shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 =)) =)) =)) =)) =)) Orice post de-al tau, legat de-un post de-al meu ... e aiurea Nu tre' sa fii foarte perspicace sa observi ceva evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) ...iar eu recticfic afirmatia ta putin: orice post de-al tau...e aiurea! Piua! Aici e topic unde se face caterinca de Circel! pt. tine...facem unul de dicat! A...stai ai facut tu cateva! Editat Aprilie 23, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Mdeah, ma tavalesc pe jos de ras, esti atat de comic Sau incercai sa fii "spiritual" ? PS: scuzati offtopicul Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Shinule, de ce nu-ti vezi tu de carenele tale zburatoare si lasi flame-urile puierile deoparte. Stii tu, musca si laptele. Pana acum vroiam doar sa-l rog pe Circel sa ma lase pe mine sa ma ocup de orizontalele cu asfaltul in continuare, ca sa-mi prescrie el antiinflamatoarele si nu invers, ca eu nu detin autoritatea lui da' te bagi tu ca musca-n lapte si kilotu-n dos si-mi strici placerea de a citi un topic la accidente, care de bine de rau s-a soldat doar cu atat si o poezioara care motiveaza placerea mai sus mentionata de a citi un topic la accidente, ca pare creepy sa zic asa ceva in mod normal Adica breh, cu tot respectul, vezi-ti de ale tale, nu mai fi forumist violent. Te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Apropos de muste si lapte, vazandu-te pe topic, asteptam reply-ul tau PS: te mai muncesti mult la permisu' ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 bre,shinule..da` rau te facushi..strici placerea uamenilor p-acilea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 facem petitie de scos sinele din oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Gata bre Raducule, ma cumintesc Stephonu asta ma necajeste, ca-i mai mare si se ia de mine, vazandu-ma mai tinerel si inocent PS: Ralucone, cer scuze pt PS-ul anterior. Si eu am multe de facut si chiar NU e timp pentru unele din ele, oricat de importante ar fi ... si chiar nu stiu ce probleme ai intampinat dar stiu ca ai dedicat mult timp diverselor actiuni ... specifice tie PS: so... peace ? LE: @ alexuta - bine ca n-a scris shinele Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Apropos de muste si lapte, vazandu-te pe topic, asteptam reply-ul tau PS: te mai muncesti mult la permisu' ala ? Nu mai mult decat te chinui tu sa fii penibil. Nu inteleg ce raca ai tu cu ride4fun dar zic s-o pastrezi pentru o discutie live, sunt satula pana peste cap de zmardoizmele de forumist cu care te afisezi in ultima vreme, si tu si altii. Si pe viu zambiti ca niste zambilute. Eu ti le zic prieteneste, dar daca tu ai impresia ca esti amuzant cu PS-ul ala de copil tampit care nu stie cum sa dea in mine si se rezuma la aceeasi replica tampita la care s-au rezumat si multi altii, parerea mea e ca de cand ti-ai pus fundul in shaua aia de cbr te-ai cam descompus. Erai mai cu bun simt inainte. Acum esti zmardoi pe forum si Batman cu carene de F2 pe post de capa pe strada. Si pe-astea nu le zic eu, le zic multi altii care nu-si mai bat capul sa ti le spuna nici macar prieteneste. E ultima mea replica adresata tie, chiar mi-ai matrasit dimineata, chiar nu aveam chef sa-ti aud glasciorul aici, sincer. Si nu numai eu. Dar chiar devii penibil. Hai spor la zmardoit pe forum, zambiluta. (normal ca peace, nu ma zmardoiesc eu cu tine pe forum. ) Editat Aprilie 23, 2009 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Shinule, fa-ti un .. TEST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Nu am nici o raca cu ride 4 fun, tragi concluzii exagerate Mai precis, multi din cei ce-i stiu imi sunt simpatici. Stephonu e mai rautacios de fel si d-asta mai apar schimburi de replici un pic mai "taioase". Nu pot decat sa-ti spun ca n-ai dreptate Cine sunt stii foarte bine Daca live zambesc, inseamna ca aia e atitudinea mea fata de tine. Forumu e pt forumit cand ne plictisim la job. Cat despre atitudinea mea de cand am F2, nu stiu de unde o stii, pentru ca ne-am mai vazut de 5 ori da atunci Daca iar te referi la ce citesti pe forum... well, iei forumurile prea in serios. @adidas - nu pot, e blocat de fkin brd isa server Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 frate,da mult scrieti..si nici macar nu stiti poezii..plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 frate,da mult scrieti..si nici macar nu stiti poezii..plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Mircica cu paru cret, Scoate vaca din cotet, Si se da cu ea pe sina Uite bre, facui o rima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) cine e sina?..jpeg? Editat Aprilie 23, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Nu mai mult decat te chinui tu sa fii penibil. Nu inteleg ce raca ai tu cu ride4fun dar zic s-o pastrezi pentru o discutie live, sunt satula pana peste cap de zmardoizmele de forumist cu care te afisezi in ultima vreme, si tu si altii. Si pe viu zambiti ca niste zambilute. Eu ti le zic prieteneste, dar daca tu ai impresia ca esti amuzant cu PS-ul ala de copil tampit care nu stie cum sa dea in mine si se rezuma la aceeasi replica tampita la care s-au rezumat si multi altii, parerea mea e ca de cand ti-ai pus fundul in shaua aia de cbr te-ai cam descompus. Erai mai cu bun simt inainte. Acum esti zmardoi pe forum si Batman cu carene de F2 pe post de capa pe strada. Si pe-astea nu le zic eu, le zic multi altii care nu-si mai bat capul sa ti le spuna nici macar prieteneste. E ultima mea replica adresata tie, chiar mi-ai matrasit dimineata, chiar nu aveam chef sa-ti aud glasciorul aici, sincer. Si nu numai eu. Dar chiar devii penibil. Hai spor la zmardoit pe forum, zambiluta. (normal ca peace, nu ma zmardoiesc eu cu tine pe forum. ) iote...alta zmardoaica forumistica Editat Aprilie 23, 2009 de adip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 cine e sina?..jpeg? O vezi live zilele astea Zise gaylord. Fa testul pe care ti l-a dat Reebok: http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/ 1 pentru "bunul simt" de care dai dovada jignindu-ma repetat, pentru a astepta un reply mai dur de la mine, ca apoi sa ai ce turna la admin, ca un om mare ce esti , ai onoarea de a fi primul "cuvant uraat" ajuns in lista mea de ignore. Nu ai facut o gluma buna pana acum si ai persistat in a face o gluma de cresa, de peste 50 de ori. Din punctul meu de vedere nu esti decat un batranel frustrat care cere atentie. 2 citeste tot topicul, am zis deja ca nu ma lasa serverul de isa sa accesez linkul si nu-mi bat capul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 iote...alta zmardoaica forumistica Io i le zic si-n fata, aici e incalzirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Haide bre... ma enervati voi nu ati fi cazut lati sau aveti rotite-n plus sa picati mereu ...pe sus? Ia sa zica dom' stephon Ce uili l-a facut pieton Iar saracul vampirica Plange africana cica Unde nu mi l-a trantit In pietris l-a priponit! Si sukhoiul, bata-l vina, Ce-o avut cu el masina la academie-n deal Mai sa-l faca piedestal. Sa nu mai zic de busist In grecia era cam trist; Tot pe pietre se dadu Insistand pana cazu! Dar pe toti shinul i-a luat De cand s-a decapitat! Iaca asta e povestea Bagati vers frumos ca acesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ..tocmai vroiam sa-i zic lu` shinu` ca,daca nu se potoleste,ii urez "fir intins!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Moaa, sunt prea bizi sa ma tavalesc pe jos de ras, revin cu reply later PS: semi-decapitat, da? Mi-am pus capu' la loc pe gat, sa nu ma ploo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Circele,nu te intrista, Misto-ul e binevenit. Iara fierul se repara. RIP, si ne dam si la vara! Ma gandesc sa tragi pe dreapta, Cam o saptaman`asa. Nu cumva sa dai de sine Iar,pan` la Bulgaria. Editat Aprilie 23, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Circele...jur pe camasa ta roz ca in Bulgaria nu bei la masa cu mine! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 foai verdi, n-am cuvinti sî vî fac sî luați aminti Âşîna di tranvai nu-i Âşagî asfaltu în chur țî-l bagî. mari grijî măi băieți cari vreți, cari puteți bagațî mariii la petiții sî stârpim tăți tranvaiții. Âşî sî mai faÂşim încî una, cu apa când bati luna, apa reÂşi pi asfalt sî nu ti poțî da turbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Circele...jur pe camasa ta roz ca in Bulgaria nu bei la masa cu mine! :D de ce,mah?..iar ai de gand sa te dai p-o roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate