ruffrider Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 inca nu v a trecut mahmureala de la heliu de nu vad nici o poza de aseara PS: Ma doare gatu' si ceva poze de la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) da ti duari gatu? Balu = the party starter ca de obicei https://picasaweb.google.com/105730929947991599871/InchidereSezon#5672287606079909650 pe la final sunt pozele interesante! si.........LA MULTI ANI MISUUU !!!! Editat Noiembrie 8, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 La multi ani Mihailu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 wa da asai ca eu nu ti-am platit ceaiul atunci:rusinica: . ca numai tin minte daca ti-am dat bani de data asta iti aduc ciocolata numa ca sa ma ierti, da sa pui macar jumate la bani ca e scumpa aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 vreun party de inchidere de sezon pe undeva weekendul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 vreun party de inchidere de sezon pe undeva weekendul acesta? nu,celalalt weekend..la free wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 nu,celalalt weekend..la free wolf pfoaaaai, perfect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 pfoaaaai, perfect ! si locatia care ar fi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 si locatia care ar fi?? inca se discuta la cateva pensiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 hai cu betivaneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 @corpsegrinder Pai sa ne anuntati din timp, sa stim incotro planam. cand stiu..am sa va anunt. sa va duceti voi macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Avem postat anuntul oficial pe site`ul nostru. Pasiti cu incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 ce 3,14zda e vremea azi, cred ca si maine, punem bateriile pe mobre putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 ce 3,14zda e vremea azi, cred ca si maine, punem bateriile pe mobre putin? mai bn va pregatiti saniile si vinu fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Chiar vroiam sa intreb. Ce mai fac Soimii? Cu ce va incalziti? Cum mai merg treburile? Aaaaa si salutari de la Cluuuj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Chiar vroiam sa intreb. Ce mai fac Soimii? Cu ce va incalziti? Cum mai merg treburile? Aaaaa si salutari de la Cluuuj. salutari si de la ghiej Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 mai bn va pregatiti saniile si vinu fiert nu e nici de una nici de alta, asteptam alte sugestii si idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 s au plimbat soimii azi cu motoretele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) da, 1.................................................si la cererea celui din prima poza: Editat Noiembrie 28, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 da, 1.................................................si la cererea celui din prima poza: wtf??? ce i aia?? la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 da, 1.................................................si la cererea celui din prima poza: da pe mine m-ai uitat? alooooooooo ia sa-ti confirme balu ca ne-am salutat cu faru da io n-am poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 da pe mine m-ai uitat? alooooooooo ia sa-ti confirme balu ca ne-am salutat cu faru da io n-am poza confirm,da te-am sunat we misu da n'aveai semnal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) bai da ce mai e pe la targu? cum e vremea? haaaa??????? care s-a mai lasat de motoretism, care s-a apucat, achizitii noi? un tihuta ceva? care mai merge la anu la Ducati cu Enache? apropo, vedeti ca am in semnatura povestea unui junior de motociclist care e bolnav de cancer si ar avea nevoie de bani. da-ti si voi o dovada de solidaritate fata de parintii lui care sunt si ei motociclisti si faceti o donatie, fiecare cat si cum poate.... si daca poate. puteti sa o face prin imaginea de grup(discutand la sedinta) sau si pe "persoana fizica" haideti sa-l ajutam oferindu-i sansa la viata. Editat Noiembrie 28, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 La Multi Ani!! De 1 Decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate