Korben Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 la 4000 primesti doar un cilindru!...gs de 1200 este la mai multi bani!...daca ar costa doar atit mi-as lua eu 2!... nu ai observat "~1200"? o fi fost de fapt 1100 Craciun fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 HO HO HOOO CRACIUN FERICIT SA AVETI TOTI SI SA VA ADUCA MOSU' GUME, OLOI PLACUTE ALEA ALEA SI CHESTII AFTERMARKET SAU DE CE NU UN NOU MOTOR SA FITI SANATOSI SI VOIOSI SI SA NE VEDEM CU BINE LA UN VIN O TZUICA O PLIMBARE CEVA... SAU LA O CIOCO-BANANA Ps. Gata cu urarile, ma duc sa il pandesc pe mos in FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 (editat) Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa va umple sufletul de bucurie, sa va aduca bunavoie si ingerii sa va stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!! Editat Decembrie 24, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 toba iti trebuie sau alt motor ? alt motor dar acuma ma iau de cap cu asigurarile Mesaj completat Marca ,, Homemade" . Din alea faceam si eu la vagoane cu fix 30 euro. Daca-i Leo Vince mai mult ca sigur ca-i furaciune. In final sunt banii tai in joc. Sapa adanc si vezi de unde are toba ca sa nu te trezesti cu surprize. Spune-i ca vrei sa mergi la el acasa sa vezi ce mai are daca iti da intalnire la colt de strada cu toba intr-un sac. WMP ii toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 (editat) CRACIUN FERICIT SI MULTA BUCURIE ALATURI DE CEI DRAGI! Editat Decembrie 24, 2010 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Asociatia AradBikers va doreste Craciun Fericit si un an mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 la 4000 primesti doar un cilindru!...gs de 1200 este la mai multi bani!...daca ar costa doar atit mi-as lua eu 2!... nu m-am interesat de el, era galben, parcat pe picior si statea si el necajit pe acolo. poate sa fii fost de 1000,1100,1150,1200,etc. pretul era vreo 4000 si era parca de prin 2000+ Pentru toate celelalte exista telefonul lui Victor Un Craciun fericit tuturor, voua si motocicletelor voastre. Sa va aduca Mosu' cate o cisterna de benzina la fiecare ca de restul va ocupati voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 SARBATORI FERICITE tuturor. Multa sanatate, pace in suflet si implinirea tuturor dorintelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Si lupul va doreste un Craciun fericit tuturor. Sa fiti cuminti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 eu va urez "in grup" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 eu va urez "in grup" ce tanar ai fost:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Va fost dor de mine asai ? Daca nu , nu-i bai ... va inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Red Evils MC , Va ureaza un an nou special si cu multe plimbari . Asfalt uscat si respect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 31, 2010 Autor Share Postat Decembrie 31, 2010 un an nou fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Un an nou plin de impliniri va urez tuturor. Sa ne vdem cu bine calare si la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 AradBikers va doreste un an mai bun ,sa ne vedem cu bine pe sosele,sanatate si intelegere!La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Free Bikers Hunedoara va doreste ca anul ce vine sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata. LA MULTI ANI si Asfalt Uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 LA MULTI ANI,SANATATE,ASFALT USCAT,BENZINA IN REZERVOARE,SI UN AN NOU FARA ATATEA CERTURI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 LA MULTI ANI,SANATATE,ASFALT USCAT,BENZINA IN REZERVOARE,SI UN AN NOU FARA ATATEA CERTURI Noi nu ne certam, noi discutam contradictoriu. Dovada ca avem personalitate si le stim pe toate. Problema e ca nu prea trecem peste unele ,,blocaje mentale". Antipatii, ca eu sunt mai destept si mai frumos, etc. Oameni suntem si cred ca majoritatea suntem dotati cu ratiune. Dar viziunea despre viata difera. Intai sa ne analizam pe noi si dupa aceea sa dam cu parerea. Trebuie sa terminam cu acele discriminari de ordin personal. In mica noastra comunitate fiecare motociclist isi gaseste in final locul. Nimeni nu e mai presus ca altcineva. Pasiunea noastra ar trebui sa ne uneasca nu sa ne dezbine. Ca avem oi negre, nu contest. Dar nu trebuie marginalizati. Trebuie ajutati. Eu va doresc ca Noul An sa va aduca intai de toate sanatate si pace sufleteasca. Sa aveti parte de mobre sanatoase , benzina, portofelul plin si dor de duca. La Multi Ani prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 ...si motociclistii sa fie pe sosele nu pe forum ! La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Motociclistilor din Arad, multa sanatate si fericire, un an nou mai bun si drumuri lungi fara evenimente neplacute. Sa ne vedem cu bine in 2011. LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 bine zis Kato! La multi ani to everybody! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 FIE CA NOUL AN SA VA GASEASCA MAI BUNI,MAI DESTEPTI SI SA REALIZATI TOT CE V-ATI PROPUS. VA DORESC NUMAI BINE SI BENZINA LA 1(unu) LEU.......................GALEATA. RESPECT,COYOTU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 La multi ani, fericire, bucurii si numai bine tuturor Maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate