andrei_kle Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Vand IJ Festival, acte in regula, nr noi, instalatie 12v, aprindere electronica, roti de 18,negru, bord si sa modificata, comenzi avansate(numai pt schimbatoru-l de viteze),cauciuc spate touring. O sa va arat niste poze. Acum arata asa cum e in ultima poza. Eu ma gandeam la 12 mil lei dar mai negociem.... P.S. Foaia de spate e inlocuita cu una mai mica frane noi(poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Nu sunt foarte clare pozele dar se pare ca nu arata rau. Bafta la vanzare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2006 Nu sunt foarte clare pozele dar se pare ca nu arata rau. Bafta la vanzare!! Salut.n-aveau cum sa iasa prea clare le-am facut cu un tel. Multumesc pentru cine nu a inteles, acum nu mai are ghidonu ala mare si nasol poza cea mai actuala este asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Arata bine, succes la vanzare, dar siliconul ala rosu.... mi se face rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 preferai sa piarda ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 preferai sa piarda ulei ? garniturile de carton au un rol foarte important- poti sa desfaci pe drum si sa pui la loc capacul. Daca folosesti silicon si ai desfacut nu mai poti sa pui la loc daca nu ai un tub la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Pe mine unul ma intereseaza.Esti chiar din Slobozia?Eu am neamuri in Slobozia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 Pe mine unul ma intereseaza.Esti chiar din Slobozia?Eu am neamuri in Slobozia. Salut. da sunt di slobozia, poate poti sa ajungi pe aici sa o vezi sa te comvingi de ce ai vaz in poze.dac poti sa ajungi... 0747388666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 io zic ca e cam mult! totusi!!! apropo, de cat e motorul si cat consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 garniturile de carton au un rol foarte important- poti sa desfaci pe drum si sa pui la loc capacul. Daca folosesti silicon si ai desfacut nu mai poti sa pui la loc daca nu ai un tub la tine Tocmai de asta am mereu un tub de silicon la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 io zic ca e cam mult! totusi!!! apropo, de cat e motorul si cat consuma? tu nici macar nu stii despre ce e vorba, fara suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 io zic ca e cam mult! totusi!!! apropo, de cat e motorul si cat consuma? salut motoru e de 350cmc si consuma 4,5% si pretu nu e batut in cuie orcum eu cred ca e bine cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 (editat) Vand IJ Festival, acte in regula, nr noi, instalatie 12v, aprindere electronica, roti de 18,negru, bord si sa modificata, comenzi avansate(numai pt schimbatoru-l de viteze),cauciuc spate touring. O sa va arat niste poze. Acum arata asa cum e in ultima poza. Eu ma gandeam la 12 mil lei dar mai negociem.... P.S. Foaia de spate e inlocuita cu una mai mica frane noi(poze) Salut bai andrei_kle ai nebunit?? dupa mine ij-ul ala mere pana la 800E cel putin.., Nu fi prost sa-l dai la pretu ala Editat Februarie 3, 2006 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 poate ishi face si omul pomana dupa ce a luat KLE-ul [e doar o presupunere ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 o vinde la un pretz real, ce va tot cufuriti atat? un ij la 800 de euro e ceva la care sa strambi din nas, nu la unul cu un pret bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 beton moshule ... CE MAI... MOTOR DE CHOPPERIST ADEVARAT ..... VINZI SHI CITE UN TIMP ( DIN CEI 2 )SEPARAT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 hai mah ca astea mari intr0un piston si 2t pot sa sunt demential daca te joci din toba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DoktorBig Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Vand IJ Festival, acte in regula, nr noi, instalatie 12v, aprindere electronica, roti de 18,negru, bord si sa modificata, comenzi avansate(numai pt schimbatoru-l de viteze),cauciuc spate touring. O sa va arat niste poze. Acum arata asa cum e in ultima poza. Eu ma gandeam la 12 mil lei dar mai negociem.... P.S. Foaia de spate e inlocuita cu una mai mica frane noi(poze) cel mai tare ij il stiu e betoon am mers cu el merita toti bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Martie 4, 2006 Autor Share Postat Martie 4, 2006 pt doritori imi pare rau sa va anunt da sa vandut sa vedem ce ne mai spune acum cumparatorul ceva pareri de la el. sa-l stapanesti sanatos Cataline si multi km cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Asa...acum e al meu.... sunt fffffffffffff multumit de el merge excelent...astept vremea frumoasa k e tare nashpa pe vremea asta....NU am ce sa-i reprosez .. @Andrei:astept vara sa iesim la plimbare...mersi de urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate