Samo Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 am făcut ITP și l-am schimbat, pentru că avea două tăieturi în pereții laterali, de câte 2cm fiecare ) Ala mergea lejer cusut si puse petece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 L-am schimbat pentru că urma ITP, nu pentru că era tăiat. Tăiat era din 2013, de când avea 3-4 mii km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 30.000 un TKC80? ))) Eu zic ca poți sa îl pui pe o stradala la km ăștia, ca și asa e lubenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Nu știți voi să vă dați. Defapt voi dați tot timpul..vina pe câte o piesă din recuzită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Nu va luati dupa Andry, ca ajungeti ca el El nu uzeaza anvelopele pe offroad pentru ca e mai mult in aer, ricoseaza ca piatra pe apa, nu prea atinge drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianBR Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Hristos a inviat !Am un clip aici din semi-aventura noastra de Paste .Trailer momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Salut, are cineva asa ceva din imtamplare? http://www.partzilla.com/parts/detail/honda/HP-91315-ME9-003.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Brand new AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Sfântul și mult iubit releu de încărcare se duce încet și sigur. Îmi puteți recomanda un loc de unde să cumpăr altul? Cel actual era varianta ieftina, în jur de 220 de ron. Acum vreau sa iau unul mai bun, cele care sunt in jur de 400 de Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Mosfet, google it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Acum vreau sa iau unul mai bun, cele care sunt in jur de 400 de Ron. Incearca varianta Ignitech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Mosfet, google it Am cauta si pare o varianta foarte ok. Mersi ! » Post actualizat in 02 May 2017 06:02 Incearca varianta Ignitech. Il gasesc undeva in Romania? sau pot sa il comand doar din Cehia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Doar din Cehia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Doar din Cehia Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRF1000 Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Am cauta si pare o varianta foarte ok. Mersi ! » Post actualizat in 02 Il gasesc undeva in Romania? sau pot sa il comand doar din Cehia? Am eu unul dar nu este nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Am eu unul dar nu este nou. Ai PM. Danke! » Post actualizat in 02 May 2017 11:25 Am gasit un model care are tehnologia MOSFET de la DZE: http://www.dze.com.ar/en/producto/2416/Honda%20CBR%201000%20RR%20Honda%20CBR%201000%20RR%20ABS%20Honda%20CBR%201000%20RA%20Honda%20CBR%201000%20S%20Honda%20CBR%201000%20RR A mai intalnit cineva asa ceva? » Post actualizat in 02 May 2017 11:26 Din doua surse surse mi s-a confirmat ca e ok si pentru africana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Sfântul și mult iubit releu de încărcare se duce încet și sigur. Îmi puteți recomanda un loc de unde să cumpăr altul? Cel actual era varianta ieftina, în jur de 220 de ron. Acum vreau sa iau unul mai bun, cele care sunt in jur de 400 de Ron. Mai ai varianta de la Electrex - http://www.electrexworld.co.uk/acatalog/RR83.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Stiti de unde as putea sa cumpar niste discuri de frana pt RD04 mai ieftine? Dillypoint mai exista? Cand pun frana fata, mobra incetineste in hopuri iar roata fata, cand o invart cu mana e infranata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Cumperi ieftin , franezi scump . Ar merita amanat momentul achizitiei in favoare unor discuri bune . Parerea mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 De ce? Discurile ieftine au obiceiul sa cedeze brusc? In fine, in afara de Romimoto, unde as mai putea gasi piese pt AT? Pt KTM stiu unde sa caut dar pt AT nu, pt ca nu prea se strica/uzeaza piese la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dole Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Incearca la magazine de piese auto, ai fi surprins cate chestii de moto pot aduce. De curand am luat senzor maneta ambreiaj. Am intrebat printre altele de placute si melc km, si se pot aduce fara probleme. Mai ieftin decat pe siteurile de profil, si fara cost curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Confirm ce zice Dole, cu mentiunea ca unele piese se gasesc si la auto, in cazul AT vorbim despre termostat si senzorii de benzina la rd03/04 » Post actualizat in 03 May 2017 10:45 Despre furtune benzina, lichid racire etc nu discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 @Andrei Belcic Inainte de a cumpara discuri, vezi daca iti culiseaza bine pistonasele in etriere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 (editat) @Andrei Belcic Inainte de a cumpara discuri, vezi daca iti culiseaza bine pistonasele in etriere. M-am gandit si la asta dar: 1) cand dau roata jos sa schimb cauciucul (fac des treaba asta, cramponat vs stradal) nu am nici o problema in a impinge pistonasele cu mana, chiar fara sa slabesc suruburile de aerisire (oare asta inseamna aer in instalatie?) 2) cand franez, mobra incetineste in hopuri/suturi foarte mari/ample. PS. "Pericolul" cu niste discuri ieftine si, deci, proaste, eu unul consider ca e uzura inegala, ovalizarea lor in timp foarte scurt. Probleme cu franatul nu vad care ar fi. Forta de franare e data de compozitia placutelor, nu de fierul din discuri. Editat Mai 3, 2017 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Cand am zis ca franezi scump , era o paranteza la calitatea discurilor ieftine care pot consuma placutele mai repede sau se pot uza ele mai repede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate