horiabt Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 cand am cumparat-o si am incalecat pe ea...Doamne ce am simtit cu toate ca conduc de 20 ani...ceva spaima ! mi s-a parut combinatia perfecta dintre o sport si una de strada ! ce credeti am facut o alegere reusita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 sa o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Am condus si eu bestia,demaraj ametitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 cand am cumparat-o si am incalecat pe ea...Doamne ce am simtit cu toate ca conduc de 20 ani...ceva spaima ! mi s-a parut combinatia perfecta dintre o sport si una de strada ! ce credeti am facut o alegere reusita ? Sa o stapanesti sanatos (si la propriu si la figurat ), ai facut cea mai buna alegere, e fiabila, frumoasa iar pretul este justificat. Am si eu una ( neagra ) si inca nu am trecut , dupa un an de zile de faza ,, extazului ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 cand am cumparat-o si am incalecat pe ea...Doamne ce am simtit cu toate ca conduc de 20 ani...ceva spaima ! Deja sunt invidios ! Foarte frumos....acum asteptam caldura; plimbari,intalniri etc,samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Un super motor. Am avut unul. Foarte usor, manevrabil, usor de intretinut. Bravo pentru alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 sa o calaresti sanatos si voinic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 11, 2006 Autor Share Postat Februarie 11, 2006 Sa o stapanesti sanatos (si la propriu si la figurat ), ai facut cea mai buna alegere, e fiabila, frumoasa iar pretul este justificat. Am si eu una ( neagra ) si inca nu am trecut , dupa un an de zile de faza ,, extazului ". Multam mult si sa auzim numai de bine ! sa o calaresti sanatos si voinic Sarumana boieru ! cand am cumparat-o si am incalecat pe ea...Doamne ce am simtit cu toate ca conduc de 20 ani...ceva spaima ! Deja sunt invidios ! Foarte frumos....acum asteptam caldura; plimbari,intalniri etc,samd. Urasc iarna :baldy Dar vine si vremea noastra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 felicitari,aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate