt cateva reguli care se aplica oricaror cluburi moto;restul ,nu avem decat sa le stabilim noi.... conteaza daca suntem de acord(sau putem sa acceptam) cu regulile generale; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 hai sa va dau cateva "hint-uri": NU exista interese PERSONALE care sa fie deasupra celor de club Tot ceea ce faci se rasfrange asupra emblemei pe care o porti,.si chiar daca esti "pedepsit" cum sugera cineva anterior,."PATA" pe emblema ramane ,..chiardaca tu dispari din club Nu exista PLACERI de genul trag de motor la 290-300/h(si cum toti,.in proportie de 90% sunteti adeptii mainii intepenite pe acceleratie,.....)fiindca UN CLUB respecta REGULILE si CONDUITA de DRUM.(inclusiv viteza de deplasare) Intr-un club se munceste pt binele TUTUROR,....!!!!!!!!!!! sunt doar cateva,.care daca le studiati o sa vedeti ca tin de "BUCA" si nu de un OARECARE REGULAMENT BATUT IN CUIE,.dar sunt BAZA unui comportament de club ,.astea si inca multe altele.REGULAMENT INTERNATIONAL (adoptat si aplicat in 99,99% din cazul ORICARUI CLUB)are GIM,..si cred ca poate fi vazut f .usor........ SUCCES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 oricum la deal s-a format un fel de club (cred eu) vara asta sper sa fiu si eu mai devotat si sa vin mai des acolo, si la pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) mai fratilor,nu stiu daca mai apuc sa va scriu anu asta asa ca; s-aveni un an nou fericit plin de impliniri si toate celelalte ce se mai ureaza. LA MULTI ANI!!! Editat Decembrie 30, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 mai fratilor,nu stiu daca mai apuc sa va scriu anu asta asa ca; s-aveni un an nou fericit plin de impliniri si toate celelalte ce se mai ureaza. LA MULTI ANI!!! An nou fericit si la multi ani ! mai fratilor,nu stiu daca mai apuc sa va scriu anu asta asa ca; s-aveni un an nou fericit plin de impliniri si toate celelalte ce se mai ureaza. LA MULTI ANI!!! An nou fericit si la multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 LA MULTI ANI,SANATATE SI FERICIRE TUTUROR BIKERILOR; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 poate cineva sa faca rost de un regulament (de ordine interioara) sau cum se numeste,de la vreun club existent???? sa vedem care ar fi regulile aproximative,si atunci sa-si dea fiecare cu parerea,daca il poate respecta sau nu,si abia atunci sa vedem daca are rost sa ne gandim la infiintarea unui club moto; da eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 si la multi ani,kalista!ca az am inteles ca-i ziua ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 noi mergem in fata la sfat cine mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Salutare ! La Multi Ani ! Un an nou fericit, fara accidente si multi , multi, .. km pe motor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Salut Cu ocazia trecerii in anul 2007 va doresc Un calduros LA MULTI ANI si tot ce va doriti PS. Sper ca in anul 2007 sa reusesc ce nu am reusit in 2006 ...sa vin sa va cunosc pt ca am reevenit in arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 la multi ani si multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 La multi ani , un an nou mai bun si D-zeu s-a ne fereasca de accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 multzi ani pe motocicleta si sa traim totzi si daca om muri sa o facem pe rind sa aibe popa timp sa ne ingroape. hai norok si sa fitzi iubitzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate