Klaus Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 N-are v2 de peste o mie (care oricum nu serveste la nimic) sau de ce ai ales chestia aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 6, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 6, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Cind am vazut titlul topicului am zis ca sunt gagici pe choppere. Cind colo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Eu concurez cu asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Desi, daca ma gandesc mai bine e chiar fain!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Ce motor o fi asta? De drujba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Ianuarie 7, 2004 Share Postat Ianuarie 7, 2004 Este oricum pentru copii shi este destul de frumoasa pentru ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 7, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 7, 2004 Share Postat Ianuarie 7, 2004 Auzi Claudiule, noi aici incercam sa ridicam in slavi "cioparele" si tu vrei sa le postezi pe alea urate??? Si asa le injura destui,asa ca rezon monser! Si sa dai o bere cand vin la Pitesti, ca ti-ai schimbat avataru' si nu mai esti cu Uta in poza! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 8, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 8, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 Adevarul e ca si vulpea a ajuns la concluzia ca strugurii sunt acri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Horse Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 vulpile cunosc diferentza dintre strugurii dulci shi cei acrii.... daca tot e vorba de acrituri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Horse Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 shi inca un motor care se pare ca a patzit ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 25, 2004 Autor Share Postat Martie 25, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 HAi sa alegem cele mai urate choppere pe care le gasim pe net si eventual sa facem un clasament, nu de alta da vad ca pe alea frumoase si luxoase le pune toata lumea pe forum.Io o aleg pe asta: asta e chiar fffffffffff frumos...........eu ash putea candida cu gafa mea de chopper ..( stinga sus) .....shi nu ash posta triumpf uri shi harleyuri la cel mai urit chopper ....dau o sugestie ..cautati poze pe intruniri in rominia ...acolo gasiti cistigatorul in mod sigur... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 shi inca un motor care se pare ca a patzit ceva.... voi ziceti de shoveluri ca sunt urite ....shi totushi ne aflam pe forumul chopperishtilor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Eu tocmai restaurez un Shovel Head identic , nu chiar asa de varza insa nici asa de complet.Eu nu am motorul. Vreau sa va spun ca mi-e tare drag de el si nu-l consider deloc urat , de fapt nici nu are cum sa fie urat , indiferent de starea in care ajunge inspira respect deoarece e o motocicleta care a scris legenda ! care merita restaurata indiferent de starea ei si chiar e o onoare sa ai ocazia sa ai ocazia sa o faci. Unii amici au zambit cand le-am aratat "my first Shovel" eu insa sper sa zambesc la urma vreau sa vbim de shovelhead ul tau ....ma intereseaza sunama la 0268276644-sebi sunama naparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 HAi sa alegem cele mai urate choppere pe care le gasim pe net si eventual sa facem un clasament, nu de alta da vad ca pe alea frumoase si luxoase le pune toata lumea pe forum.Io o aleg pe asta: cu asta cred ca intru pe locul 1...aveti ceva premii????))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 27, 2004 Autor Share Postat Martie 27, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 27, 2004 Autor Share Postat Martie 27, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate