siu_long Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Salutare! Am nevoie sa sablez rezervorul de la mobra. Am tot cautat si nu am gasit nicaieri. Cine stie vreun loc serios (unde sa nu ma tina o luna pana e gata)? Multumesc anticipat! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Trebuie neaparat sablat?Cu Superkromofag,intr-o jumatate de ora ai tabla curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 pe interior sau pe exterior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 pe interior sau pe exterior? doar pe exterior.. dupa ma descurc singur la grunduit si vopsit... Trebuie neaparat sablat?Cu Superkromofag,intr-o jumatate de ora ai tabla curata. ce este acest superk? unde il gasesc (e si la hornbach?) cat ma costa si care e metoda de folosire? am auzit de decanol... dau cu el, il las sa actioneze, umfla vopseaua si razuiesc dupa. am incercat cu smirghel si nu am reusit.. e destul de groasa vopseaua + stratul de lac (e inca cu "imbracamintea" originala... cam groasa treaba) bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Curata vopseaua cu decanol sau altceva similar. Sablarea este cea mai proasta optiune. Tabla ramane zgrumturoasa si daca nu este pasivata, fosfatata, rugineste foarte repede, chiar si sub vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Martie 29, 2010 Autor Share Postat Martie 29, 2010 Salutare! Am nevoie sa sablez rezervorul de la mobra. Am tot cautat si nu am gasit nicaieri. Cine stie vreun loc serios (unde sa nu ma tina o luna pana e gata)? Multumesc anticipat! Numai bine! Rezolvat.. se poate sterge post-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Spune si cum ai rezolvat poate cuiva ii va fi de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Rezolvat.. se poate sterge post-ul Daca s-a rezolvat, ar fi frumos sa spui si cum ca sa afle lumea. Doar de aia postam pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 (editat) ÂŞi eu sunt curios cum a rezolvat. Sablare căutam Âşi eu. E de bine, nu e de bine cu sablarea? Cu superkromofag nu mai trebuie Âşlefuită ulterior? Nu rămân impurități (oxizi) pe tablă unde a fost vopsită? Editat Aprilie 4, 2010 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate