Marius-Vinga Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 SALUTARE DACA MAI ARE CINEVA IN PLUS VREUN STICKER DE ALA GALBEN CE LE-A IMPARTIT KATO PRIN ARAD SI SE POATE LIPSI DE EL,L-AS LUA EU. 0749887114 SAU MESAJ AICI PE SITE MULTUMESC SI DAU O BERE RECE Avind in vedere ca azi e 8 martie ,iti fac cadou unul. .Treci pe la mine si ti-l dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Avind in vedere ca azi e 8 martie ,iti fac cadou unul. .Treci pe la mine si ti-l dau. Na,buna treaba.Bine ca s-a rezolvat! Si profit de aceasta cale sa urez un La Multi Ani tuturor mamelor si femeilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Care stiti daca podul peste Mures de la Savarsin e practicabil ? Si daca raspunsul este afirmativ, care e starea e drumului (calitate asfaltica) catre Faget, prin Birchis ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Care stiti daca podul peste Mures de la Savarsin e practicabil ? Si daca raspunsul este afirmativ, care e starea e drumului (calitate asfaltica) catre Faget, prin Birchis ??? ultima data am trecut pe el in decembrie, daca nu l-a luat viitura e praticabil drumul era plin de gropi atunci, deci acum probabil e si mai distrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 salut ! iese cineva la o bere pe seara ? stau o saptamana in arad si nu stiu pe nimeni. Poate mai schimbam 2 vorbe ca tot avem o pasiune comuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 salut !iese cineva la o bere pe seara ? stau o saptamana in arad si nu stiu pe nimeni. Poate mai schimbam 2 vorbe ca tot avem o pasiune comuna. Lasa si tu un nr de tel sau un id de mess, aici sau pe pm cum preferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 ...asta da veste interesanta!... http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-5478...motociclete.htm ...mincaia-r frastu de nesimtiti, nu mai stiu cum sa ne jecmaneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Doamne ar da sa le puta gura cand voteaza legea, cum ne "miros" noua ciorapii dupa 500 de km in sa.. Ardai jaru de nemrnici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Doamne ar da sa le puta gura cand voteaza legea, cum ne "miros" noua ciorapii dupa 500 de km in sa..Ardai jaru de nemrnici bulangii...cacamas pe ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ooooo....murire-ar si neuronu' ala care le nascoceste ideile aste tampite....kknarii draq.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22nfs Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Yo nu le-as dori decat sa traiasca ei un an cu banii cu care traim noi sa vedem cati ar mai fi in viata..... MERGETI LA VOT !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Care stiti in ce stare e soseaua dintre Tm -Lipova . Trebuie sa ajung la Tg Mures si nu as merge pe Tm - Lugoj - Faget  , ca ala stiu ca e varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Care stiti in ce stare e soseaua dintre Tm -Lipova . Trebuie sa ajung la Tg Mures si nu as merge pe Tm - Lugoj - Faget  , ca ala stiu ca e varza. De ala am auzit k ii destul de praf si pulbere. De alta varianta nu stiu.Nam ajuns asa departe cu simsoneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bully Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Ce presiune trebuie bagata in pneuri la un zx6r din 99? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Ce presiune trebuie bagata in pneuri la un zx6r din 99? Ms Fata-2,4 atm(36PSI) Spate 2,8 atm(42 Psi)...puteai sa dai si tu un search... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Care stiti in ce stare e soseaua dintre Tm -Lipova . Trebuie sa ajung la Tg Mures si nu as merge pe Tm - Lugoj - Faget  , ca ala stiu ca e varza. Din cite stiu eu Timisoara -Alios e super iar Alios -Lipova (vreo 10 km ),e groaznic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Din cite stiu eu Timisoara -Alios e super iar Alios -Lipova (vreo 10 km ),e groaznic. Mersi , dar groaznic , ce inseamna ptr. masina mica ? Mergi in treapta 2-3 sau ceva gen Tm - Buzias ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) Mersi , dar groaznic , ce inseamna ptr. masina mica ? Mergi in treapta 2-3 sau ceva gen Tm - Buzias ? Daca mergi cu VW-ul dotat ESP,triptronic,10 Boxe 600w,12 Airbag,Automat pilot,ABS,Navi,ACH,SAT...meri cu a 120h...daca mergi cu Dacia ta,mai scade 100 Editat Martie 17, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Mersi , dar groaznic , ce inseamna ptr. masina mica ? Mergi in treapta 2-3 sau ceva gen Tm - Buzias ? Hai ca te informez eu ca stau in Zabrani: TM-Alios e autostrada, poti merge si 300 daca ai cu ce Alios-Lipova merge undeva pe la 90-100 cu mici portiuni unde trebuie sa reduci mult dar acestea se pot observa destul de repede (sunt 2 vai si acolo e buba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bully Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Fata-2,4 atm(36PSI) Spate 2,8 atm(42 Psi)...puteai sa dai si tu un search... Multumesc. Am dat dar imi da eroare, nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Hai ca te informez eu ca stau in Zabrani:TM-Alios e autostrada, poti merge si 300 daca ai cu ce Alios-Lipova merge undeva pe la 90-100 cu mici portiuni unde trebuie sa reduci mult dar acestea se pot observa destul de repede (sunt 2 vai si acolo e buba) Asa , da ... mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nu stiu daca a mai fost filmuletu asta pe aici ... Mie mi se pare destul de instructiv , avand in vedere ca pe sosea am intalnit destui care habar nu au sa mearga in grup si trebuie sa fi mai mult atent la ei decat la conservari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Cine vinde cauciucuri second pe aici prin Arad sau apropiere? Trimite PM daca nu vrei sa fie public. PS: nu incepeti cu ... nu lua second ca e periculos... Editat Martie 18, 2009 de razor- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Cine vinde cauciucuri second pe aici prin Arad sau apropiere? Trimite PM daca nu vrei sa fie public. PS: nu incepeti cu ... nu lua second ca e periculos... Salut Cristi,incearca la "sorin28m" sau " sorinAR" ,e de treaba si avea ceva cauciucuri la preturi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Stau 7 ani in confecti ... langa tiganime ... si nu am treaba cu nimeni . Ma mut in gradiste si dupa o luna , imi ciordes casu din masina ... pai nu-ti vine sa-ti bagi ... Macar au fost baieti finuti si mi-au deschis usa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate