Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

Salut, am fost miercuri la arc si erau doar cativa banditi, poate saptamana asta se strang mai multi si ne alegem un loc numai de banditi in zona arcului.

Vorbim miercuri.

Bafta.

Eu nu cred ca ajung, vremea este cam capricioasa..poate vin altii care au lipsit miercurea trecuta.

Pot sa-ti dau un sfat(ma rog, aici e vorba de gusturi) schimba culoarea basculei(care este rosie) in gri si parbrizul ala albastru, ori il dai jos, ori cauti alta culoare, fumuriu sau incolor..

Uite, asa arata si al meu cand l-am luat:

25022010243.jpg

Sunt niste plastice vopsite rosu, dar am revenit la culoarea originala..Si cap de ghidon lipsa, etc..

Editat de Banditrider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare,

Am o mica curiozitate ... cam cat consuma un Bandit de 1200 in oras mers decent? ... cat creste consumul la fugareala intre semafoare si la cat ajunge la drum intins la 140-150km/h ?

Bafta !

Link spre comentariu

Bai frate, greu e sa gasesti ceva onorabil in romania mai ales, stau de 2 saptamani non stop aproape pe net cautandu-mi banditul si nimic. Am apelat si la persoane care aduc de afara, si inca nimic, simt ca nu mai am rabdare. Ori sunt eu pretentios ori e piata varza. e mult ca vreau un bandit negru naked din 2002+ cu km decenti....

Nu stiu voi cum a-ti rezistat pana v-ati gasit alesul dar eu simt ca nu mai pot....

Link spre comentariu

Bai frate, greu e sa gasesti ceva onorabil in romania mai ales, stau de 2 saptamani non stop aproape pe net cautandu-mi banditul si nimic. Am apelat si la persoane care aduc de afara, si inca nimic, simt ca nu mai am rabdare. Ori sunt eu pretentios ori e piata varza. e mult ca vreau un bandit negru naked din 2002+ cu km decenti....

Nu stiu voi cum a-ti rezistat pana v-ati gasit alesul dar eu simt ca nu mai pot....

vorbesti prostii...totul se rezuma la suma de care dispui ca de gasit se gaseste...

Link spre comentariu

Banditul e o motocicleta buna, nu prea o dai decat daca esti nevoit! Altfel...este un motor pe viata...

Piata e varza pentru ca banditul nu e considerat ca avand foarte multe atuuri sau cele pe care le are nu prind. Ex: frate, cat prinde? sau..cati cai are?? La aceeasi bani se ia CBR sau Hornet si cum Honda e Honda :lol: Banditul ramane mai in spate.

Lasand filosofia la o parte, coboara stacheta! Bandit POP de 600 se face din 2000. Apoi...asta cu investitia intr-un motor nu e ca la gagici, cum o prinzi, cum i-arati "brelocul"...aici stai si cauti, negociezi, intrebi, cauti sa vezi de piese daca e nevoie, etc....eu am cautat motor din aprilie pana in august, timp in care am trecut pe la: CB500, TDM 850, SV650, Transalp, Super Tenere, Bandit 1200, Bandit 600 ... cursa lunga si nervi mancati, da a meritat. Si probabil cea mai bucuroasa de invesitie e .. NEVASTA-MEA! :D

bafta

Link spre comentariu

Banditu meu m-a gasit pe mine :))) eu nu aveam de gand sa vand vechea mobra pana sa-l vad pe "nemernic" parcat in fata sediului unde lucrez. Am aflat al cui e, l-am intrebat una alta despre motor si omu a aruncat pastila ca-l vinde... si uite asa m-a ales banditu pe mine :))) Trebuie doar sa ai rabdare... cand gasesti banditul potrivit pentru tine vei simti ;)

Link spre comentariu

vorbesti prostii...totul se rezuma la suma de care dispui ca de gasit se gaseste...

Exact ce ziceam sunt 2 variante: ori sunt eu prea pretentios, ori piata e varza. Se pare ca e prima varianta :-), nu am nici o carca de bani de dat pe motor, aproape 1000 s-au dus pe echipamet( si nu am luat to), mai dispun de maxim 2700 tras de par. Dar trebuie sa gasesc ceva ok nu se poate, mergem cu optimism si rabdare inainte

....eu am cautat motor din aprilie pana in august, timp in care am trecut pe la: CB500, TDM 850, SV650, Transalp, Super Tenere, Bandit 1200, Bandit 600 ... cursa lunga si nervi mancati, da a meritat. Si probabil cea mai bucuroasa de invesitie e .. NEVASTA-MEA! :D

bafta

Iti trebuie ceva sange in ... sa mergi direct pe B12..... eu sincer nu am atat de mult :-)

Link spre comentariu

Primul motor a fost un CB400 de 43 de cai. NU intram direct pe B12 :D . Si da Calin, am si pus poza aici cu B12 care vroiam sa-l iau, numai ca pana m-am fastacit eu il daduse :(

Link spre comentariu

Exact ce ziceam sunt 2 variante: ori sunt eu prea pretentios, ori piata e varza. Se pare ca e prima varianta :-), nu am nici o carca de bani de dat pe motor, aproape 1000 s-au dus pe echipamet( si nu am luat to), mai dispun de maxim 2700 tras de par. Dar trebuie sa gasesc ceva ok nu se poate, mergem cu optimism si rabdare inainte

Sustin in continuare ca nu aveai nevoie de echipament de 1000 de euro. Cu 4-500 rezolvai si acum aveai 3200 pentru motor.

Link spre comentariu

Avand in vedere ca 40% din tot ce inseamna LOUIS (spre exemplu) e la reducere...e cam mult 1000 eur. Sunt casti la 70% reducere, la fel si geci si cizme/ciubote. Restul chiar si daca nu sunt la reducere nu costa asa mult...

Link spre comentariu

Avand in vedere ca 40% din tot ce inseamna LOUIS (spre exemplu) e la reducere...e cam mult 1000 eur. Sunt casti la 70% reducere, la fel si geci si cizme/ciubote. Restul chiar si daca nu sunt la reducere nu costa asa mult...

e luat deja tot echipamentul: casca nolan N85- 980 lei, geaca ICON Accelerant Perforated White- 1300 lei, Ghete Alpinestars- 530, Manusi Vanucci: 230lei

Mai am nevoie de genunchere, dar astept salariul :-))

Editat de danny_vlad
Link spre comentariu

Exact ce ziceam sunt 2 variante: ori sunt eu prea pretentios, ori piata e varza. Se pare ca e prima varianta :-), nu am nici o carca de bani de dat pe motor, aproape 1000 s-au dus pe echipamet( si nu am luat to), mai dispun de maxim 2700 tras de par. Dar trebuie sa gasesc ceva ok nu se poate, mergem cu optimism si rabdare.

Ti-l vand pe al meu cu 2000 euro si-ti mai raman 700 euro sa tot bagi in el (sa-l vopsesti negru si ce mai vrei tu sa-i faci).

Sau crezi ca daca il iei de afara nu trebuie sa mai bagi bani in el?

Toti vrem sa avem motorul cat mai nou si sa arate tipla, sa aiba putini km si sa mearga perfect, dar toate astea necesita bani si timp pentru pasiunea ta.

Link spre comentariu

1. e de 1200 cm3, nu vreau sincer sa imi rup capul,

2. e din 2001. vreau cel putin 2002, sa ii pot face c asco si la anu

3. Valabil ce e la primul ; tot 1200 cm3

4. e prea scump, si e S vreau N

5.E la asta, ce sa zic m-am gandit mult la ea. singurul dezavanaj la ea e ca e albastra , eu dorindu-umi neagra. dar astept zilele astea un rasp cu unul negru din italia care iese la 2400 si daca nu... o incerc pe asta

Link spre comentariu

Ehei, ce emotii... ce amintiri frumoase... primul motor, primul echipament...

Daca as mai trece odata prin asta si as avea cei 4500 de euro, as baga cat mai multi bani in motor...

dar la achizitie, nu dupa... bani bagati dupa sunt bani aruncati, nu-i recuperezi.

La echipament, cat sa trec primul sezon:

- o casca Uvex - e la 65 de euro... sa n-o iau chiar pe cea mai ieftina.

- manushi, ceva textil de pe la baietii cu SM sau enduro - 35 de euro

- o protectie cu plasa, e una de la Vanucci redusa la - 100 de euo

- genunchere - 20 euro

- o cagula de matase max. - 10 euro

- fara ghete ca-s buni bocancii

Total: 230 euro

Restul, la motor cu ei!

De Casco, ce sa zic, nici cand am avut motor nou nu mi-am permis. Nu stiu sa fie fro agentie sa faca Casco la motorete in conditii umane, sau macar asemanatoare cu cele de auto.

Editat de Vulturul Cu Dinti
Link spre comentariu

Daca va intereseaza sa faceti Casco, iata cateva cotatii. Nu sunt eu asigurator, eu doar caut sa imi fac si ma gandesc ca poate va intereseaza. Certasig nu asigura furtul, restul da.

ASIGURATOR

SUMA ASIGURATA

PRIMA DE ASIGURARE

CERTASIG

3.400 EUR

425 EUR – plata integrala

BCR

3.400 EUR

360EUR – plata integrala

378EUR – plata in 4 rate

GROUPAMA

3.500 EUR

483EUR – plata integrala

508EUR – plata in 4 rate

ASTRA

2.901 EUR

227 EUR – plata integrala

235 EUR – plata in 4 rate

Link spre comentariu

Daca afla aia ca abia ai luat carnetul .... mira-m-as sa iti faca casco la un pret "pamantesc".

MOtorul o sa fie pe numele tatalui mei care are permis de A din 79. si asigurarea tot pe el. Am un prieten care e broker si ma ajuta. imi ofera cota de 11% pe an , la omniasig fara nici un fel de franciza, decat la furt 20%

Daca va intereseaza sa faceti Casco, iata cateva cotatii. Nu sunt eu asigurator, eu doar caut sa imi fac si ma gandesc ca poate va intereseaza. Certasig nu asigura furtul, restul da.

ASIGURATOR

SUMA ASIGURATA

PRIMA DE ASIGURARE

CERTASIG

3.400 EUR

425 EUR – plata integrala

BCR

3.400 EUR

360EUR – plata integrala

378EUR – plata in 4 rate

GROUPAMA

3.500 EUR

483EUR – plata integrala

508EUR – plata in 4 rate

ASTRA

2.901 EUR

227 EUR – plata integrala

235 EUR – plata in 4 rate

singurul cu care as lucra din lista asta e BCR,

Astra e varza cu carne, GROUPAMA are cote masi. CERTASIG nu prea are service-uri cu decont direct si nu prea ai unde sa o repari in caz de ceva. Crede-ma, eu sunt am in administratie 60 de masini si ma confrunt cu asiguratorii foarte des

Editat de danny_vlad
Link spre comentariu

danny_vlad - te cred. Certasig a platit foarte repede cand mi s-a furat toba, dar acum nu mai asigura furtul, deci nu are sens. Astra e ieftina pentru ca ar fi reinnoirea politei. Ma astept sa fie varza, stiu ca au tarife mici ca sa castige cote de piata, dar nu platesc asa usor. Depinde si de fransiza in caz de dauna, la unii orice sub 250 EUR platesti din buzunar, pe mine doar furtul ma intereseaza.

Link spre comentariu

danny_vlad - te cred. Certasig a platit foarte repede cand mi s-a furat toba, dar acum nu mai asigura furtul, deci nu are sens. Astra e ieftina pentru ca ar fi reinnoirea politei. Ma astept sa fie varza, stiu ca au tarife mici ca sa castige cote de piata, dar nu platesc asa usor. Depinde si de fransiza in caz de dauna, la unii orice sub 250 EUR platesti din buzunar, pe mine doar furtul ma intereseaza.

pe mine furtul si dauna totala, cred ca in caz de doamne feri ceva, la o suma asigurata de 2500 euro cred ca orice lovitura/ busitura= dauna totala daca reparatie costa mai mult de 1800 euro, suma ce se poate atinge foarte usor daca iti faci devizul de reparatie la reprezentanta :-)) ( un ghidon, o revopsire, o fruca fata, cred ca e de ajuns)

Astra nu plateste DELOC- am 2 masini in parc daune totale de aproape 2 ani si sunt in litigiu cu ei ca nu vor sa dea bani

Editat de danny_vlad
Link spre comentariu

Danny, tu nu vindeai echipamentul ala ?

Te-ai razgandit?

Later:

Ne strangem si noi la arc ?

Eu nu stiu daca ajung... daca scap in timp util de la munca, tre sa trec sa-mi iau fata de la serviciu si poate trecem sa fumam o tigara... dar totul e in functie de ora la care termin eu treaba p-aci :(

Link spre comentariu

Danny, tu nu vindeai echipamentul ala ?

Te-ai razgandit?

Later:

Ne strangem si noi la arc ?

NU m-am razgantit eu, am reusit eu sa ii fac pe ceilalti sa se razgandeasca, am avut mari dispute cu logodnica si parintii cu privire la acest aspect, dar am reusit sa ii dau pe brazda.

Primiti si pe astia mai amarati care sunt pietoni deocamdata? Pe la ce ora va strangeti?

Link spre comentariu