Andry Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 neagule, joncţiunea are loc la ieşire din Săcele, Braşov. Trece cineva prin Braşov vineri dimineaţa şi are chef de o urcare pe Ciucaş ? Sau altfel pusă întrebarea : drumul este tot grohotiş nesimţit sau practicabil până la cabană ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 (editat) suna interesanta jonctiunea de vineri dimineata cu Alex si Mihnea.... mai precis unde anume? ca sa mor daca stiu..Teoretic eu am liber de joi seara..... Si nu o sa fie dimineata, ci mai pe la pranz Editat Septembrie 17, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Ar fii bine pe la pranz,ca eu mi-am propus sa plec pe la ora 9 din Bucuresti si sa vin pe Brasov-Cheia-Valeni.Ramane sa ne auzim joi seara la un telefon.O sa te sun pe la ora 8 seara Cristi ca sa stabilim undeva un loc de intalnire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Nu o sa am semnal unde ne oprim peste noapte. Ia legatura cu Mihnea si veniti impreuna. Nu e Sinca aia asa mare sa nu ne gasim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Avem noi foc, dar sa va mai luati niste toale la voi, ca e destul de frig noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 neagule, joncţiunea are loc la ieşire din Săcele, Braşov. Trece cineva prin Braşov vineri dimineaţa şi are chef de o urcare pe Ciucaş ? Sau altfel pusă întrebarea : drumul este tot grohotiş nesimţit sau practicabil până la cabană ? practicabil pana la cabana.... traverse de linie de tren (de beton) una langa alta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 /index.php?/topic/718279-honda-africa-twin-rd04/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Vreau sa anunt ca eu nu mai pot veni.Am probleme la munca si trebuie sa muncesc in week end.Daca este deja tricou pt mine il platesc nici un bai.Numai bine si distractie faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Am ajuns cu bine..... cu gândul ca am uitat sa mai mananc cateva sarmale...... hmmm ce bune au fost....felicitari organizatorilor,a fost foarte frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Și băieții din țară au ajuns cu bine Chiar și timișorenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 am citit acum. scuzeeeee. mi.a scapat ambreiajul ;-))) Vezi? Am avut dreptate! :-) l-am scapat la lac.. » Post actualizat in 22 Sep 2014 05:38 Am ajuns cu bine..... cu gândul ca am uitat sa mai mananc cateva sarmale...... hmmm ce bune au fost....felicitari organizatorilor,a fost foarte frumos... Multumim, » Post actualizat in 22 Sep 2014 05:38 Și băieții din țară au ajuns cu bine Chiar și timișorenii » Post actualizat in 22 Sep 2014 05:45 Bestial! nu stiu pacientii de ce rad. :-) Domne astia cu reportajele! Nimic nu mai poti spune ca dau pe post! ( Am vazut filmuletzul in cabinet cu sonor, am oprit muzica sa aud bine ce spun astia :-). ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Chestia interesantă e că la faţa locului mă întrebam, asemenea lui Mihnea, ce mama dracului caut eu aici, acum, privind retrospectiv, îmi zboară gândul către un prototiptil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) Cristi, poti arata consatenilor...;-) Editat Septembrie 22, 2014 de leoafricatwin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Africa twin din 97, impecabila, cu carte service si facturi pt toate reviziile facute numai la Honda France : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-africa%20twin-din-1997-584782.html Necesita baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 /index.php?/topic/718468-furat-honda-africa-twin-750-craiova/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Am reusit si eu intr-un final sa pun pozele. Le gasiti aici: https://plus.google.com/photos/104504690509937400026/albums/6062172925112105137?banner=pwa Doresc sa multumesc si eu prietenilor din Valeni pentru organizare si pentru faptul ca din nou m-am simtit excelent. Traseul a fost frumos si asa cum discutam si cu Leo, a fost important faptul ca am mers toti impreuna. Urmeaza sa descarc filmuletele de pe camera :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 /index.php?/topic/718279-honda-africa-twin-rd04/ s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Are cineva un ghidon de vanzare? Preferabil in Bucuresti ca sa pot proba cum cade pe motocicleta mea (Suzuki V-Strom) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Are cineva un ghidon de vanzare? Preferabil in Bucuresti ca sa pot proba cum cade pe motocicleta mea (Suzuki V-Strom) Pai e mai simplu sa pui emblema ''S'' Suzuki pe o Africana! ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Are cineva un ghidon de vanzare? Preferabil in Bucuresti ca sa pot proba cum cade pe motocicleta mea (Suzuki V-Strom) Cade mult mai bine ca originalul. Stiu doua persoane care au facut asta si sunt foarte multumiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Cade mult mai bine ca originalul. Stiu doua persoane care au facut asta si sunt foarte multumiti. Care-i a doua persoana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Un baiat din Timisoara, dar intre timp si-a vandut DL-ul. » Post actualizat in 25 Sep 2014 07:38 Cine mai doreste,cine mai pofteste... http://olx.ro/oferta/africa-twin-750-ID2n6eP.html Pai? Atat te-a tinut? Daca stiam ca vrei sa vinzi Africana nu iti mai dadeam piesele » Post actualizat in 27 Sep 2014 05:29 Operatiunea "SUFA" » Post actualizat in 27 Sep 2014 05:53 Urcarea pe bolovani: » Post actualizat in 28 Sep 2014 07:21 Dupa praf, au urmat pietrele: Apoi, tot pe pietre la vale: Editat Septembrie 28, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Pentru o conversie la furca de KTM LC4 face cineva axul de la jug? Ceva info se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Urcarea "aceea" . C`mon, Cristi, o faci linistit si cu Varadero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate