MONOCORD Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 La VALENI am fost ar fi interesant si dincolo » Post actualizat in 11 Sep 2014 19:03Basca Chijodului NU-I in Buzau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Votez cu Basca sa fie mai interesant » Post actualizat in 11 Sep 2014 20:48Cred ca sedinta dureaza inca, altfel am fi aflat deznodamantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Primim SMS vineri dimineaţa cu coordonatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Eu am auzit ca o sa trimita scrisori recomandate prin PTTR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 M-am apucat sa imi fac o cutie de scrisori ca nu am..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Pt recomandate nu-ti trebuie cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Gata. S-a votat. Valenii de Munte. Cu iesire la Lacul Vulturilor. Camparea va avea loc la Valeni pe platoul din dreapta podului din Rizanesti( mai jos de cel de anii trecuti) langa rau. Vom pune indicatoare. » Post actualizat in 13 Sep 2014 00:22 Tara, tara! Vrem ostasi! - Pe cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Inregistrati-va pe lista sa stie oamenii astia astia cate tricouri si cata mancare sa faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negreshu Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 si sa nu cumva sa nu veniti sa ramanem cu mancare si sa se strice tricourile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 nu-ti face griji, eu vin cu burta de rezerva si cu sidecase-urile goale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Mai bn doi cu burta goala, decat zece sa ne calcam pe" roti" :-)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Deci.. eram şi eu pe undeva pe acolo prin listă.. 1. Leo, Mary, Teo. 2. Cristi (L+S(dama)+XS(dama)) 3. Zoli (L) 4. Vali (XL+M(dama)) 5. Andry ( S + S(damă) ) 6. Korben (XL) 7. monocord (XL) 8. Neagu (L+S dama) 9. av. Alex (L+S dama) 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Deci.. eram şi eu pe undeva pe acolo prin listă.. 1. Leo, Mary, Teo.2. Cristi (L+S(dama)+XS(dama))3. Zoli (L)4. Vali (XL+M(dama)) 5. Andry ( S + S(damă) )6. Korben (XL)7. monocord (XL)8. Neagu (L+S dama) 9. av. Alex (L+S dama) 10. Edi, Corina si Miruna 11. Boieru si Roxy 12. Romeo 13.Lucian si Cristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Hai ca il trec eu pe Mihnea 1. Leo, Mary, Teo.2. Cristi (L+S(dama)+XS(dama))3. Zoli (L)4. Vali (XL+M(dama)) 5. Andry ( S + S(damă) )6. Korben (XL)7. monocord (XL)8. Neagu (L+S dama) 9. av. Alex (L+S dama) 10. Edi, Corina si Miruna 11. Boieru si Roxy 12. Romeo 13.Lucian si Cristina 14. Mihnea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negreshu Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 hai ca arata bine : http://www.stirimeteo.com/2014/09/14/europe-and-us-forecast-for-2-weeks-116/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Vine si Pompiliu cu troleibuzul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negreshu Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 1. Leo, Mary, Teo.2. Cristi (L+S(dama)+XS(dama))3. Zoli (L)4. Vali (XL+M(dama)) 5. Andry ( S + S(damă) )6. Korben (XL)7. monocord (XL)8. Neagu (L+S dama) 9. av. Alex (L+S dama) 10. Edi, Corina si Miruna 11. Boieru si Roxy 12. Romeo 13.Lucian si Cristina 14. Mihnea 15. Stefan 16. Andrei, Adelina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) Trupa de timisoreni (doar 3 la numar anul asta) plecam joi dimineata ca sa putem sa observam cocosul de mesteacan (Lyrurus tetrax) in mediul sau natural Trupa din Arad (Korben) va face jonctiunea cu noi in Deva la OMV dupa care ne vom continua periplul motornitologic spre plaiurile muntilor Sureanu si Cindrel.Vineri dimineata mai facem o jonctiune cu Mihnea si Alex la Sinca Veche pentru o clipa de relaxare ecumenica la manastirea rupestra, apoi cu voia Domnului vom urca in Poiana Brasov, vom cobori in Brasov, apoi pe Cheia pana la tabara. Asteptam si alti enoriasi sa ni se alature. Editat Septembrie 15, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) 1. Leo, Mary, Teo.2. Cristi (L+S(dama)+XS(dama))3. Zoli (L)4. Vali (XL+M(dama)) 5. Andry ( S + S(damă) )6. Korben (XL)7. monocord (XL)8. Neagu (L+S dama) 9. av. Alex (L+S dama) 10. Edi, Corina si Miruna 11. Boieru si Roxy 12. Romeo 13.Lucian si Cristina 14. Mihnea 15. Stefan 16. Andrei, Adelina 17. Stefan Editat Septembrie 15, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Doamne ajuta Daca nu se opreste ploaia facem bai de namol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negreshu Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 un prieten transalpist, dupa putina "padure" ma intreaba de unde ar putea procura far+carena stanga pt xl600v '97 .... careva? vreo indrumare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Nicu, ploua doar la noi. La baietii din tara se soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mudrea Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Mai adaug si eu pe Edi si Cristina cu care am vorbit sa vina in premiera la intrunire. Sper sa le placa 1. Leo, Mary, Teo.2. Cristi (L+S(dama)+XS(dama))3. Zoli (L)4. Vali (XL+M(dama)) 5. Andry ( S + S(damă) )6. Korben (XL)7. monocord (XL)8. Neagu (L+S dama) 9. av. Alex (L+S dama) 10. Edi, Corina si Miruna 11. Boieru si Roxy 12. Romeo 13.Lucian si Cristina 14. Mihnea (L) 15. Stefan 16. Andrei, Adelina 17. Stefan 18. Edi si Cristina (M+M dama) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 suna interesanta jonctiunea de vineri dimineata cu Alex si Mihnea.... mai precis unde anume? ca sa mor daca stiu..Teoretic eu am liber de joi seara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 numa' mâine nu-i poimâine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate