Placebo Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Este o monstruozitate. Vedetzi poza comparativa cu roket 3. A luat 2 cilindri de la un avion. Nu sunt sigur daca a fost terminat proiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 da, este terminat. Rotile sunt de boeing 747. Am citit despre el in revista Freeway, numarul din ianuarie. Acum sunt la munca dar pun diseara sau cel tarziu maine link-ul cu diferitele faze ale constructiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 daca nu-i scump...vreau... ... @stege ...daca Bush jr. a ajuns presedinte, totu-i posibil in viatza! nu uita ca oamenii timp de fo 75.000 de ani au vazut numai pasarile zburand... si de luna sa nu mai vorbim... iar dak lu stra-stra-bunicatu' ii spunea cineva ca tu te vei da cu zezerica mai repede decat un porumbel impushcat in picaj, il ardeau pe rug! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 probabil ca , caleaza intr-una si pana la urma face gaura in piston. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Mie-mi place... Ceva original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 oare cum o putea un om de 1,68 m s-o conduca.... Oricum este ceva deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 ce mare e pe langa triumph si nici ala nu-i de ici de colo.si ala e destul de mare.oare cum ar fi sa te dai cu asa ceva pe strada??? oricum arata foarte fain. sa vedem pozele reale salutare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Mintea omului nu are limite. La chestia asta nu contea utilitatea, e ideea ca nimic nu e imposibil..Si "dihania" e inca o dovada in acest sens.Super tare!!! Totusi, pana unde se va ajunge???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 ca sa fie informatia completa...hai sa adaug niste linkuri unde poate fii vazuta aceasta bestie... http://www.leonhardtweb.de/ http://216.118.118.21//dbbp/coolest/leonhard/lh.html http://bikesnchoppers.blogspot.com/2006/01...unbus-from.html http://www.leonhardtweb.de/english/Motorcy...20pictures.html date tehnice http://www.leonhardtweb.de/english/tech.specs.html asa cei interesati pot afla mai multe va salut pe viitor adaugati si linkurile pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitrostar Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 stirea despre acest monstru a aparut pe situl univers moto acu 7 zile... (20-01-2006) http://www.universmoto.ro/article--Gunbus_...tri--10220.html daca ati vizita mai des acel site v-ati putea informa mai rapid despre multe subiecte interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 stirea despre acest monstru a aparut pe situl univers moto acu 7 zile... (20-01-2006) http://www.universmoto.ro/article--Gunbus_...tri--10220.html daca ati vizita mai des acel site v-ati putea informa mai rapid despre multe subiecte interesante mai rapid?????? oricum informatiile apar pe net in alte parti ,mai repede decit le aveti voi... nu te suparta dar asta e adevarul.... multe chestii au fost puse aici pe forum de mult,ce la voi nici macar nau aparut........ nu mio lua in nume de rau..dar asta este.... salut si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 stirea despre acest monstru a aparut pe situl univers moto acu 7 zile... (20-01-2006) http://www.universmoto.ro/article--Gunbus_...tri--10220.html daca ati vizita mai des acel site v-ati putea informa mai rapid despre multe subiecte interesante Univers moto? Cine-s aia? A !!!! Imi aduc aminte...!!Aia care se injoseau atacand Moto life prin barfe jenante care nu ar trebui sa apara intr-un magazin moto care se respecta.Unu la mana - Mai usor cu tradusul din revistele de afara si doi la mana - bai "nitrostar",nu te mai folosi de spatiul Grupului chopperistilor ca sa faci reclama la revista.Stai linistit ca o stim.Doar sunt numai doua.Pe a voastra oricum eu nu o mai cumpar.Si alta chestie.Nu ne reprosa ca nu ne uitam pe site-ul vostru ca si cum ar fi de datoria noastra ( daca ati vizita mai des acel site.... ).Nu sunteti deloc asa de speciali cum va credeti... Fara respect...nici voi nu aveti pentru alti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitrostar Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Intr-adevar, anumite informatii apar mai rapid pe alte situri straine, dar iti garantez ca si pe universmoto.ro apar multe pe care nu le gasiti in alta parte sau intai apar pe um.ro si apoi in alte situri. Oricum, nu asta e important, unde apar prima oara. Prin lansarea sitului um.ro incercam sa va oferim cat mai multe info din lumea moto cat mai repede, atat info utile, cat si pentru divertisment. E normal ca informatii valabile in ianuarie 2005 sa fie gasite aici si nu pe um.ro. Sunt sigur ca "multe chestii au fost puse aici pe forum de mult", le vad, le citesc... forumul activeaza pe web din... august 2004... iar universmoto.ro doar de 2 luni. Dar ce mare se va face! Pentru ca va are pe voi, motociclistii romani, pe care trebuie sa va convinga de utilitatea sa. Salut si numa bine si tie! Univers moto? Cine-s aia? A !!!! Imi aduc aminte...!!Aia care se injoseau atacand Moto life prin barfe jenante care nu ar trebui sa apara intr-un magazin moto care se respecta.Unu la mana - Mai usor cu tradusul din revistele de afara si doi la mana - bai "nitrostar",nu te mai folosi de spatiul Grupului chopperistilor ca sa faci reclama la revista.Stai linistit ca o stim.Doar sunt numai doua.Pe a voastra oricum eu nu o mai cumpar.Si alta chestie.Nu ne reprosa ca nu ne uitam pe site-ul vostru ca si cum ar fi de datoria noastra ( daca ati vizita mai des acel site.... ).Nu sunteti deloc asa de speciali cum va credeti... Fara respect...nici voi nu aveti pentru alti. Iti respect opinia. opinia mea: nu e o datorie sa vizitezi um.ro sau sa cumperi revista si nici macar sa o citesti. nu ne credem speciali. speciali sunteti voi, potentialii cititori. a fost o invitatie facuta cu bun simt. ca de la om la om. cu respect, bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 off topic....sa speram ca intro buna zii va aparea si in ro...o revista dedicata doar chopperelor on topic.....ia sa vb exact despre subiectul acestui topic,cum vi se pare creatia,este depusa enorm de multa munca pe aces motor,numa gindindune la motor propriuzis,lucrarea este de appreciat ,numa prin faptul ca a scos 2 cilindri si chiuloase din acel motor,in rest putem clar observa ca totul e facut de la zero.....ar fii superb sa putem vedea acest monstru live.....chiar cred ca toti am ramine cu gurile cascate...numa la dimensiunile care le poate avea...... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Mi-se pare un proiect curajos.Nu a mai facut nimeni asa ceva.Faza cu cilindri de avion este mortala.Cred ca ar fi o experienta deosebita numai sa auzi cum suna un astfel de motor.L-am vazut prima oara pe http://www.dbbp.com dar nu i-am acordat mare atentie.Dar topic-ul asta mi-a trezit categoric interesul pentru acest proiect.Chiar este ceva special.O roata de aeronava similara este chiar grea.Undeva intre 50 si 90 Kg.Motocicleta arata chiar bine.Singura problema ar fi probabil modul in care va fi condusa.Mie mi-sar parea imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 off topic....sa speram ca intro buna zii va aparea si in ro...o revista dedicata doar chopperelor nu cred ca o sa se intample prea curand asha ceva din mai multe motive: 1. inainte de a lansa o revista, se face un studiu de piatza iar in romania nu ar vinde mai mult de 100 de reviste/numar!!!! 2. in romania nu exista o lege a omologarii shi nu prea ai avea ce prezenta in revista, ar trebui copiata o revista din afara!!! on topic: din punctul meu de vedere, chopperul nu e facut neaparat sa te plimbi cu el pe strada!!! mai sunt shi cazuri in care cei pasionatzi incearca sa faca ceva unic, pentru placerea lor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Mi-se pare un proiect curajos.Nu a mai facut nimeni asa ceva.Faza cu cilindri de avion este mortala. nu e prima data....am citit mai demult de asa ceva, un tip luase un motor de bombardier Rolls Royce Merlin si echipase o motocicleta cu care zbura pe sosele ...mergea cu peste 300 km/h si asta era pe la inceputul anilor 90. Eu apreciez astfel de oameni, pionieri in domeniul lor... later edit: am gasit pe net exact poza care o vazusem cand eram tzacan in almanahul de atunci... e si articolul cu pricina! http://users.hunterlink.net.au/~ddped/rrv2.htm superb.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 am gasit pe net exact poza care o vazusem cand eram tzacan in almanahul de atunci... e si articolul cu pricina! http://users.hunterlink.net.au/~ddped/rrv2.htm superb.... am ramas surprins de ce am vazut,exact acel almanah inca il mai pastrez..in timisoara pe linga alte reviste chiar este o amintire placuta pt ochii mei..... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 mie-mi place comparatia asta cu bielele de harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 am ramas surprins de ce am vazut,exact acel almanah inca il mai pastrez..in timisoara pe linga alte reviste chiar este o amintire placuta pt ochii mei..... salut Si eu cred ca il mai am.Este un almanah Automobilism cred ca de la sfarsitul anilor `80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Si eu cred ca il mai am.Este un almanah Automobilism cred ca de la sfarsitul anilor `80. daca nu ma insel e dupa 90 dar dacal mai ai cumva pune reportajul despre aceel motor ca tin minte ca era chiar super fain..... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate