balurider Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 (editat) mitrut, cred ca ai avut o zi plina Editat Decembrie 2, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Mitrut, ai batut pas de defilare sa moara rama un metru in pamant? A fost o gluma. Stiu ca acum e pas NATO, lejer, ca la bal. k ii usor k ii greu soldatul roman nu se plange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 daca peste tot pe forum, facebuc, mess citesc numai statusuri ''duminica 10-14 grade,ce facem'' am hotarat ca maine sa fim asa: eu, mitrut, balu, mihail, sandel,iulian si cam atat ca restu' nu mai au motorete ori nu's mototciclisti pt balu si mitrut:planurile le facem diseara in parcare la stadion la 1 tabac ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 daca peste tot pe forum, facebuc, mess citesc numai statusuri ''duminica 10-14 grade,ce facem'' am hotarat ca maine sa fim asa: eu, mitrut, balu, mihail, sandel,iulian si cam atat ca restu' nu mai au motorete ori nu's mototciclisti pt balu si mitrut:planurile le facem diseara in parcare la stadion la 1 tabac ok? yes boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 ehe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 weeeeee cat mai dormiti ???? ce facem azi ne dam cu saniile??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 acu o dau cu parafina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 acu pun bateria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 inca o zi perfecta pentru motociclism.super tare a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) inca o zi perfecta pentru motociclism.super tare a fost subscriu Editat Decembrie 5, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 negrilor nu puneti ceva poze PS: foarte tare aseara nu m am mai distrat asa de mult tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Negrilor, v-ati trezit din betie? Ceva poze vedem si noi? Adevarul este ca asa distractie nu s-a pomenit de mult. Am ras pt tot anul. Si plimbarea a fost faina, vremea numai buna. Prita, nu stii ce ai pierdut. imi dau seama, doar ca pt plimbarea de ieri eu am platit prea scump: o gripa de toata frumusetea eram mort pe jumatate, de asta nici n'am mai stat... se pare ca a fost show total Editat Decembrie 5, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 cam asa arata niste oameni afumati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 ioooooi !!! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 ioi, ioi, ce m-am impuscat si eu aseara... ca voi toti de altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 apar imediat din ceata si rambo enache si chuck gospo ,in noua serie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 wazz'up nigger's???belea grea am tras aseara azi am iesit oleak cu mobrele,eu,ssnake si banea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 nu mai spune nimeni nimic pi la tg neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 nu mai spune nimeni nimic pi la tg neamt e pustiu wa mitrut, nici eu numai vad activitate. nu mai e forumisti deodata. pritaaaaa unde teai ascuuuussss. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) pritaaaaa unde teai ascuuuussss. vroiam sa zic ca m'am ascuns la ma'ta-n ..... da' nu mai zic ca e urat. eu chiar nu inteleg oare de ce cel mai mare cocalar de pe forum imi simte lipsa... eu scriu scurt si la subiect, nu bat campii ca tine.stiu ca nici un sfat nu o sa te ajute sa te schimbi dar considera-ma ca pe un bun prieten ca'ti spun toate astea. Editat Decembrie 17, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 vroiam sa zic ca m'am ascuns la ma'ta-n ..... da' nu mai zic ca e urat. eu chiar nu inteleg oare de ce cel mai mare cocalar de pe forum imi simte lipsa... eu scriu scurt si la subiect, nu bat campii ca tine.stiu ca nici un sfat nu o sa te ajute sa te schimbi dar considera-ma ca pe un bun prieten ca'ti spun toate astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 wa prita da ce rau teai facut wa. ma faci sa plang. hai ca ma duc la baie sa........ plang. nu te supara dar fara mame ca nu e frumos si ma asteptam la mai multe de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fodor_costica Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) Domnilor, putina decenta ! ceva de genu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t-qiYU7aTiY#t=34s Editat Decembrie 17, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate