mihai_prd Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Masina anii 20? Atas anii 20-30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Dupa parerea mea e de auto. Spun asta deoarece numarul de spite de pe roata nu par a fi pentru atas sau pentru moto. Sunt prea multe. Din poze bucsa din interiorul butucului pare a fi conica. Nu am vazut bucse conice la roti de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 probabil dupa o curatare a vopselei s-ar putea sa iasa la lumina si vre-o sigla, sau denumire de automobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Cu roata nu am lamurit-o, sa vedem cu aripa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Se aseamana mult cu primele modele de aripi de pe DKW NZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Se pare ca intradevar de DKW 250/350 civil ar fi, mersi Scafbikes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Ar fi fost culmea sa nu recunoasca Lolo aripa, mai ales ca el "mananca pe paine" modelele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Salve!Stie cineva de la ce provine magnetoul? Mesaj completat Inca un necunoscut de prin garajel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Motorul este de DKW KM 200 cmc. Magnetoul e posibil sa fie de la masina, DKW/AUTOUNION/IFA. Valabil si pentru marcile de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Tin sa te contrazic in privinta motorului Editat Decembrie 9, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Nu puteai sa spui mai simplu ca motorul este de la cutare motoreta, fara sa pui o contra neavenita si o poza de 3 lei, fara nici o explicatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Nici DKW KM 200-1 , nici DKW KM 200-2 nu a avut capacul carterului stanga ca cel de pe motorul postat de Adrian. Plus de asta gurile de evacuare de pe cilindru sunt mai proeminente pe motoarele de DKW KM 200 decat cele de pe motorul din pozele lui Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Bun, si de la ce este motorul, daca nu e DKW KM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Am spus doar ca nu e de DKW KM 200. Nu stiu ce moto a echipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Pai eu mai postez 70 de tipuri de motoare, tu contesti 69 si uite cum ramane ala corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Dupa ochiul meu neformat la vechituri eu as zice ca seamana cu un zundapp http://www.zundappfool.com/techstuff/250s.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Salve!Am mai facut niste poze putregaiului,poate il dibuim.Multumesc tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunny Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Salutari, o noua achizitie ghiciti modelul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Salutari, o noua achizitie ghiciti modelul? ca si arhitectura, seamana izbitor de tare cu ariel square four, problema este ca ariel avea doi arbori cotiti si distributia cu tren de pinioane. agregatul din poza, vad ca are un singur arbore cotit si distributia cu ax si pinioane conice.....provine de pe o motocicleta, sau este de la altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunny Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Mororul este de la un Matchless Silverhawk,sper sa mai recuperez niste piese de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Am cumparat cateva piese de mz si printre ele erau si urmatoarele treburi...as fi vrut sa stiu de la ce sunt. - in prima foto se vede o hartie ingalbenita si impaturita pe care scrie ,,releu motocicleta'' - a doua poza pare un...stop desi nu cred, are saptiu de 2 becuri mari de 6 volti si are semnul de la FEK cutiile elecrice ce sunt pe mz. - restul nu am idee. Editat Decembrie 17, 2010 de master_alexut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) In prima poza ai releu de incarcare de M1A (copia ruseasca dupa DKW RT, MZ RT etc). Editat Decembrie 17, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Salve,camarazi!Stie cineva de la ce utilaj o fi pompita asta de injectie?Curand pun poze mai clare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 salut 2 magnetouri bosch unul cu 6 fise si avans reglabil manual, si unul cu 4 fise de la ce or fii oare are stantate pe ele anii fabricatie 1905 si altu 1920 parca schimb sau vand Mesaj completat salut 2 magnetouri bosch unul cu 6 fise si avans reglabil manual, si unul cu 4 fisede la ce or fii oare are stantate pe ele anii fabricatie 1905 si altu 1920 parca schimb sau vand tel 0721163449 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Ma tot chinui de ceva vreme sa-i aflu originea insa fara nici un rezultat. Poate reusiti sa ma ajutati Editat Ianuarie 15, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate