arw357 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Matiz-ul este o masina foarte buna pentru ocazionale. Pune-ti cauciucuri de iarna neaparat. Foarte bine ca ai luat un sh. Io am un swift , l-am luat de nou si imi mananca zilele la buzunar ca inca platesc la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Matiz-ul este o masina foarte buna pentru ocazionale. Pune-ti cauciucuri de iarna neaparat. Foarte bine ca ai luat un sh. Io am un swift , l-am luat de nou si imi mananca zilele la buzunar ca inca platesc la el. D-asta nu-mi fac eu rate/leasing sau mai stiu eu ce Ca tot veni iarna, ma gandeam sa mai bibilesc pe la mobra, ca vorba cuiva "nu am stare" Si as avea nevoie de urmatoarele piese, care nu sunt in stare perfecta: -Inel de far(E putin julit..Se poate repara ?) -Semnale fata(tot asa putin julite, as avea nevoie doar de geamul ala portocaliu) -Si ma mai bate gandul sa schimb si capacele laterale ale motorului, care sunt tot asa putin julite..Dar pe net nu am gasit decat pe culoarea neagra Inca ceva, as vrea sa nichelez buzele jantelor, dar nu stiu daca se merita..Adica daca-mi sare o piatra in janta si o zgarie, inebunesc.. Sau se poate polisa janta si ajunge foarte stralucitoare, iar eu ii dau doar un lac peste ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 D-asta nu-mi fac eu rate/leasing sau mai stiu eu ce Ca tot veni iarna, ma gandeam sa mai bibilesc pe la mobra, ca vorba cuiva "nu am stare" Si as avea nevoie de urmatoarele piese, care nu sunt in stare perfecta: -Inel de far(E putin julit..Se poate repara ?) -Semnale fata(tot asa putin julite, as avea nevoie doar de geamul ala portocaliu) -Si ma mai bate gandul sa schimb si capacele laterale ale motorului, care sunt tot asa putin julite..Dar pe net nu am gasit decat pe culoarea neagra Inca ceva, as vrea sa nichelez buzele jantelor, dar nu stiu daca se merita..Adica daca-mi sare o piatra in janta si o zgarie, inebunesc.. Sau se poate polisa janta si ajunge foarte stralucitoare, iar eu ii dau doar un lac peste ??? poti foarte usor sa vopsesti capacele in ce culoare vrei... au stabilit cati bani voi primi pe motor in maxim 2 saptamani , 1800 euro + epava care imi ramane.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 poti foarte usor sa vopsesti capacele in ce culoare vrei... au stabilit cati bani voi primi pe motor in maxim 2 saptamani , 1800 euro + epava care imi ramane.. Banuiesc ca o sa repari mobra 1800E = Echipament+mobra Dar cu fata aia ce faci pana la urma ? O ierti, sau va judecati ?? Nu-mi plac cum arata vopsite..si vroiam sa zic de crom mai devreme, nu de nichel.. Partea centrala ma gandeam sa o las tot neagra, iar marginea, sa fie cromata..am vazut la foarte multi hoti din afara si arata intr-un mare fel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Banuiesc ca o sa repari mobra 1800E = Echipament+mobra Dar cu fata aia ce faci pana la urma ? O ierti, sau va judecati ?? Nu-mi plac cum arata vopsite..si vroiam sa zic de crom mai devreme, nu de nichel.. Partea centrala ma gandeam sa o las tot neagra, iar marginea, sa fie cromata..am vazut la foarte multi hoti din afara si arata intr-un mare fel.. doar mobra echipamentul e ok, putin julit , casca putin zgariata ca am pus capu jos cand asteptam salvarea( nu am dat cu capu de pamant) da o fac , o vand si imi iau R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 doar mobraechipamentul e ok, putin julit , casca putin zgariata ca am pus capu jos cand asteptam salvarea( nu am dat cu capu de pamant) da o fac , o vand si imi iau R1 Sau ZX-12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Gabi, sincer mi se pare cam putin. Ai aflat cumva si cat primesti daca le lasi epava ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Gabi, sincer mi se pare cam putin. Ai aflat cumva si cat primesti daca le lasi epava ? ei nu au ce face cu epavele , din acest motiv o lasa proprietarului.. cam putin dar asta e realitatea, nu preturile umflate de pe bikeshop sau autovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 ei nu au ce face cu epavele , din acest motiv o lasa proprietarului.. cam putin dar asta e realitatea, nu preturile umflate de pe bikeshop sau autovit Te-am intrebat fiindca stiu ca se practica faptul ca poti sa te despagubeasca total, in cazul in care mobra e declarata dauna totala. Le ramane lor epava si iti dau banii la valoarea actuala a ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 ei nu au ce face cu epavele , din acest motiv o lasa proprietarului.. cam putin dar asta e realitatea, nu preturile umflate de pe bikeshop sau autovit cand o sa ai banutii te rog sa te gandesti foarte bine daca mai renteaza sa o repari. s-ar putea sa iei mai mult daca o dezmembrezi. si daca mai adaugi la aia 1800.... sa-ti iei ce-ti doresti. daca cheltui 1000 de euro sa o repari si pe ea nu iei mai mult de 1500 (reparata) nu merita sa o repari si sa o vinzi. decat daca o repari pentru sufletul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) cand o sa ai banutii te rog sa te gandesti foarte bine daca mai renteaza sa o repari. s-ar putea sa iei mai mult daca o dezmembrezi.si daca mai adaugi la aia 1800.... sa-ti iei ce-ti doresti. daca cheltui 1000 de euro sa o repari si pe ea nu iei mai mult de 1500 (reparata) nu merita sa o repari si sa o vinzi. decat daca o repari pentru sufletul tau... evident daca stiu ca am unde sa o dau o dau pe bucati o dau , ca nu vreau sa stau cu ea si sa vand o piesa din an in paste.(mai am un SV care nu merge dar e dun de piese) o fac cu o mie sa zicem si o pastrez asa de plimbari in weekend (ca imi iau masina) Editat Decembrie 14, 2010 de gabi88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 la pretina mea dauna totala pastrand noi epava a fost 19 milioane, deci nici macar 500 euro. B-600-GSF e noul meu numar de la... conserva (nu ma injurati, nu m-am putut abtine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 la pretina mea dauna totala pastrand noi epava a fost 19 milioane, deci nici macar 500 euro. B-600-GSF e noul meu numar de la... conserva (nu ma injurati, nu m-am putut abtine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 la pretina mea dauna totala pastrand noi epava a fost 19 milioane, deci nici macar 500 euro. B-600-GSF e noul meu numar de la... conserva (nu ma injurati, nu m-am putut abtine) Felicitari Unde pot face comanda pentru piese originale de bandit in Bucuresti ? Am gasit un site, dar astia sunt din Cluj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Felicitari :rolleyes: Unde pot face comanda pentru piese originale de bandit in Bucuresti ? Am gasit un site, dar astia sunt din Cluj.. cum adica ? -la reprezentantele suzuki ... ce piese vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 cum adica ?-la reprezentantele suzuki ... ce piese vrei? Pai ce am trecut si la semnatura Eventual, daca-mi convine, as schimba cam orice nu arata perfect Oricum, sunt curios si de preturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Pai ce am trecut si la semnatura Eventual, daca-mi convine, as schimba cam orice nu arata perfect Oricum, sunt curios si de preturi.. aa nu bat scrisul ala din pat ca idee . semnal pt a mea la teammotor e 160 lei..deci iti trb cateva milioane pt nimicurilea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Pai ce am trecut si la semnatura Eventual, daca-mi convine, as schimba cam orice nu arata perfect Oricum, sunt curios si de preturi.. cool down Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Am avut o surpriza foarte placuta zilele astea..am fost la motor, mi-am luat si eu in casa bateria (motorul e parcat intr-un garaj). Ajung acasa, masor bateria .. 12.85V. Excelent, avand in vedere ca acum 1 ani si jumate am gasit-o descarcata complet din cauza alarmei (avea 0.5V). Sa dea Domnul sa mai tina macar anul care vine si sunt super multumit. Italianul cand mi-a dat motorul mi-a zis ca bateria are 2 ani, desi eu cred ca avea mai mult, dar chiar si asa, 2 si cu 2 la mine sunt 4 ani, iar pentru o baterie de motor e foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 unde pot gasi cauciucuri pt bandit?(ieftin si bun sa fie :-P) eventual cateva linkuri, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 unde pot gasi cauciucuri pt bandit?(ieftin si bun sa fie :-P) eventual cateva linkuri, multumesc Sa-mi spui si mie ce ai gasit, ca vreau sa schimb si eu cauciucurile pana in primavara..As vrea ceva putin mai moale decat Bridgestone-urile actuale.. ps. daca pe cauciuc scrie K0201, inseamna ca a fost facut in saptamana 2 anul 2001 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Sa-mi spui si mie ce ai gasit, ca vreau sa schimb si eu cauciucurile pana in primavara..As vrea ceva putin mai moale decat Bridgestone-urile actuale.. ps. daca pe cauciuc scrie K0201, inseamna ca a fost facut in saptamana 2 anul 2001 ??? trebuie sa scrie DOT cred ca din 2001 sunt , ce te mira ?: sfat dupa ce am avut accident: nu conteaza ca are un pret putin mai mare decat unu din plastic , nu conteaza ca tine mai putin , cel putin pe fata puneti un cauciuc dala al dracu de bun , adica un semi-slic <Merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Pai o sa vad eu..oricum, eu ma gandeam la Michelin. Am mai gasit aici ceva http://www.anvelopeweb.ro/help/numarul-dot...cul-fabricatiei Modelele kult de 1200 cc, au cumva scaritele pt. pasager detasabile ? Si inca ceva, bai frate, voi cum rezistati sa nu mergeti cu banditii? ca imi vine sa pun crampoane pe cauciucuri si sa ies la o plimbare..aaa, stai ca mi-a venit o idee ceva mai buna, lanturi de zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Pai o sa vad eu..oricum, eu ma gandeam la Michelin.Am mai gasit aici ceva http://www.anvelopeweb.ro/help/numarul-dot...cul-fabricatiei Modelele kult de 1200 cc, au cumva scaritele pt. pasager detasabile ? Si inca ceva, bai frate, voi cum rezistati sa nu mergeti cu banditii? ca imi vine sa pun crampoane pe cauciucuri si sa ies la o plimbare..aaa, stai ca mi-a venit o idee ceva mai buna, lanturi de zapada pai atunci hai sa te agit putin (trb sa incerc si eu la anu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?dsco...auciucuri_motor Eu de aici am luat! Preturi bune, transport si livrare incluse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate