Korben Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 da, stiu doar ca nu e inmatriculata si am zis ca pana la primavara nu o inscriu, o mai scot pe strada la cateva ture scurte ca mi-e prea drag de ea. Nu te juca, ca e caz penal. Neinmatriculat si/sau cu numere false e aceeasi incadrare Dai de un idiot care te vede intamplator si te face "om" Mai bine inmatriculeaza-l, ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi de la 4 Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 salut,profit de ocazie sa cunosc si eu posesorii de moto din Arad,ma numesc Adrian,am un bmw 650 gs dakar si locuiesc in aradul nou,sunt proaspat intrat in lumea moto si sper sa apucam sa iesim impreuna cand vremea va fi ingaduitoare. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 salut,profit de ocazie sa cunosc si eu posesorii de moto din Arad,ma numesc Adrian,am un bmw 650 gs dakar si locuiesc in aradul nou,sunt proaspat intrat in lumea moto si sper sa apucam sa iesim impreuna cand vremea va fi ingaduitoare. numai bine Bine ai venit printre noi! Baga si tu o poza cu tine zambind si cu mobra...asta daca nu-i secret. Macar te vom recunoaste mai usor. Cam asa-i moda pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianC Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 (editat) da , m am inscris si eu pe acest site , dupa vreo juma de an am reusit , sunt din arad si am o yamaha fazer 600 S2 ... si azi pe la vreo 3 am fost la o plimbare mica de la teatru pina la giratoriu cu dedeman , vremea a fost numai buna de o plimbare . Da astept primavara cind va fi mai caldutz http://www.youtube.com/watch?v=1EwzaKmnLko&feature=plcp&context=C2f8eaUDOEgsToPDskLt415sfTXKZVmCfVO-gha2 Editat Decembrie 3, 2011 de lucianC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Numa bine oameni buni..Insfarsit am reusit sa ma inscriu si io pe acest forum.Ma cheama Florin si sunt posesor al unui motot KAWASAKI gpz500s.Din pacate la mine in zona nu prea sunt motociclisti(sunt din gurahont)si as avea rugamintea ca atunci cand mai treceti prin zona (ture ,excursii,...etc) sa ma anuntati si pe mine. Va salut si asfalt uscat,cu toate ca de pe acum va fi prb. mai mult un..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Numa bine oameni buni..Insfarsit am reusit sa ma inscriu si io pe acest forum.Ma cheama Florin si sunt posesor al unui motot KAWASAKI gpz500s.Din pacate la mine in zona nu prea sunt motociclisti(sunt din gurahont)si as avea rugamintea ca atunci cand mai treceti prin zona (ture ,excursii,...etc) sa ma anuntati si pe mine. Va salut si asfalt uscat,cu toate ca de pe acum va fi prb. mai mult un..... Wellcome!!! ,Poti sa vi la act. de Mos Craciun...,vezi topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Numa bine oameni buni..Insfarsit am reusit sa ma inscriu si io pe acest forum.Ma cheama Florin si sunt posesor al unui motot KAWASAKI gpz500s.Din pacate la mine in zona nu prea sunt motociclisti(sunt din gurahont)si as avea rugamintea ca atunci cand mai treceti prin zona (ture ,excursii,...etc) sa ma anuntati si pe mine. Va salut si asfalt uscat,cu toate ca de pe acum va fi prb. mai mult un..... bai niin, doara' nu te-ai gandit sa te bagi si tu pe forum hai noroc varu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Asa e vere,da mai bine mai tarziu decat niciodata.] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motohaus Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Ziceam intr-un post mai vechi de asta vara ca sunt hotarat sa-mi iau un Hornet, dar dupa indelungi cautari am ales o Yamaha BT1100 . Sper sa vina primavara cat mai repede o data ce ti-ai luat v2, nu mai este cale de intoarcere! frumoasa motoreta..... (asta e de la cosmin, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Dada tu esti Bogdan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usergiu90 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Va salut pe toti posesorii de moto din Arad!!!  Ma numesc Sergiu,sunt din Arad,iar nu de mult am achizionat o jucarie la care visam de ceva vreme,un Aprilia etx 350. Momentan nu e inmatriculat dar sper k pana in primavara sa reusesc  sa fac si acest lucru..... sper sa ajung si eu unu de'al vostru:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Bine ai venit printre noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Va salut pe toti posesorii de moto din Arad!!!  Ma numesc Sergiu,sunt din Arad,iar nu de mult am achizionat o jucarie la care visam de ceva vreme,un Aprilia etx 350. Momentan nu e inmatriculat dar sper k pana in primavara sa reusesc  sa fac si acest lucru..... sper sa ajung si eu unu de'al vostru:D WELLCOME!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usergiu90 Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Va salut pe toti posesorii de moto din Arad!!!  Ma numesc Sergiu,sunt din Arad,iar nu de mult am achizionat o jucarie la care visam de ceva vreme,un Aprilia etx 350. Momentan nu e inmatriculat dar sper k pana in primavara sa reusesc  sa fac si acest lucru..... sper sa ajung si eu unu de'al vostru:D sper ca ti-ai schimbat suspensia de vara trecuta cand am fost eu cu motorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 in sfirsit transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 in sfirsit transalp Sa il vedem! Si cu Tener'u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 dragule ultimul a fost dominator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 dragule ultimul a fost dominator asa, asa...my bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vapix Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 salut, Sunt Silviu (Vapy) din Arad si am un 'Sutzuchi' GS500 proaspata ; incepe sezonul de iesit, care va sunt primele planuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 incepe sezonul de iesit, care va sunt primele planuri? Croatia si Muntenegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Croatia si Muntenegru Nicu, il sperii baiatul ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 salut, Sunt Silviu (Vapy) din Arad si am un 'Sutzuchi' GS500 proaspata ; incepe sezonul de iesit, care va sunt primele planuri? Bine ai venit Silviu. Frumoasa jucaria, sa o calaresti sanatos si sa te bucuri de ea la maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 bine ai venit,pt inceput urmareste topicul moto joi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 bine ai venit,pt inceput urmareste topicul moto joi:) da Silviu, MotoJoi e "za start" to "anysting" vine caldura si iesim, ai putintica rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate