Sari la conținut

Imi Fac Motorul Varza

kata
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 211
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

m-am razgandit in privintza rezervorului si nu mai merg cu unul de la Indian Larry ci cu un porkster de 4,2 galoane la care i-am scos tunelul si o sa sudez unul cu sectziune patrata in loc. rezervorul a fost proiectat initzial pt sportster. ia neste poze

post-7361-1170624733_thumb.jpg post-7361-1170624798_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

totui fain si bine ,dar cadru ala de serie e de cacao,cand il schimbi?Ala strica tot.Daca tot vrei custom,fal calumea.Nu i scump un cadru rigid,din cate am vazut pe ebay.Si atunci si rezervoru ala o sa arate bine pe ea.

Spor la treaba ,si numa bine.

Link spre comentariu

bine shefu, multam de ideee, cum de nu m-am gandit? problema e ca daca ii schimb cadrul asta de cacao si ii pun un rigid: 1. imi fac varza rinichii si coloana (si numai asta nu imi lipseste la hernia mea de disc); 2. motorul asta nu-i custom, este ''fuckin' bobber''; 3. trebuie inmatriculat ca si custom/special construction si imi urca asigurarea prin tavan, nemaifiind VIN # de harley (acum dau pe asigare/an mai mult decat ai dat tu pe motocicleta); 4. cadrele pt evo de 88 au toate spate pt gainarii de cauciucuri de la 220 in sus si pe mine nu ma intereseaza. lista poate cotinua dar mi-e sa nu te plictisesc, ok?

numa' bine!

Link spre comentariu

am primit azi shaua,... bine viitoarea sha,... mai exact una dintre componente.... dar are potentzial, nu?

post-7361-1171077775_thumb.jpg post-7361-1171077848_thumb.jpg

40$ ebay, in alte magazine on-line ii cel putzin 100-120$ la dimensiunile astea.

Link spre comentariu

2. motorul asta nu-i custom, este ''fuckin' bobber'';

Castam forevar :eek:

Scumpa tare pielea dar deja imi imaginez ca va iesi beton scaunul. Eu am un scaun Wittkopp de pe la inceputul anilor 30 cu tot cu suport cadru si sistem de amortizare cu arc central. O super piesa. Deja l-am taiat. Urmeaza sa il imbrac in piele.

Buna alegerea cu rezervorul. La mine o sa fie direct pe teava fara canal pentru cadru (stilul "Ca nuca in perete" :cheers: ). Luni sau marti il duc la sudat.

Succes maxim si sa le vedem gata cat mai curand!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

apoi ashe mai incet ca nu prea am timp (a se citi bani) sa ma ocup de toate, lucrez la o chestie cu mutatul in arizona.

oricum va tin la curent

Editat de kata
Link spre comentariu

post-16035-1172376303_thumb.jpg post-16035-1172375989_thumb.jpg post-16035-1172376374_thumb.jpg

asta am mai facut azi, ordinea ii urmatioarea: a 2-a poza ii prima, facuta dupa ce am taiat liniile; prima poza ii urmatoarea etapa cand am inceput presarea in jurul literelor; a 3-a poza si a 4-a sunt cu fundalul terminat, mai urmeaza sa fac ceva accente pe margini dupa ce delimitez forma finala si mai trebuie vopsita si finisata cu produse pt piele.

post-16035-1172377792_thumb.jpg

mai una cu alt fel de lumina

post-16035-1172376137_thumb.jpg

Editat de kata 2
Link spre comentariu

sal,bravo nene.....poate trebuia sa pui pozele si la accesorii home made....

cum ai imprimat tiparul pe piele?si cu ce ai facut presarea?

B.

ps: de ce ti-ai facut inca un user name?

pai e cam asa: iei pielea o uzi pana ii imbibata bine cu apa dupa care transferi design-ul in piele cu ceva ascutit (pix fara pasta, scobitoare, cui, stilus etc), mai trebuie taiat cu un cutit special (vezi poza) ca atunci cand incepi sa imprimi sa ai o diferenta de nivel. imprimarea se face cu un soi de scule care au diferite dimensiuni si modele pe talpa, le batzi usor in piele cu un ciocan de lemn (vezi poza). ultima faza va fi coloratul dupa ce sa usuca pielea si tratamentul pt finisare si impearmeabilitate.

post-16035-1172419061_thumb.jpg

am facut un alt user pt ca pe celalalt (kata) am ajuns la maximul de spatiu pentru atasamente (400mb) si nu mai pot posta poze, am mai sters din pozele vechi dar am ajuns la maxim din nou, daca e vro problema renunt la al 2-lea user, vreau sa il folosesc doar pt poze (ma rog si pentru a scrie asta)

Editat de kata 2
Link spre comentariu

capse facute din cartuse de magnum 357 special (''special'' fiindca cel din stanga ii interzis aici, hollow point se mai numeste si cop buster hehehe)

post-7361-1172535395_thumb.jpg

Editat de kata
Link spre comentariu

azi a plouat= m-am plictisit, asa ca am luat o bucata de piele si m-am jucat sa imi fac o idee de cum va iesi shaua. piesa este finisata si tratata pentru impermeabilitate. ia vedeti si voi ce-a iesit.

post-16035-1172634055_thumb.jpg post-16035-1172634703_thumb.jpg post-16035-1172634805_thumb.jpg

post-16035-1172634870_thumb.jpg post-16035-1172634955_thumb.jpg

Editat de kata 2
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Cum faci cu pielea? O lipesti sau doar o capsezi pe tabla? Vrei sa ii pui si perinita pe aripa din spate sau il lasi cu un singur loc? Motorul iese super.

Off topic: Ce se vede acolo in spate? Este cumva un WLA? :D

P.S.-Acum am vazut si Sportster-ul clasic. Cei acolo,service Harley?

Link spre comentariu

am facut un alt user pt ca pe celalalt (kata) am ajuns la maximul de spatiu pentru atasamente (400mb) si nu mai pot posta poze, am mai sters din pozele vechi dar am ajuns la maxim din nou, daca e vro problema renunt la al 2-lea user, vreau sa il folosesc doar pt poze (ma rog si pentru a scrie asta)

In caz ca umpli si useru asta cu poze:

Baga-le pe imageshack.us, e free si merge foarte bine. Merg puse si fara cont, dar daca iti faci cont la ei, ai o centralizare a tutror pozelor urcate la ei. Il prefer fata de photobucket.com.

Macar asa scapi de corvoada de a te loga si reloga cu al doilea user pentru a uploada si posta pozele aici. Vezi ca dupa upload, imageshack iti genereaza si thumbnail-uri pentru poze, tu doar trebuie sa copiezi codul lor in post :lol:

Asa ca poti baga poze la greu, imi place tare mult ce am vazut pe topic pana acu. Spor la munca, nu uita, chopping is an art.

:D

PS: saua aia va arata excelent.

Link spre comentariu

capsata de tabla fara nici un fel de burete. am ceva in lucru pentru aripa de spate. mai vine un sissy bar si genti laterale.

off t: da ii un wla restaurat mai apare intr-un alt post de-al meu (ala cu shop-ul hd /index.php?showtopic=75317 ). iar sportsterul ala de 1000 ii un ironhead de vanzare (nu stiu pretul)

Link spre comentariu