suru Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Va asteptam sa vedeti noul R6 de la Yamaha in magazinul din Bd Ghencea incepand cu luni 13.02.2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Va asteptam sa vedeti noul R6 de la Yamaha in magazinul din Bd Ghencea incepand cu luni 13.02.2006 pe cand un drive test? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 LA CE PRET JUNGE...INFORMATIV MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Luati de aici despre "bomba" circuitelor:http://www.motorcycledaily.com/01february06_redline.htm Ceva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Luati de aici despre "bomba" circuitelor:http://www.motorcycledaily.com/01february06_redline.htm Ceva pareri? i-au umplut de respect pe aia de la Yamaha!!!foarte bine!!!daca si o companie de talia Yamaha face ghidusii detea... numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 oameni buni, io nu inteleg ce il face pe R6 diferit de gsxr 600 (mie imi place mult mai mult) sau de zx 6 r sau rr (rr ii cu vreo 15 cai mai tare ) sau chiar de cbr-ul de 600 rr, acre desi e mai slabuti, e f performant, si o fost sportiva de 600 a anului 2005, are fiabilitate legendara.... deci zicetimi si mie ce il face pe r6 asa de diferit de restul sportivelor de 600 PS: si nu uitatti ca mai e si triumph in clasa asta, cu motorul lui de 3 cli. in line (parca) are un raport f bun cuplu la turatie mica / putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Diferit ca design ,in rest cam totul relativ si sta in mana PILOTULUI ,nu a motocicletei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 nui asa de diferit nici la design, toba furata de la gsx, farurile asemanatoare cu kawa sau honda, singurul element ce are special ii acea gura de aerisire de pe botl ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 nui asa de diferit nici la design, toba furata de la gsx, farurile asemanatoare cu kawa sau honda, singurul element ce are special ii acea gura de aerisire de pe botl ei Ba da, imi pare foarte rau sa te dezamagesc, dar nu a luat nimic de la nimeni. Daca e sa recunosti ceva firmei YAMAHA este originalitatea si "frumusetea" designului, daca nu esti deacord cu realizarile tehnice Uita-te de exemplu, modelele de 2006 de la Kawa, sunt altfel Tot Yamaha a realizat modelul anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 nui asa de diferit nici la design, toba furata de la gsx, farurile asemanatoare cu kawa sau honda, singurul element ce are special ii acea gura de aerisire de pe botl ei "gura" de aerisire ,nu-ti aduce cumva cu cea de la Aprilia 1000r ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 pai si idea toelor micute de la cine o furat? initial o avut K5-ul toba aia mai ciudata, pozitionat mai jos, si mai mic, apoi so pus si pe cel de 600 de 2006 si deupa acea lo luat si yamaha recunosc ca r6 ii o motorcicleta superba, insa nu ii atat de speciala, cum cerdeti voi (poate is 1 pic subiectiv, deoarece nu-mi prea plac motoarele care au farurile in 2 blocuri optice) PS: dupa parerea mea r6 seamana mai mult cu cbr sau cu zx, decat gsx-ul cu oricare, da asta fiind parerea mea PS: stiu ca is oftopic, da uitativa atent, la gsx 1 pic, cu care sportiva mai seamana el? cu nici una. GSX 4 life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Speciala in nici un caz nu e....multumirile trebuie adresate departamentului de marketing pt cascadele de reclama ce i se fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Speciala in nici un caz nu e....multumirile trebuie adresate departamentului de marketing pt cascadele de reclama ce i se fac Sa inteleg ca deja ai dat cateva ture cu ea ca sa poti spune ca nu e speciala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 (editat) Credeam ca doar pe sbz trebuie sa desenezi ca sa se priceapa ...ma rog ,cand am spus ca nu e chiar asa speciala ,m-am referit in comparatie cu celelalte 3 modele(zx ,gsx si cbr).Zi-mi si mie ce vezi tu asa special ,in afara designului futurist ,care poate place sau nu?..sau crezi ca in comparatie cu r6 un gsxr este vreun minsk ,ceva?...acum ai inteles? Ps:imi place avatarul tau :ai o suzuki gsxr600 ,iar la tipul motocicletei scrii cbr...foarte fain Editat Februarie 11, 2006 de SILVIU.C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Credeam ca doar pe sbz trebuie sa desenezi ca sa se priceapa ...ma rog ,cand am spus ca nu e chiar asa speciala ,m-am referit in comparatie cu celelalte 3 modele(zx ,gsx si cbr).Zi-mi si mie ce vezi tu asa special ,in afara designului futurist ,care poate place sau nu?..sau crezi ca in comparatie cu r6 un gsxr este vreun minsk ,ceva?...acum ai inteles? Ps:imi place avatarul tau :ai o suzuki gsxr600 ,iar la tipul motocicletei scrii cbr...foarte fain Interesant ce spui tu.O sa-ti raspund pe rand. 1 In avatarul meu este o poza cu motocicleta pe care o voi achizitiona cat de curand(si este un gsxr-750 in poza).In acest moment am un cbr. 2 Cat despre r6 in afara designului futurist care place sau nu (mie personal imi place foarte mult),ar trebui sa stii ca este cea mai tehnologizata motocicleta sport produsa in serie din toate timpurile.Daca te intereseaza iti pot da si detalii. 3Sa inteleg ca pe sbz coeficientul de inteligenta este mai mic decat aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Credeam ca doar pe sbz trebuie sa desenezi ca sa se priceapa ...ma rog ,cand am spus ca nu e chiar asa speciala ,m-am referit in comparatie cu celelalte 3 modele(zx ,gsx si cbr).Zi-mi si mie ce vezi tu asa special ,in afara designului futurist ,care poate place sau nu?..sau crezi ca in comparatie cu r6 un gsxr este vreun minsk ,ceva?...acum ai inteles? Ps:imi place avatarul tau :ai o suzuki gsxr600 ,iar la tipul motocicletei scrii cbr...foarte fain si totusi nu inteleg dece is dedicate atatea topicuri pentru R6, ca pt gsxr nu am vazut nici una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Interesant ce spui tu.O sa-ti raspund pe rand. 1 In avatarul meu este o poza cu motocicleta pe care o voi achizitiona cat de curand(si este un gsxr-750 in poza).In acest moment am un cbr. 2 Cat despre r6 in afara designului futurist care place sau nu (mie personal imi place foarte mult),ar trebui sa stii ca este cea mai tehnologizata motocicleta sport produsa in serie din toate timpurile.Daca te intereseaza iti pot da si detalii. 3Sa inteleg ca pe sbz coeficientul de inteligenta este mai mic decat aici? 1)Totusi mie imi pare un gsxr600 LimitedEdition...ma rog ,poate e greseala mea 2)e tehnologizata?...ok ,atunci un gsxr sau un cbr ,are aceiasi mecanica ca un minsk?...sa fim seriosi.Daca facem comaparatia sa o facem cu modele din acelasi an ,nu cu modele antice 3)nu ,pe sbz se sufera de "impresii" de cursieri si nu le poti ajunge cu prajina la nas Ps:frumoase busele puse de tine pe sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 1)Totusi mie imi pare un gsxr600 LimitedEdition...ma rog ,poate e greseala mea 2)e tehnologizata?...ok ,atunci un gsxr sau un cbr ,are aceiasi mecanica ca un minsk?...sa fim seriosi.Daca facem comaparatia sa o facem cu modele din acelasi an ,nu cu modele antice 3)nu ,pe sbz se sufera de "impresii" de cursieri si nu le poti ajunge cu prajina la nas Ps:frumoase busele puse de tine pe sbz OK.Hai sa facem pace. 1 E un gsxr-750 model 2005.Poza e facuta in Spania anul trecut. 2 Tehnologia folosita la r6 este mai noua si mai performanta decat la modelele celelalte si din acest motiv sustin ca e "mai speciala". 3 Nu toti de pe sbz sufera de "impresii".Doar ca sunt ceva mai agresivi in exprimare ca sa zic asa. PS.Mai am poze cu busa.Vrei sa mai vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 OK.Hai sa facem pace. 1 E un gsxr-750 model 2005.Poza e facuta in Spania anul trecut. 2 Tehnologia folosita la r6 este mai noua si mai performanta decat la modelele celelalte si din acest motiv sustin ca e "mai speciala". 3 Nu toti de pe sbz sufera de "impresii".Doar ca sunt ceva mai agresivi in exprimare ca sa zic asa. PS.Mai am poze cu busa.Vrei sa mai vezi? 1)ti-am spus ca mie asa mi se pare ...daca mi s-a parut aiurea ,my mistake 2)de unde stii ce tehnologie e pe noul gsxr600? 3)nu toti ,marea majoritate...stii cum se spune ,padure fara uscaturi....dar sant prea multe .Pune un topic si aici cu busele tunate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 1)ti-am spus ca mie asa mi se pare ...daca mi s-a parut aiurea ,my mistake 2)de unde stii ce tehnologie e pe noul gsxr600? 3)nu toti ,marea majoritate...stii cum se spune ,padure fara uscaturi....dar sant prea multe .Pune un topic si aici cu busele tunate He..he.Cred ca o s-o tinem lunga. 1 Poza provine din campionatul Spaniei de Masterbike clasa 750 2 Momentan cei de la Suzuki nu au dezvaluit nimic despre nici o tehnologie noua la gsxr-600 3 Despre sbz-isti mai vorbim poate cu alta ocazie, sau in alt topic.O sa pun si aici pozele cu busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 2 Cat despre r6 in afara designului futurist care place sau nu (mie personal imi place foarte mult),ar trebui sa stii ca este cea mai tehnologizata motocicleta sport produsa in serie din toate timpurile.Daca te intereseaza iti pot da si detalii. detali pls destre tech. din r6 btw: ma gandesc ca si r1 dispune de aceasi tech ca si r6 si totusi la clasa 1000 to gsx-ul ii cel mai special sa zicem asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 detali pls destre tech. din r6 btw: ma gandesc ca si r1 dispune de aceasi tech ca si r6 si totusi la clasa 1000 to gsx-ul ii cel mai special sa zicem asa. Asa ,pepsi ,fii fan pana la moarte gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 ..pana la urma se (z)bat orgoliile aicea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 detali pls destre tech. din r6 btw: ma gandesc ca si r1 dispune de aceasi tech ca si r6 si totusi la clasa 1000 to gsx-ul ii cel mai special sa zicem asa. Nu.Din pacate modelul r1 2005 nu dispune de aceasta tehnologie(un exemplu este YCC-T Yamaha Chip Controlled Throttle- care se refera la sistemul Drive by Wire).Poate modelul nou sa aiba parte de aceasta tehnologie. Ps.Sa stii ca si eu sunt fan gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 tare motorul...din toate punctele de vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate