Nazi | SchutzStaffel Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 uleiuri si iar uleiuri... oare cand va veti satura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 super tare filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Un pic exagerat, dar in mare asa este. Nu ar mai avea profit daca ar produce masini si moto mult mai fiabile. Se spune ca masinile si motocicletele electrice vor fi fara service, dar bineinteles ca nu va fi asa. Ei de unde sa mai traiasca apoi. Astea electrice NU se fac dintr-un singur motiv: Colaps mondial daca nu se mai vinde petrol !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Astea electrice NU se fac dintr-un singur motiv: Colaps mondial daca nu se mai vinde petrol !!!!!! Asa e! E la mintea cocosului, dar asta e, daca lumea e condusa de americani (chiar daca petrolul nu e la ei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Si totusi cum le-a scos becul din gura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Si totusi cum le-a scos becul din gura ? Eu iti dau 100 de dolari daca-l scoti!!! Da nu-l spargi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Nu-mi incape becul in gura. Nevasta-mea poate.... . Si il si scoate! Nu am pus pariu cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate