Cata M Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) am incercat o cheia pe anu asta. din pacate au stricat urcarea de la cabana pirusca, nu mai e potecuta aia cu bolovani ci ditai drumu facut de taf pana sus in poiana, iar sus am dat de zapada. nu ca nu ne-am fi asteptat.... poze: Editat Aprilie 27, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Foarte foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 mda frumos. daca nu ma manca in popou sa fac highside pe amcart eram acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 SUPERbe peisajele ! Mi-am clatit okii si mi s-a umplut...inima de frumusetze !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) si un FILMULET mic. se pricepe ketemeu cu 2T Editat Aprilie 27, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Multumim Capitane pentru poze si traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 cu mistretii nimic domnu cata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 fain de tot peisajele . va intreb si pe voi:cu ce filmati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 se pricepe ketemeu cu 2T prima dragoste portocalie nu se uita niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 am incercat o cheia pe anu asta. din pacate au stricat urcarea de la cabana pirusca, nu mai e potecuta aia cu bolovani ci ditai drumu facut de taf pana sus in poiana, iar sus am dat de zapada. nu ca nu ne-am fi asteptat.... poze: o scurta descriere a traseul se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 fain de tot peisajele .va intreb si pe voi:cu ce filmati? Hai ca te invat eu. Salvezi imaginea la tine in calculator si apoi faci clic dreapta pe ea, Properties, apoi Summary si acolo vezi tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) cu mistretii nimic domnu cata? mistretii au fost mai rapizi decat camera mea asta e poza, da' nu vad nici un mistretz in ea Editat Aprilie 28, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 mistretii au fost mai rapizi decat camera mea asta e poza, da' nu vad nici un mistretz in ea Uite aici este unul. Ultimul din turma aia de 12-15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 ce uochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 departe....Eu am prins de Pasti o 'gasca' care a trecut la 3-4 metrii prin fatza motoarelor. Aia mici(purcelushii) au ramas in urma si n-au apucat sa treaca drumu'....daca ma aplecam puteam sa iau unu 'pe sus' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 hmmm, la cat de solizi erau, para la 3-4 m de ei nu as fi oprit motorul.i am vazut la 25-30 m, ocazie destul de rara pt zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 super tari pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Din poze observ ca folositi statii pentru comunicare. Sunt rezistente la cazaturi,apa,praf?Au handsfree?Ce model sunt? Intreb, deoarece intentionez sa imi cumpar unele special pentru astfel de activitati. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 foarte faine pozele si zona e deosebita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 1, 2009 Autor Share Postat Mai 1, 2009 Din poze observ ca folositi statii pentru comunicare. Sunt rezistente la cazaturi,apa,praf?Au handsfree?Ce model sunt? Intreb, deoarece intentionez sa imi cumpar unele special pentru astfel de activitati.Multumesc Modelul este Motorola T6222, dar am mai iesit si cu alte modele la enduro. Sunt cele obisnuite cu raza de 3 km in camp deschis si mult mai putin (dar suficient) in padure. Sunt destul de rezistente, dar noi le tinem in ruscac si le folosim cu prelungitor la microfon, speaker si buton PTT(push to talk). Pe hands free (VOX) nu cred ca e ok din cauza zgomotului continuu. La ploaie o mai iau razna, dar nu se strica. Eu le consider destul de utile, nu-mi lipsesc niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Frumos domne" frumos. Peisaje superbe vreme buna ... motoare... ce alceva sa-ti mai doresti! Ketemeu vad ca esti piesa. O sa te sun poate ne vedem la ochi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Modelul este Motorola T6222, dar am mai iesit si cu alte modele la enduro. Sunt cele obisnuite cu raza de 3 km in camp deschis si mult mai putin (dar suficient) in padure. Sunt destul de rezistente, dar noi le tinem in ruscac si le folosim cu prelungitor la microfon, speaker si buton PTT(push to talk). Pe hands free (VOX) nu cred ca e ok din cauza zgomotului continuu. La ploaie o mai iau razna, dar nu se strica. Eu le consider destul de utile, nu-mi lipsesc niciodata. sunt foarte utile mai ales in cazul in care in grup ai pacienti scapati de la sectia agitati .. se stiu ei care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate