laciempire Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 HAPPY NEW YEAR NU MAI AM B.M.W. F 650 ST ROSU , ACUMA YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE Mesaj completat HAPPY NEW YEAR . IMI PARE RAU CA NU AM REUSIT SA AM UN AFRICAN SAU TRANSALP DAR AM AKUMA YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 HAPPY NEW YEAR NU MAI AM B.M.W. F 650 ST ROSU , ACUMA YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE Bravo, Laci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 dupa atata timp , e timpul sa imi fac si eu prezenta Paul\Alex --Suzuki GSXR 600 Srad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) HAPPY NEW YEAR NU MAI AM B.M.W. F 650 ST ROSU , ACUMA YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE Laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,... nu mai ai BMW??? cum asa??? In orice caz: ASFALT USCAT!!! dupa atata timp , e timpul sa imi fac si eu prezenta Paul\Alex --Suzuki GSXR 600 Srad Na uit' la el cu Cabergul meu in cap... Editat Ianuarie 2, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Na uit' la el cu Cabergul meu in cap... habar nu am despre ce vorbesti? ce te legi de noua mea casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 habar nu am despre ce vorbesti? ce te legi de noua mea casca ? Hopa ca ne-am upgradat ! Sa o porti sanatos ! ,,capul intreg cu cheltuiala se tine'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Hopa ca ne-am upgradat !Sa o porti sanatos ! ,,capul intreg cu cheltuiala se tine'' mersi dar e casca Honditei eu imi iau sapt viitoare asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 DA TUNDE, NU-L MAI AM ,TREBUIE SA AVANSEZ . NICULE MA APROPIU DE TINE TU TDM IO XTZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 mersi dar e casca Honditei eu imi iau sapt viitoare asta : Ai mai luat pe cap pana acuma casca dinasta? Vezi ca o sa ai ceafa afara, te trage frigu! In rest ii faina ... eu am avut casca dinasta, acuma o poarta Diana. Numa ca nu are plasticurile alea sus, atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Ai mai luat pe cap pana acuma casca dinasta? Vezi ca o sa ai ceafa afara, te trage frigu! In rest ii faina ... eu am avut casca dinasta, acuma o poarta Diana. Numa ca nu are plasticurile alea sus, atat! sincer nu am mai purtat dar se vede dupa model ca trage la ceafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 sincer nu am mai purtat dar se vede dupa model ca trage la ceafa Aha, iti ziceam ca si idee sa sti! In rest ii faina, comoda, n-ai treaba! PS: Gata ca deviem de la subiectul topicului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 NICULE MA APROPIU DE TINE TU TDM IO XTZ Nu pentru multa vreme, sper Eu visez un FJR 1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Nu pentru multa vreme, sper Eu visez un FJR 1300 De 1300 iti dau eu una cadou..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salut si bine v-am gasit! nume:Stroia Alexandru oras:Arad/trib corches ozn-ul:bmw f650cs scarver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Salut si bine v-am gasit!nume:Stroia Alexandru oras:Arad/trib corches ozn-ul:bmw f650cs scarver wow. .. ce sod ii... bine ai venit... ... de ce nu OZN la nr de inmatriculare...? Editat Aprilie 6, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ozn-ul:bmw f650cs scarver Wilkomen Deci ĂSTA este Scarver? E fain ozeneu', numa' ai grija ca trebuie sa stai pe asfalt cu el (adica rotile sa aiba contact cu solul, nu neaparat asfalt ) Chiar imi place, sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 wow. .. ce sod ii... bine ai venit... ... de ce nu OZN la nr de inmatriculare...? ...i-ti aduci aminte ce ti-am zis nu demult?....asa-i treaba la bmw, ori il urasti ori il iubesti!...nu exista cale de mijloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_kacsa Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 ceau pentru totzi, motorul meu este un aprilia pegaso 125(cu care ma dau momentan)dar mai am si un suzuki rf900r pe care urmeaza sa al anscriu ma numesc Pacuraru Daniel sant din arad , cartierul Gai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 ceau pentru totzi, motorul meu este un aprilia pegaso 125(cu care ma dau momentan)dar mai am si un suzuki rf900r pe care urmeaza sa al anscriu ma numesc Pacuraru Daniel sant din arad , cartierul Gai Welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 FRUMOS B.M.W. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 din pacate trebuie sa dau ozn-ul...((( a venit o hondita deauville si nu imi permit sa le tin pe amandoua....o sa revin cu poze cu hondita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 a venit o hondita deauville si nu imi permit sa le tin pe amandoua....o sa revin cu poze cu hondita Mai stiu pe cineva in Arad cu Deauville... nu fi suparat, HONDA RULZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Robert ma numesc,locuiesc in Alfa, pe dumneaiei o chema GSX F, 750, junioara, nascuta in 2003, nu are inca numere, se va rezolva luna viitoare pentru ca nici stapanul nu mai are bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Robert ma numesc,locuiesc in Alfa, pe dumneaiei o chema GSX F, 750, junioara, nascuta in 2003, nu are inca numere, se va rezolva luna viitoare pentru ca nici stapanul nu mai are bani Servus tizuleeee ! Bine ai venit ! Cand stam la o discutie despre ,,f''-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexSky Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Mai stiu pe cineva in Arad cu Deauville... nu fi suparat, HONDA RULZZZ o fii coincidenta=))mai stiu si eu pe cineva cu Deauville...la 2 strazi de mine:D sunt suparat ca nus bani k le-as tine pe amandoua:X ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate