kato_arad Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 in sfirsit transalp Stiu ca esti zgarcit la vorbe dar macar acolo o poza cu ea vrem sa vedem. Hai Laci ca poti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Hai Laci ca poti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vapix Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 bine ai venit,pt inceput urmareste topicul moto joi:) aham, pai ne vedem la motojoi in cazul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 asai kato , dar nu am aparat foto da las ca vin joi si daca vine berty il rog sa faca o poza daca nu potzi veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Am revenit si eu cu un nou motor, sper sa ma alatur voua peste 2 saptamani dupa ce iau A-ul. Detalii aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Am revenit si eu cu un nou motor, sper sa ma alatur voua peste 2 saptamani dupa ce iau A-ul. Detalii aici . alai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Am revenit si eu cu un nou motor, sper sa ma alatur voua peste 2 saptamani dupa ce iau A-ul. Detalii aici . noh cu asta sa te vad pe pista sa-l stapanesti sanatos si bucuros ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Intradevar bijuterie FZ8 tau, sa aveti grija unul de celalalt si la cat mai multi km cu el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 noh cu asta sa te vad pe pista sa-l stapanesti sanatos si bucuros ! Nu merita sa stric benzina pe circuit cu motorul asta .Cat mai multe excursii si drumuri lungi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Nu merita sa stric benzina pe circuit cu motorul asta .Cat mai multe excursii si drumuri lungi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Salutări... tot eu sunt, dar am schimbat mobra, Honda CBR 900 RR Fireblade (aka 929) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Faina faina.Sa o stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salutări... tot eu sunt, dar am schimbat mobra, Honda CBR 900 RR Fireblade (aka 929) cat o fost scoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 cat o fost scoru? 0 - 0 la pauză Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 frumos tare!sa-l stapanesti sanatos si se pare ca la o luna distantza tot eu scriu pe acest topic. de astazi am yamaha dragstar 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 frumos tare!sa-l stapanesti sanatos si se pare ca la o luna distantza tot eu scriu pe acest topic. de astazi am yamaha dragstar 650 Cred ca ajungi sa faci colectie de mobre. Trebe udata ca sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 frumos tare!sa-l stapanesti sanatos si se pare ca la o luna distantza tot eu scriu pe acest topic. de astazi am yamaha dragstar 650 Sa speram ca o vedem la MJ..ai schimbat Z1000-le sau le mai ai pe ambele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 nu fac colectie.am dat z-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Trebe udata ca sa ai parte de ea! Mă, tu trăbă să Âştii că nu Âştii !! Irisdog da de baut tot timpul Sa-i traiasca noua achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 am dat z-ul asa-i cu batranii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Serbustoc ,am reaparut si eu cu o "noua" achizitie.Un ZX10-R din 2004 proaspat refurbished .Pe saptamana viitoare sper sa-mi vina si numarul de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 asa-i cu batranii astia da mai maka,ar trebui sa iei aminte si tu.faci chelie in doi ani si tu treci la alt gen de mobra poate ca arat eu mai batran un pic dar eu unul nu simt z-ul tot z ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 in doi ani si tu treci la alt gen de mobra ... probabil la un cbr de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 ... probabil la un cbr de 1000 Nu va satura Dumnezo, daca era de 2000 era si mai bine... Ca fapt divers Dudu nu a mai dormit nopti intregi de dragul mobrei date si a luat-o inapoi. Deci cum ziceam mai adineaori are 2 mobre. Sa le foloseasca sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate