mac Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 mi'ar fi placut un zxr 400 "solopista", usurat destul de mult, dynojet si evacuare completa 4 in 1, frane marite, si cauciucuri slick hmmm...sa ma trezesc din vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aserte Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 hai ma tux...recunoste ca nu prea iti vine sa o dai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Exista si posesori de ZXR care nu au avut niciodata probleme la schimbarea din treapta I in treapta a doua? Mi-e mi se intampla aproximativ o data pe zi, cand vreau sa ii dau a doua, nu intra ci intra in N ,si vreau sa-i dau gaz , se aude de parka as vrea sa impresionez ceva fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aserte Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Exista si posesori de ZXR care nu au avut niciodata probleme la schimbarea din treapta I in treapta a doua? Mi-e mi se intampla aproximativ o data pe zi, cand vreau sa ii dau a doua, nu intra ci intra in N ,si vreau sa-i dau gaz , se aude de parka as vrea sa impresionez ceva fete. Este vechea problema kawasaki, desi eu nu o am. ....deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Mult prea tare topicul..de asta vreau sa-mi iau..arata BETON motorul...mi s-a spus ca Aprilla RS 250 Repllica e cam..BOMBA...si ca asta ar fi mai prietenoasa..pe o d-asta ma visez acum..una verde.. Sper sa gasesc una frumusika sub 2500 E .... si buna SPER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 cine o zis ca aprilia e bomba....tu stii cum bazaie alea? 400 de la kawasaki e un adevarat superbike....merge cu aproape 250 daca e in strae buna.....pe langa o aprilia care ajunge la 200 pe deal in jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Stie careva consuma la motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 pai bineinteles ca ma intereseaza consumul de benzina ulei in mod normal nu are voie sa consume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 In spetembrie sper sa reusesc si eu sa-mi fac creditul la banca 3 luni de cand sunt angajat..si sa-mi iau mobra din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 cine o zis ca aprilia e bomba....tu stii cum bazaie alea? 400 de la kawasaki e un adevarat superbike....merge cu aproape 250 daca e in strae buna.....pe langa o aprilia care ajunge la 200 pe deal in jos ] E bomba aprilia 250. normal ca bazaie ca-s 2t dar mucifica un zxr400 sunt mai usoare si mai manevrabile la aceeasi putere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 (editat) consum 6.5% (medie) fara carburatie facuta 220km/h top speed (cel putin asa arata pe bord) stand MULT cu mana in gaz. Pana in 170 urca destul de frumos, dar dup-aia imbatranesti langa el Exista si posesori de ZXR care nu au avut niciodata probleme la schimbarea din treapta I in treapta a doua? Mi s-a intamplat si invers, sa intre pe liber din a 2-a in viteza intai, dar aveam ambreiajul slabit! Editat Iulie 10, 2007 de zzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 cine are cel mai lat cauciuc pe ZXR? sa ma risc la peste 170? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Mai bine uite cum faci! Mergi uuuuuuusor cu ea....si mi-o vinzi mie pe la sfarsitul lui august cu vreo 2000 E... Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 @motane: incerc sa aflu ceva cat se poate de normal, si tu vii cu glume. tzi-l vad cu 2700 acum pe loc. Intre timp vreau sa aflu daca pot pune cauciucuri mai mari de 170 pe ea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 ador 400-le...ii un 750 mai mic...... cea mai tare treaba e sa pui un motor de 120 de cai(zxr 750) pe un motor de 159 de kile(adica zxr 400) sa vedeti atunci bestie.... atunci ma-s pune cu orice motor de 1000 din ziua de azi fara ca sa rada nimeni(nici chiar geniul de Silviu C) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 ia ziceti lume...eu am 6 luni vechime dar inca u pot sa-mi fac rata o treaba cu mutatul firmei niste fuzuini etc..dar pot sa-mi fac dupa 12 august..sa am 3 luni vechime la aceeasi firma..un kawa 400 zxr..pe la ce pret as gasi? unul in care nu trebuie sa bag bani..de prin 95 96 97 e un vis sa gasesc unu in jur de 2200 2500 E? am cautat si pe net dar n-am gasit decat un anunt la timisoara..si e cam departe Sunt sigur ca ar vrea multi incepatori sa auda pretul de piata la un sh...spuneti-va si voi parerea astia mai vechi si mai experimentati greu rau cu motoretele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 cam asa se invarte pretul la ele 2000-2500 cu 4uj de mii de kile facute... cauta si tu pe www.bikeshop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 yop acolo caut..de-as gasi si eu kawasaki zx4r ninja..pret 2000 -2500 E locatie BUCURESTI km 30 -40 mii stare BUNA (dar buna sa fie) '95-'96 '97 ma batea gandu' si la un CBR 600 sau un suzu gsx dar imi place cum arata tricicleta asta KAWA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 bai vezi ca deja vb prostii....ce cbr ce gsxr... NINJA all the way....amu tu vrei s-o gasesti daca se poate la tine in cartier unde nu tra si meri numa o statie cu troleibusu....ha ha....mai greu oleak... daca gasesti una la 2300-2500 dute tati si in satu-mare dupa ie...ca nu ii regreta....mama ce tzaran is...oare o inteles oari ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer_ Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 (editat) caut si eu in orice colt de romanie pana in 2600 euroi....astept propuneri cat mai rpd ca trece vara Editat Iulie 15, 2007 de dreamer_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 mdea..ar fi o aventura...imi iau permisul si cu 0 km la bord ma intorc de la TM sau satu mare pe motor pana la bucuresti o sa-mi ia vreo 4 zile drumu si ajung si cu ea bucati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 pentru un banutz in plus tzi-l aduc eu in Bucuresti. sa zicem 50 euro. Motocicleta are 20 000 KM e schimbat motorul in 2004 . deci are 3 ani motorul(am actele schimbarii motorului). CER 2650 COCO. care o vrea? bujii NGK, rimstripesurile vin azi,impecabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 (editat) COCO = dolari de cand s-a inventat cuvantul COCO btw defecte optice pe la carena avem ? sincer asa.... da si tu mai multe detalii pls...ca vorba aia daca nu o cumpar eu sare altul soto Editat Iulie 16, 2007 de Motanuincaltat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 nu serios..baga si tu o poza si mai multe detalii daca te hotaresti s-o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Motorul e impecabil,nici un defect la carene,au fost duse la revopsit, si au iesit superb!!! sapatamana asta le montez, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate