gn77b Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 ))) imi place cum se prezinta topicul de vreo 3 zile: nu zice nici un Bandit nimic, pauza ceva vreme, vine un intrus sa vinda un rezervor, pauza ceva vreme, vine cineva (ca sa nu zic intrus, ca are Evo) si zice ceva de curatat lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 ...apoi vin eu si intreb de un telescop stanga( mai exact jamba) pentru Bandit de 600 din 2001... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 i-ai dat mesaj userului Vishco cum ti-am zis? piesemoto.ro sau ebay, totusi nu e topic de vinzari/cumparari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 manualul nu spune gaz lampant, ci KEROSEN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Este acelasi lucru. Incredibil dar adevarat... Banalul gaz lampant care se folosea acum 40 de ani la gaziere (un fel de aragaz mic, cu un singur ochi, folosit la gatit pe vreamea cand aragazul cu mai multe ochiuri, pe butan, nu era atat de raspandit), este de fapt temutul KEROSEN. Sunt posesor de Bandit, asa cum se vede si la avatar, numai ca nu urc si cobor scari cu el pentru ca apoi sa ma intreb de ce s-a bulit... Ba mai mult...cred ca nici nu am depasit 6000 Rot/min cu el. V max atinsa de mine= 170 Km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 era o gluma faza cu Evo. asa avem unii o vorba ca singurii Banditi valizi sint Kult si Pop Evo S de 1250 mi se pare si mie un motor de touring misto, mai ales la cit costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Eu am spalat azi lantul/pinionul spate cu motorina si a iesit boboc.. Apoi am spalat cu apa si ceva mai tarziu, am uns lantul cu spray-ul de care aminteam mai sus.. ps. 25 lei bucata, daca aveti nevoie pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataro23 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Salutare, Si luat cineva semnalizari universale de pe louis (10033865 - http://www.louis.de/_40b0138bdeadeff12b85c7410c903a2064/index.php?topic=search&searchterm=10033865&cmd.x=8&cmd.y=3). Is curios cat de vizibile is si cum arata pe bandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 da, fix pe alea le am eu. mi se par foarte vizibile si arata incomparabil mai bine decit cele stock. probleme ma astept sa apara la semnalele cu leduri unde e usor s-o dai in bara: una e un LED Nichia de 25 lumeni, alta o chinezarie no-name. eu mi-am pus la bord "becuri" pe LED la care am schimbat ledurile cu Nichia hiperluminoase (nici macar nu sint mult mai scumpe) si diferenta e de la cer la pamint, acum vad luminile din bord pe soare oricit de puternic. in schimb la becuri cu incandescenta treaba e mult mai simpla: standardul spune ca tre' sa fie de 21W si la tehnologia aia nu prea are ce mare diferenta de calitate sa fie. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Salutare, Mi-a sosit Indicatorul de treapta GIpro with ATRE ! Stiu... "la ce-ti trebuie indicator de treapta?" asa m-au intrebat toti. http://viewitem.eim....0821755504/item Am citit instructiunile de instalare si se pare ca cea mai dificila sarcina e sa-i gasesti un loc bun pe bord... mai ca ales are mufele montate, deci nu se poate da gaura sa-l scoti/bagi prin locuri inguste. Bafta This post has been edited by Vulturul Cu Dinti: 10 June 2011 - 09:11 AM Salut! Tai cablul (si asa este prea lung), il bagi pe unde vrei si apoi il lipesti la loc(cositoresti). Marele avantaj la Gipro fata de celelalte Gear indicator, este faptul ca la mobrele suzuki bandit care au GPS (Gear position senzor),este usurinta montarii pe motocicleta. Se gasesc mufele respective (sub sa, intre rezervor si baterie, in stanga)si se inseriaza Gipro. Iti arata treapta in care te afli fara sa trebuiasca sa-l inveti turatii sau viteza rotii spate sau mai stiu eu ce... Atre-ul nu l-am accesat, nu am avut inca... curiozitatea. Pentru oras este arhisuficient cum se comporta si fara eliminarea intarzierii la aprindere. Din ce am citit insa de la cei care si-au montat, sunt foartre incantati de comportamentul motorului si spun ca-si merita toti banii. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) . M-am linistit. Am scris ca m-ar tenta si pe mine un indicator de treapta, dar am gasit preturi, deci......bag benzina si numar in gand treptele. Doamne fereste si apara..... Editat Iunie 28, 2011 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 i-ai dat mesaj userului Vishco cum ti-am zis? piesemoto.ro sau ebay, totusi nu e topic de vinzari/cumparari. Da , am vorbit cu Vischo si il are pe cel de pe dreapta, si pe ebay am gasit unul in america... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Tai cablul (si asa este prea lung), il bagi pe unde vrei si apoi il lipesti la loc(cositoresti). Mda... recunosc ca la faza cu taiatul nu m-am gandit. Asta probabil ca ma feresc mereu de letcon si fludor Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Salut, Tocmai m-am pricopsit cu un Bandit S din 2002 (din postura de incepator absolut) care are gumele nitel obosite si as vrea sa le schimb. Unde imi recomandati sa caut? Ceva modele? Sunt din Bucuresti. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Salut, Tocmai m-am pricopsit cu un Bandit S din 2002 (din postura de incepator absolut) care are gumele nitel obosite si as vrea sa le schimb. Unde imi recomandati sa caut? Ceva modele? Sunt din Bucuresti. Merci Sa-l stapanesti sanatos si sa te dai cu placere! Eu am luat de la bajetii acestia :http://anvelopemoto.eu/ Le-am si montat la ei, fara probleme. Au depozit undeva din viilor 50 de metri. Am vrut sa iau PilotRoad 2, fata spate, dar mi-au cazut ochii pe PilotRoad 3 si am luat. Doar fata ca spatele nu avea termen de livrare. Foarte multumit. O anvelopa numa buna de orash si turing. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Salut, Tocmai m-am pricopsit cu un Bandit S din 2002 (din postura de incepator absolut) care are gumele nitel obosite si as vrea sa le schimb. Unde imi recomandati sa caut? Ceva modele? Sunt din Bucuresti. Merci Bun venit Pop-ule, sa-l stapanesti sanatos si poate vii si cu niste poze, sa vada si ochiul nostru marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Salut, Tocmai m-am pricopsit cu un Bandit S din 2002 (din postura de incepator absolut) care are gumele nitel obosite si as vrea sa le schimb. Unde imi recomandati sa caut? Ceva modele? Sunt din Bucuresti. Merci Salutare! Sa te bucuri de jucarie si sa faci drumuri lungi cu el pentru ca asta e avantajul S-ului: te protejeaza de vant puternic. Si mai e si frumos (dar na: si puii de cioara sunt frumosi pentru mama lor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Multumesc mult domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Salutare! Sa te bucuri de jucarie si sa faci drumuri lungi cu el pentru ca asta e avantajul S-ului: te protejeaza de vant puternic. Si mai e si frumos (dar na: si puii de cioara sunt frumosi pentru mama lor ) corect, dar un exemplu mai elocvent ar fi fost "si CBR-urile sint frumoase pentru unii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Poti incerca si gume SH, unii sunt adeptul lor, altii nu. Sfatul astrologului e sa iei noi, te tin mai mult iar riscul de a avea pana cand ti-e lumea mai draga e ceva mai mic. PS: vezi ca sunt destule site-uri care dau inclusiv gume la set, la tine ar trebui sa fie 120/60R17 cu 160/60R17. http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/ActiveTab/shopping/ActiveLink/1/Search/2/motorcycle/152/motorcycle_ccm_group/4/motorcycle_model/5480/StartRow/0/motorradreifen.html asta intoarce ceva rezultate interesante: ContiForce pe la 160 euro setul, Dunlop Qualifier pe la 170 euro setul, Pirreli Diablo Strada la 175 .. si exemplele pot continua. Sa nu uiti sa pui 35 euro transportul pana in Ro, chiar daca ti se pare mult, nu e chiar asa 140 lei, in conditiile in care 50 lei e un curier intern pentru greutatea celor 2 cauciucuri. Editat Iunie 29, 2011 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 corect, dar un exemplu mai elocvent ar fi fost "si CBR-urile sint frumoase pentru unii". Rautacios dar tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Salutare! Sa te bucuri de jucarie si sa faci drumuri lungi cu el pentru ca asta e avantajul S-ului: te protejeaza de vant puternic. Si mai e si frumos (dar na: si puii de cioara sunt frumosi pentru mama lor ) Intradevar, te protejeaza de vant si atat..Nu cred sa fi vazut un naked semicarenat si sa zic "frate ce bine arata" Daca ar fi prin absurd sa-mi iau un naked semicarenat, l-as lua pentru simplul fapt ca este mai practic si nu ma mai fwte vantul.. Pana una alta, sper sa apara iar soarele pe cer si vorba cuiva, sa ne arda saua la poponeata.. ps. nu uitati sa aveti grija de motoarele voastre si sa schimbati uleiul la timp...si uite asa prin absurd, se face ca eu as avea solutia, uleiuri repsol la preturi mult mai bune decat pe piata pps.iar mi-au inlocuit astia cuvantul cwr cu poponeata Editat Iunie 29, 2011 de Banditrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Intradevar, te protejeaza de vant si atat..Nu cred sa fi vazut un naked semicarenat si sa zic "frate ce bine arata" Daca ar fi prin absurd sa-mi iau un naked semicarenat, l-as lua pentru simplul fapt ca este mai practic si nu ma mai fwte vantul.. Pana una alta, sper sa apara iar soarele pe cer si vorba cuiva, sa ne arda saua la poponeata.. ps. nu uitati sa aveti grija de motoarele voastre si sa schimbati uleiul la timp...si uite asa prin absurd, se face ca eu as avea solutia, uleiuri repsol la preturi mult mai bune decat pe piata pps.iar mi-au inlocuit astia cuvantul cwr cu poponeata Sa stii ca eu cand am cautat bandit l-am cautat S tocmai pentru aspect. Dar aici vorbim de gusturi. Ca o paralela, banditul pop s mi se pare ca arata mult mai bine decat celelalte naked-uri semicarenate de la ceilalti producatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Ca o paralela, banditul pop s mi se pare ca arata mult mai bine decat celelalte naked-uri semicarenate de la ceilalti producatori. acuma na, daca compari cu un Hornet totul pare frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) Nu e al meu , dar mi s-a parut draguta modificarea Editat Iunie 30, 2011 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate