Dacul Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 La Multi Ani Hondita ,The Power Of Dreams Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Va multumesc tuturor urarile,... ca ati fost alaturi de mine in ultimile luni, pentru ajutoarele oferite, pentru rabdare si pentru incurajari... Am ceva foarte pretios: prieteni... VA IUBESC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 LA MULTI ANI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 La multi ani gajica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 LA MULTI ANI "APRILISH" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 La multi ani si sa ne vedem "calare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 La Multi Ani szeplany!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 La multi ani si multa sinatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Va multumesc inca o data foarte frumos... ... in calare .... foarte curand... maradeanu,.. tu o sa ai ocazie sa ma vezi de 2x pe zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) maradeanu,.. tu o sa ai ocazie sa ma vezi de 2x pe zi... Iesteeee :D Editat Aprilie 5, 2010 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 La multi ani lui Paul a.k.a. Robert_900RR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu ar fi bine deschis un topic numa pt felicitarea sarbatoritilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 La Multi Ani Paul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu ar fi bine deschis un topic numa pt felicitarea sarbatoritilor? ..e bun si asta!...exista unu deschis unde ar trebui anuntate chefurile si party-urile dar ala nu-l foloseste nimeni de ceva vreme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 ..e bun si asta!...exista unu deschis unde ar trebui anuntate chefurile si party-urile dar ala nu-l foloseste nimeni de ceva vreme.. Pe mine nu ma deranjeaza , ziceam ca fapt divers. Ca am observat ca in ultima vreme plin de sarbatoriti si ii cam aiurea sa se umple pagini intregi cu " La Multi Ani " , Atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 unii motociclisti tin neaparat sa se faca de cacao... http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ba...100407-02285569 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 unii motociclisti tin neaparat sa se faca de cacao... http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ba...100407-02285569 CARE MOTOCICLISTI ??? Asta este motociclist ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Multumesc de urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 CARE MOTOCICLISTI ???Asta este motociclist ?! Din cauza lu` câțiva ca ăsta se strică imaginea motocicliÂştilor. Nu înseamnă că dacă ai un motor sub kur eÂşti motociclist... oricum pe ăsta ar merita să-l ardă bine să nu-i mai vină să se suie pe moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Nu înseamnă că dacă ai un motor sub kur eÂşti motociclist... ...esti cocalar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) ...esti cocalar De ce? Vrei sa zici ca nu-i asa? Tu consideri motociclist in adevaratul sens al cuvantului pe un individ care detine o motocicleta si atat? Sunt foarte multi shmecheri care isi cumpara un motor , fara carnet , fara nimic ... omoara pe careva si apare la stiri ca un MOTOCICLIST a dres si a facut! Ii clar ca aia de la stiri nu pot sa faca diferenta , ca n-au de unde sa stie ca ii defapt doar un teribilist inconstient... dar nenorocirea a fost comisa de o motocicleta , evident cu un MOTOCICLIST pe ea! Eu prin "motociclist" nu inteleg doar un individ cu o motocicleta , ci un MOD DE VIATA! Asta ii parerea mea , stiu ca nu conteaza foarte mult! Editat Aprilie 8, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 da ba ... ca daca se intampla analogu` cu un conservar si ala e "conducator auto" (chiar daca nu are permis si masina e neinmatriculata si si furata) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) De ce? Vrei sa zici ca nu-i asa? Tu consideri motociclist in adevaratul sens al cuvantului pe un individ care detine o motocicleta si atat?Sunt foarte multi shmecheri care isi cumpara un motor , fara carnet , fara nimic ... omoara pe careva si apare la stiri ca un MOTOCICLIST a dres si a facut! Ii clar ca aia de la stiri nu pot sa faca diferenta , ca n-au de unde sa stie ca ii defapt doar un teribilist inconstient... dar nenorocirea a fost comisa de o motocicleta , evident cu un MOTOCICLIST pe ea! Eu prin "motociclist" nu inteleg doar un individ cu o motocicleta , ci un MOD DE VIATA! Asta ii parerea mea , stiu ca nu conteaza foarte mult! pai de ala am zi ca e coalar , nu de tine ce zic eu si ce intelegi tu, ai dreptate in ceea ce zici daca ar fi toti ca tine ce fain ar fi.. dar cum spui tu , in ziua de azi toti sunt MOTOCICLISTi doar pt ca au un motor sub poponeata. Editat Aprilie 8, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Va rog sa imi spuneti care e cel mai bun drum la Cluj ... nu , nu scapati de mine ... parintii mei pleaca cu sora-mea pentru niste analize si poate chiar internare . Un drum care chiar daca este putin mai lung sa nu fie ca si dupa razboi (ma refer la gropi) . Multumesc anticipat Editat Aprilie 11, 2010 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate