Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

poate mai sunt Âşi alții care vor să-Âşi schimbe uleiul în perioada asta... eu am găsit ulei Motul 300v, cu 199 lei la 4 litri, la băieții ăÂştia:

http://www.car-parts.ro/piese-auto/uleiuri/uleiuri-motor/motul-original/motul-gama-moto/feed

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate mai sunt Âşi alții care vor să-Âşi schimbe uleiul în perioada asta... eu am găsit ulei Motul 300v, cu 199 lei la 4 litri, la băieții ăÂştia:

http://www.car-parts...-gama-moto/feed

intreaba si cand a fost produs sa nu fie de anul trecut

nu ca ar avea ceva, doar ca fapt divers..

Link spre comentariu

Cineva interesat de un set de lumini lumini de zi/ceata?

Pret 5o lei/set

M-ai facut curios

am eu un loc la africana unde cred ca s-ar potrivi

Link spre comentariu

M-ai facut curios

am eu un loc la africana unde cred ca s-ar potrivi

Daca te hotarasti sa imi spui ca eu sunt pe picior sa le comand. Singura chestie aiurea ii ca trebuie sa asptetam vreo 3 sapt pana ce ajung de la frasu stie unde-s produse(amazon.com).

Link spre comentariu

Daca te hotarasti sa imi spui ca eu sunt pe picior sa le comand. Singura chestie aiurea ii ca trebuie sa asptetam vreo 3 sapt pana ce ajung de la frasu stie unde-s produse(amazon.com).

Comanda si pt mine

Daca nu se potrivesc la africana sub faruri le pun in dormitor sub curu' nevestei 99smoke.gif

Link spre comentariu

Comanda si pt mine

Daca nu se potrivesc la africana sub faruri le pun in dormitor sub curu' nevestei 99smoke.gif

Ok, luni fac comanda ca mai devreme nu pot face plata si ne auzim noi

Link spre comentariu

Apropo de comenzi... o sa comand in decursul acestei luni cateva lubrificatoare "Loobman" pentru uns lantul ...

Mai intereseaza pe cineva?

Este un fel de Scottoiler manual (la 100-150Km se apasa pe un buton iar asta permite unei cantitati de 1-2ml sa se prelinga pe foaie/pinion iar de acolo pe zalele lantului) ce poate fi "alimentat" cu ~orice fel de ulei (cele groase/vascuoase vor curge greu, mai ales daca circuitul este lung) si... este mult mai ieftin.:rolleyes:

In caz ca schimbati uleiul de motor si filtrul de ulei la inceputul sezonului puteti sa folositi uleiul respectiv (~10W-40) deci nu e nevoie sa mai cumparati si ulei.

Rezervorul de ulei are 100ml din cate am inteles... asta ar fi de ajuns pentru cel putin 3000km (daca apasati butonul la fiecare 100Km) pana la 5000Km (pentru o apasare la 150Km).

Informatii mai multe (in lb. engleza) gasiti aici: link .

1bucata: 112Ron;

2buc: ~108Ron/buc;

4buc: 84Ron/buc;

6buc: 74Ron/buc;

8buc: 70Ron/buc;

10buc: 67.5Ron/buc.

Livrarea ar trebui sa fie gratuita. Am solicitat mai multe detalii producatorului si sper sa le primesc in curand.

Eu oricum vreau 2 sau poate chiar 3. Daca va strangeti dintre voi inca 2-3 o sa am nevoie de un avans de 50% /persoana ca sa pot plati integral iar restul mi-i dati cand va aduc pachetele... Daca ne stragem in total mai multi de 6 o sa am nevoie de avansul integral.

Daca vreti sa vi le comandati singuri aveti o legatura aici: link-2; ->Loobman Prices for Europe -> Purchase in £ "Buy Now"; comanda se achita prin PayPal).

Daca comandam impreuna pretul/bucata este din ce in ce mai mic.

In caz ca o sa am nevoie de 3 eu voi comand 4 deci unul il voi avea in plus (95Ron daca este cineva interesat dupa ce am trimis comanda; astazi aflu concret si sper ca o sa primesc si raspunsul pentru livrare)... Daca se hotaraste cineva pana dau comanda, preturile sunt cele de mai sus, ingrosate.

:cheers:

In alta ordine de idei, spre Moneasa de 1 mai am prins 3 radare, un MCV (la ~20-30Km de Moneasa) si doua modele vechi pe Logan.

In Arad am vazut trei radare pe MCV-uri: unul langa stadion la Uta, pe Vlaicu (pescuiau spre Atrium), unul pe Victoriei, in zona asta link-3 si unul la Fortuna in fata la BRD.

Pe noi ne-au oprit pentru control :friends:... asa ca aveti grija ce faceti cu actele daca circulati prin zonele astea! ;)

Editat de xmas
Link spre comentariu

so stricat treaba in Australia cu zugravitu, sau....?

Intreaba-l personal. Ca umbla des prin Flex. O sa spuna el probabil la vre-un interviu cu noua lansare de ce a revenit in tara.

Link spre comentariu