rat_jawa Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 ash vrea sa cumapr un cadru de nipru fara acte....sau daca nu se poate tot cadrul ma intereseaza jumatatea din fatza (gat,leagane shi coloana). daca avetzi asha ceva shi e de vanzare datzi-mi un PM 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 ash vrea sa cumapr un cadru de nipru fara acte....sau daca nu se poate tot cadrul ma intereseaza jumatatea din fatza (gat,leagane shi coloana). daca avetzi asha ceva shi e de vanzare datzi-mi un PM 10x un cadru de ural daca te intereseaza ovidiulukas@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 ash vrea sa cumapr un cadru de nipru fara acte....sau daca nu se poate tot cadrul ma intereseaza jumatatea din fatza (gat,leagane shi coloana). daca avetzi asha ceva shi e de vanzare datzi-mi un PM 10x eu am unul de Ural! Daca e ok da un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 tare faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 (editat) tare faza sa dam acelasi mesaj deodata... Editat Februarie 15, 2006 de black raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 are si acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 sa-mi fie cu iertare ca intru in topicul omului, da un cric lateral ieftin nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 am un cadru de m72,daca te intereseaza da un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 cadru de nepra, daq iti trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 AM si eu cadru de Dnepr, Bucuresti, cadru+bascula+ pedala frana. Cristi 80 , ai cumva si acte la cadrul ala de M72? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 sa-mi fie cu iertare ca intru in topicul omului, da un cric lateral ieftin nu aveti? mergi la un sudor...iei o bucata de tabla mai groasa ..o indoi dupa forma cadrului acolo unde vrei sa pui cricul:) o sudezi dai 2 gauri in capat si prinzi de ea o tzeava gaurita prin care bagi un surub:) si ai cric custom:P maine o sa pun si o poza sa vezi cam cum ar trebuii sa arate:) stiu si eu de un cadru dar e departe in sv e aproape moca..dar e departe:) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Cadru de Nipru......insa e o problema: E la Piatra Neamt!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Cadru de Nipru......insa e o problema: E la Piatra Neamt!! stiu si eu de un cadru dar e departe in sv e aproape moca..dar e departe ziceti si un pretz? bafta si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 pt Ovidiu luca. rotile alea is de vinzare si de cit is? merge pe o nepra nemodificata ? sunt ajustate sa intre pe nipru? da de mine cumva sa discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 are si acte sal! jantele, tobele si crashbar merg pe nipru? si daca da, baga si tu ceva preturi. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin__ Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 (editat) daca e la Piatra Neamt cadru de nepra sunt interesat. Daca il mai ai da-mi un sms sau ceva. Nr meu este 0746.463.382. Editat Martie 5, 2006 de Sorin__ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 100 RON 0744393405-Cristi dar e fara acte, doar cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate