branconier Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Mai cauta. Astea-s de vre-o 2 ani facute. Deci unde ai fost acum 2 veri? Pozele sunt din vara lui 2009 am si vazut masina de la google prin aradul nou pe la spar, pe unde e pozat cbr-ul Andreei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Pozele sunt din vara lui 2009am si vazut masina de la google prin aradul nou pe la spar, pe unde e pozat cbr-ul Andreei Ia mai reflecteaza. Uita-te prin centru cum sunt liniile de tramvai. De la teatru pana la Podgoria macar. Nici linii puse in totalitate, nici statii de tremvai amenajate. Eu stiu ca anul trecut circulatia a fost ok , statiile amenajate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Mai cauta. Astea-s de vre-o 2 ani facute. Deci unde ai fost acum 2 veri? 2 ani inseamna 2008 In 2008 nu aveam inca TDM-ul Deci... 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 2 ani inseamna 2008In 2008 nu aveam inca TDM-ul Deci... 2009 Deci dupa TDM-ul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 eram tot la arad, sper sa actualizeze si sa-mi prinda si mie furia alba in fata caminului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Marti dimineata care aveti drum la Timisoara sa la duca si pe mine si sa ma debarcheze acolo. Ii dau liber dupa aia, la intoarcere ma descurc eu . Astept PM . Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Marti dimineata care aveti drum la Timisoara sa la duca si pe mine si sa ma debarcheze acolo. Ii dau liber dupa aia, la intoarcere ma descurc eu . Astept PM . Mersi! trenu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Nici eu nu am termopane aicea mi-am gasit toba pentru motor vii cu mine maine sa o vad? 30 de euro cere pe ea ( tigan ) mi-o lasat nr de tel si mi-o zis sa il sun maine dupa-masa sa ma int cu el si nu vreau sa ma intalnesc singur:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 mi-am gasit toba pentru motor vii cu mine maine sa o vad? 30 de euro cere pe ea ( tigan ) mi-o lasat nr de tel si mi-o zis sa il sun maine dupa-masa sa ma int cu el si nu vreau sa ma intalnesc singur:)) yahoo messenger. Dupamasa is plin de treaba dar imi fac vreme.Ne sunam(asta in cazul in care ai telu deschis. Mesaj completat mi-am gasit toba pentru motor vii cu mine maine sa o vad? 30 de euro cere pe ea ( tigan ) mi-o lasat nr de tel si mi-o zis sa il sun maine dupa-masa sa ma int cu el si nu vreau sa ma intalnesc singur:)) yahoo messenger. Dupamasa is plin de treaba dar imi fac vreme.Ne sunam(asta in cazul in care ai telu deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 (editat) mi-am gasit toba pentru motor vii cu mine maine sa o vad? 30 de euro cere pe ea ( tigan ) mi-o lasat nr de tel si mi-o zis sa il sun maine dupa-masa sa ma int cu el si nu vreau sa ma intalnesc singur:)) Marca ,, Homemade" . Din alea faceam si eu la vagoane cu fix 30 euro. Daca-i Leo Vince mai mult ca sigur ca-i furaciune. In final sunt banii tai in joc. Sapa adanc si vezi de unde are toba ca sa nu te trezesti cu surprize. Spune-i ca vrei sa mergi la el acasa sa vezi ce mai are daca iti da intalnire la colt de strada cu toba intr-un sac. Editat Decembrie 21, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 mi-am gasit toba pentru motor toba iti trebuie sau alt motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kempflar Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Salutare! Stie careva ceva despre Viktor,tipul din Nadlac care aduce motoare? Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Salutare!Stie careva ceva despre Viktor,tipul din Nadlac care aduce motoare? Merci anticipat E scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 E scump Da dar aduce si motoare faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Da dar aduce si motoare faine. ce motor te intereseaza? daca un transalp am eu unu de vanzare din `97. 0745290293 Andrei pentru detalii Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 ce motor te intereseaza? daca un transalp am eu unu de vanzare din `97. Mda... Mi se pare cunoscut In alta ordine de idei, poate ca se va face in sfarsit dreptate cu autostrada asta Articol in EvZ Citez din articol: "Suma cea mai mare a fost alocată pentru tronsonul de autostradă Sibiu-Nădlac, în lungime de totală de 183 de km, care este construit din fonduri europene. În dreptul acestui proiect se arată că suma alocată este de 1.186 milioane de lei, aproape 270 de milioane de euro. " Doamne ajuta, le-a venit mintea la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 (editat) Am si eu o nelamurire, pe drumul national existent distanta Nadlac - Sibiu e de aprox 320 km, cum le da lor doar 183 km??? hai daca era 283 mai ziceam... o fi greseala de redactare. Cat despre bani... no comment Editat Decembrie 23, 2010 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Am si eu o nelamurire, pe drumul national existent distanta Nadlac - Sibiu e de aprox 320 km, cum le da lor doar 183 km??? hai daca era 283 mai ziceam... Nu stiu Poate fi o greseala de redactare, dar poate ca de fapt este vorba doar de portiunea care se va face in 2011 Exprimarea nu e clara (oare de ce nu ma mir?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Nu stiuPoate fi o greseala de redactare, dar poate ca de fapt este vorba doar de portiunea care se va face in 2011 Exprimarea nu e clara (oare de ce nu ma mir?) "Senatorul Marius Nicoară, membru în comisia de buget finanțe din cadrul Senatului, a precizat că suma respectivă cuprinde toate sursele de finanțare, adică Âşi banii europeni Âşi contribuția proprie a guvernului. "La acest capitol de infrastructură se arată că în anul 2011 trebuie finalizați 44,5 kilometri de autostradă", a precizat Nicoară. " oricum exprimarea e vaga da' oricum, stati linistiti ca nu or sa faca mare lucru nici in 2011...nu vedeti ca mai marii nostri nu stiu sa faca decat planuri...si si alea de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 în anul 2011 trebuie finalizați 44,5 kilometri de autostradă", a precizat Nicoară. " Pai inseamna ca se finalizeaza doar tronsonul Arad-Timisoara Avantaj noi De la Szeged (sau in curand Mako), luam elicopterul pana la Arad Ca sa fiu in asentimentul tau (aka planurile de cacao), va rog sa observati cat de sistematic se fac autostrazile in RRomania: un tronson in Ardeal, altul in Banat, mai vreo doua pe langa Bucale Fara nicio legatura intre ele Ungurii fac autostrazi pe banda rulanta, si le fac in continuarea celor incepute, nu aruncate de-a valma prin tara, in functie de interesul ciobanilor de la putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 va rog sa observati cat de sistematic se fac autostrazile in RRomania: un tronson in Ardeal, altul in Banat, mai vreo doua pe langa BucaleFara nicio legatura intre ele Ungurii fac autostrazi pe banda rulanta, si le fac in continuarea celor incepute, nu aruncate de-a valma prin tara, in functie de interesul ciobanilor de la putere Asa este!Lucrarile la Autostrada Transilvania,tronsonul din jud.Bihor,sunt abandonate de mai bine de 2 ani.Acolo au investit pana acum mai mult decat in tronsonul Gilau-CampiaTurzii.Dupa 2 ani s-au inclinat deja 3 dintre pilonii de sustinere a celui mai lung viaduct din Romania,cel de la Suplacu de Barcau.Au crescut adevarate paduri pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Craciun Fericit va doresc,alaturi de cei dragi si un 2011 mai imbelsugat.Sa ne vedem cu bine la anu'. cu respect yedutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Salutare!Stie careva ceva despre Viktor,tipul din Nadlac care aduce motoare? Merci anticipat ultima oara cand am fost la el (recunosc, am fost in vara prin iulie-august) avea in mare parte rable si ruginituri... si cerea foarte mult pe ele. Singurele motociclete care mi s-au parut in stare bunicica au fost un BMW GS ~1200 la 4k iepuroi si un Transalp de dupa 2000 cu vreo 2.500 euro. Au mai fost cateva motociclete in stare acceptabila dar majoritatea erau ruginite, coapte etc. Cel mai bine este sa mergi la el si sa vezi ce si cum... cele bune le vinde si cu restul cam ramane pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Crăciun fericit tuturor, să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți alături de cei dragi și de motoarele voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 24, 2010 Autor Share Postat Decembrie 24, 2010 Singurele motociclete care mi s-au parut in stare bunicica au fost un BMW GS ~1200 la 4k iepuroi la 4000 primesti doar un cilindru!...gs de 1200 este la mai multi bani!...daca ar costa doar atit mi-as lua eu 2!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate