FLASH-TUNING Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Salutari banditilor , tocmai ce am batut palma pentru un talhar de 600 din 98 maine dimineata ma duc sa-l aduc cu platforma, este primul meu motor ,carnet pe 4 Apr sau 11 Apr am examen asa ca orice sfat este bine venit, ma refer la bandit... Si o poza cu al meu talhar: maine duc actele la tradus,legalizat pentru luni, etc, sa fie dosarul gata luni dupa amiaza pentru inmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Super meserie arata Hotu tau. Bafta la examen si muuulti km fara sa ai nevoie de barile alea de protectie a motorului. Sa te porti frumos cu el ca atunci si el are grija de tine. PS:e negru sau verdele ala dubios ca al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Multumesc asemenea si tie cat mai multi km fara probleme. Este negru doar ca este un pic matuit de la ani si nespalat la momentul pozei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 din cate stiu eu banditu se face si in japonia si in europa. alea facute in japonia stiu ca au un imprimeu micut pe rezervor in care scrie ceva in japoneza. sper sa nu gresesc dar eu asa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Din fericire Banditu, din cate stiu io, nu se face si nu s-a facut in EU ci doar la mama lui in Japolanda. GS 500 le face si in EU, parca. Au imprimeu cu litere de japonezia probabil pt ca sunt facute PT. piata de acolo. De ex pt alea din germanica scrie in... germana. Si cum majoritatea (aka aproape toate) 400-urilor care pasesc in Europa sunt duse din Orezia de aceea scrie pe oreziana pe rezervor. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Made in japan scrie pe el. Ce presiune fata/spate trebuie sa aiba gumele? Si daca pastrez aceiasi presiune in oras si afara. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Made in japan scrie pe el. Ce presiune fata/spate trebuie sa aiba gumele? Si daca pastrez aceiasi presiune in oras si afara. Multumesc Aceeasi presiune si in oras si afara. Depinde ce cauciucuri ai. Daca ai stock (110 si 150) e 2,25 bar pe fata si 2,50 pe spate. Consulta stickeru de pe bascula ca vad ca-l ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Stock , multumesc pentru raspunsul rapid. Maxim ce pot sa pun pe ea gume sunt 120 cu 160 banuiesc. Inca o intrebare ...guma fata este cam dusa , am o ocazie sa iau o guma 120 buna, este vreo problema sau trebuie sa schimb si spatele in 160 ? Ca in cazul asta prefer sa iau set nou si am terminat discutia, desi guma spate este buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Poti pune 120 pe fata. Nici o problema. Si poti lasa 150ul pe spate. Eu am 110 si 160 acum. Pe spate intra si 'functioneaza' chiar si 180. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Poti pune 120 pe fata. Nici o problema. Si poti lasa 150ul pe spate. Eu am 110 si 160 acum. Pe spate intra si 'functioneaza' chiar si 180. Sau cu bascula si roata de VFR chiar si mai mult. Respect banditilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Respect Pe cine imi recomandati "just in case" in Buc pentru reglat carb. , service,etc Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 ??? nici un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ... ce paradox. Un Bandit de politie... Cum vine asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 hahah ce tare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSX 600 F Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Respect Pe cine imi recomandati "just in case" in Buc pentru reglat carb. , service,etc Multumesc hai ca iti reglam noi carburatoarele in bistrita practic e simplu sa le reglezi...iti trebe un ceas special de carburatoare...care ar trebui sa-l gasesti la un magazin de piese auto si le reglezi aceeasi presiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Salutare! Nu stiti unde as putea gasi o volanta si un cdi pt un Suzuki Bandit de 400?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Multumesc Astazi cu ajutorul unui prieten mai priceput i-am facut schimbul de ulei Castrol RS4 10w-50 , pus bujii NGK Iridium si schimbat filtrul de ulei. Intrebare : la ce turatie trebuie sa stea relantiul la 600 ? La mine sta la 1400-1500 rpm, trebuie mai jos un pic sau este ok asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Multumesc Astazi cu ajutorul unui prieten mai priceput i-am facut schimbul de ulei Castrol RS4 10w-50 , pus bujii NGK Iridium si schimbat filtrul de ulei. Intrebare : la ce turatie trebuie sa stea relantiul la 600 ? La mine sta la 1400-1500 rpm, trebuie mai jos un pic sau este ok asa? 1200 rpm +- 100 rpm binenteles cu motorul cald din manual am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 1200 +/- 100 e valarea de manual. Io-l am la 1300-1400 si se simte mai bine. Mai ales cum ma fatzai mult in oras si mers distante relativ scurte se incalzeste si un pic mai iute. PS: a mai aparut un hot Pop N in SB. Inca un pic si o punem de o banda de talhari. Suntem 3 B6 deocamdata si mai stiu un 1200 S Pop in SB. Si inca un pretin in Dumbraveni cu B6. Sper sa realizez o poza de grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) Si in Zalau au mai aparut 2 B6 N verde inchis, is ca trase la xerox Editat Martie 31, 2007 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Cine stie unde pot gasi un manual pe net pentru Bandit 600 '97? Miercuri am examen pt. A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Cine stie unde pot gasi un manual pe net pentru Bandit 600 '97? Miercuri am examen pt. A Succes la examen. Nu am link, dar il am eu pdf pe ala haynes. Id-ul meu de yahoo e ealexdj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 De la tura de duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 dragute pozele Alex cand ai timp sa intri pe mess pt manual, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate