Andry Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Eu îmi port tovarăşul peste tot, la bine şi la rău, când mă opreşte poliţia sau când îi fac ITP. Îi parte din mine. ( dacă vrei îţi arăt şi tăieturile de pe picioare ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 (editat) Korben, cu scuzele de rigoare pentru intarziere iti urez si eu "la multi ani!" . Sanatate, fericire, noroc si iubire! Sa ramai mereu tanar si sa te bucuri de plimbari frumoase pe doua roti! Aceleasi urari si de la Roxy. Sa ne vedem sanatosi! Stiu ca suna putin ciudat, dar imi place piesa asta. Sa ramai la fel! http://www.youtube.com/watch?v=5KjuEBdrBt4 p.s. Mi-e dor de voi toti. Mai ales de baietii din tara, cu care ma intalnesc mai rar. Am aruncat acum un ochi mai in spate pe forum. E clar ca se simte nevoia unei intruniri si iarna, ca sa nu se mai certe lumea aiurea. Daca nu va vedeti o vreme deveniti nervosi. http://www.youtube.com/watch?v=YzBQBUB4kws Nu va mai certati aiurea, pentru ca toata lumea stie foarte bine ca a mea e cea mai... Editat Decembrie 11, 2013 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 ...albă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 De sezon : , , nu de alta da vad ca-i liniste aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Definitiv aceasta este cea mai extraordinara modificare la o afrikana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Definitiv si irevocabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Sand Africa'n twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Nisip'n Twin Africa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 @Andrei, tu la afrikana ta ce mai faci? ia zine ce hibe ai gasit la o batrana de 20 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Am mers cu ea doar 10 km pe autostrada inainte sa o demontez si sa o bag in casa. In afara de cadru ruginit si oarece piese din cauciuc imbatranit, n-am gasit nimic suspect. Poate doar pinionul de atac cu un joc suspect. Dar cred ca e devina sistemul de prindere. Voi a-ti improvizat ceva in zona asta ca sa nu se mai miste pinionul pe ax? Mi-e ca, daca il las asa, o sa-mi uzeze canelurile axului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Să nu se mişte ? Însemnând pe lungimea axului ? Din câte ştiu aşa şi trebuie să facă, ca să se poată alinia corect cu lanţul şi foaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Hm, conceptul asta nu-l stiam. Pana acum am intalnit mobre la care pinionul de atac sta fix pe ax. Prin urmare sa nu-mi fac griji ca acest joc imi va uza canelurile axului? Ma gandesc ca poate saiba de fixare e uzata si de aici acest joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Hm, conceptul asta nu-l stiam. Pana acum am intalnit mobre la care pinionul de atac sta fix pe ax. Prin urmare sa nu-mi fac griji ca acest joc imi va uza canelurile axului? Ma gandesc ca poate saiba de fixare e uzata si de aici acest joc. Am mai avut la un Suzuki DR joc la pinionul de atac . Asa am aflat ca este normal . Sau asa zicea mecanicul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Un oaresce joc trebuie sa aiba, din concept, de la varsta. Asta ca sa nu se transmita anumite vibratii/forte la rulmenti si restul angrenajelor. Insa , pinionul trebuie sa aiba saiba de siguranta zdravana, fara uzuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Atât timp cât pinionul nu se mişcă stânga-dreapta pe ax, ci numai pe lungimea acestuia - totul este în regulă. PS : nu-i mai spuneţi pinion de atac,că vă atacă băieţii versaţi ai forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 trebuie sa aiba un pic de joc ca altfel nu-l mai scoti/bagi, ca doar nu-l scoti cu presa si nici nu-l bati cu ciocanul ca sa-l bagi. dar nici joc prea mare adica sa simti ca-ti joaca in mana nu e bine sa aiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Salut . Suntem in pragul sarbatorilor si ne pregatim sa incheiem un an bun ptr unii sau mai putin bun ptr altii . In randul nostru nu tin minte sa fi fost prea multe incidente asa ca voi spune ca a fost un an bun . Daca tinem cont si de intrunirile din acest an , pot spune ca a fost un an foarte bun . Sa speram la un 2014 mult mai bun , mai bogat in zile insorite si la cati mai multi km in saua vacutelor . Sa speram la un an lipsit de incidente la sfarsitul caruia sa putem depana din nou amintiri . Va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi si alaturi de vacutele voastre . Va urez sarbatori fericite si la multi ani ! Editat Decembrie 19, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Si raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Si raspunsul Nu te superi daca nu inteleg , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Fiecare cu lumea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Hapciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Mulţumesc pentru urare Arthur, s-ai şi tu parte de Sărbătorile pe care ţi le doreşti, fie ele liniştite sau zbuciumate ! La mulţi ani ! PS : Dacă-ţi cumperi VFR750 să mă chemi şi pe mine la o tură Băieţi, vroiam şi eu să-mi cumpăr motocicletă d'asta ca a voastră, Honda Afrikana XRRD07A750-V, dar am auzit că au probleme majoritatea, trebuie să le ungi lanţul. Este adevărat ?!?!!?!?????!!!! Că dacă e aşa, e lăudată degeaba. Şi mai costă şi cât un BMW LT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 trebuie uns doar cu lacrimi de pui de panda la ciclu. Altfel nu are ungere la scurgere. Trebuie la acest model in special să ai grijă și la jocul de la cutia de scule. Cât despre prețul BMVului nu e vina motoretei Afrikrakana că că biemveue prea ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Mulţumesc pentru urare Arthur, s-ai şi tu parte de Sărbătorile pe care ţi le doreşti, fie ele liniştite sau zbuciumate ! La mulţi ani ! PS : Dacă-ţi cumperi VFR750 să mă chemi şi pe mine la o tură Băieţi, vroiam şi eu să-mi cumpăr motocicletă d'asta ca a voastră, Honda Afrikana XRRD07A750-V, dar am auzit că au probleme majoritatea, trebuie să le ungi lanţul. Este adevărat ?!?!!?!?????!!!! Că dacă e aşa, e lăudată degeaba. Şi mai costă şi cât un BMW LT trebuie uns doar cu lacrimi de pui de panda la ciclu. Altfel nu are ungere la scurgere. Trebuie la acest model in special să ai grijă și la jocul de la cutia de scule. Cât despre prețul BMVului nu e vina motoretei Afrikrakana că că biemveue prea ieftin... unde naiba ii butonul de like cand ai nevoie de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate