TRX-er Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 buna ziua cina ma poate ajuta cu urmatoarele piese sh ??: 1. protectie disc frana spate (piesa 13 din schema) https://www.cmsnl.com/honda-xrv750-africa-twin-1990-l-germany_model7030/partslist/F__1200.html#results 2. capac motor (piesa 2 din schema) https://www.cmsnl.com/honda-xrv750-africa-twin-1990-l-germany_model7030/partslist/E__1000.html#results multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 buna ziua cina ma poate ajuta cu urmatoarele piese sh ??: 1. protectie disc frana spate (piesa 13 din schema) https://www.cmsnl.com/honda-xrv750-africa-twin-1990-l-germany_model7030/partslist/F__1200.html#results 2. capac motor (piesa 2 din schema) https://www.cmsnl.com/honda-xrv750-africa-twin-1990-l-germany_model7030/partslist/E__1000.html#results multumesc Nu lua în seamă protecția aia, o sa dai bani pe ea,iar la prima piatră se va sparge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 vreau sa vand motocicleta si doresc sa o dau in stare buna!! si protectia mai ajuta la noroi, dar ai dreptate la pietre se sparge!! anuntul ramane valabil!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Ah, ok,la aia nu ma gândisem. Spor la vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 O cunoaste cineva, plange dupa ea https://www.olx.ro/oferta/vand-sau-schimb-africa-twin-650cc-schimb-cu-motocross-125-250cc-2timpi-ID9eEg5.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Ce-mi place... motorul asta e ca si cometa lui Halley, apare la vanzare din cand in cand, mereu de catre altcineva si in alta locatie. Istoria spune ca a fost furat din Timisoara acum multi ani, dar pentru un motiv anume nimeni nu a reclamat. Acum vreo doi ani se cerea 350 eur, dar ca si vinul vechi, se scumpeste de la an la an. Pentru cine vrea sa se distreze, suna si cere o poza de detaliu cu placuta cu seria de pe cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 Salutare, motorul meu e intr-o revizie inopinata, trebuie sa-l desfac bucati si sa verificam de ce merge... Pana una alta, lanturili de distributie se schimba cand balangane sau la un nr de km? A mea sarbatoreste 120 mii pe bancul de revizie. Nu scoate zgomote ciudate dar nici nu vreau sa-l mai desfac prin padure aiurea sa schimb distributia :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 U alive? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Septembrie 15, 2017 Share Postat Septembrie 15, 2017 U alive? Erai in block-start??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Salutare, motorul meu e intr-o revizie inopinata, trebuie sa-l desfac bucati si sa verificam de ce merge... Pana una alta, lanturili de distributie se schimba cand balangane sau la un nr de km? A mea sarbatoreste 120 mii pe bancul de revizie. Nu scoate zgomote ciudate dar nici nu vreau sa-l mai desfac prin padure aiurea sa schimb distributia :-) nu sunt mecanic,dar stiu ca se masoara uzura la ele, dupa cum scrie in manualul de service. Exista si o 'stransa' legatura intre nr de km si uzura lor,dar se pot uza si inainte de o limita anume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Nu vreau sa vb prostii dar parca intre 60-90k km e indicat sa schimbi lanturile de distributie, vb de Afrikana, Transalp. Cu toate astea sunt useri care au ajuns la 200-300k km far sa desfaca motorul , la mbele mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 salutare imi puteti recomanda o pompa de benzina pentru africana 750 RD04? si de care....vacuumatica sau electrica? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Acum de care ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Pai si ce are? Daca s-au uzat platinile, schimbi platoul si e ca noua. Daca vrei vacuumatica, Mikuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Pai si ce are? Daca s-au uzat platinile, schimbi platoul si e ca noua. Daca vrei vacuumatica, Mikuni. Tacane cand se incalzeste mai tare motorul (gen off road si oras)...si sincer nu stiu cat mai duce Din ce am vazut, nu e pompa originala (cilindrica) , e patrata...gen Facet Maine ajung la garaj si demontez pompa sa vad mai exact ce firma/tip e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Eu mi-am pus o pompa vacumatica sh de XTZ 660. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Da, este un Facet Se pot desface pompele astea? » Post actualizat in 27 Sep 2017 06:41 revin cu amanunte pompa mea e un Facet 40105 am sapat oleaca netul si am dat pe xrv.org.uk de un nene care se plangea la africana de aceleasi zgomote in pompa(Facet 40105), doar ca la el erau intamplatoare, fara vreun simptom anume omul a trimis mail la producatorul Facet ,care i-a raspuns : Thank you for your email and for using our Facet fuel pumps. In many cases the noise is coming from the internal piston hitting against the seat of the outlet fitting. However when the pump is fully primed the piston is protected by the fuel and will not slam into the seat as hard. If this is the case with your application, I can only guess that the fuel pump is losing prime or is not getting enough fuel and some reasons for this are as follows. 1) Low voltage (am verificat incarcarea si e ok) 2) Bad ground (am verificat si e ok) 3) Pump is mounted to far from the fuel tank. (40105 should be mounted within 12 inches of the bottom of the tank.(e la vreo 30 cm , deci cam la limita) 4) Fuel filter is to small preventing fuel flow.(se poate) 5) Wrong fuel pump for the application. (The 40105 is much too big of a pump for your motorcycle, I would recommend a 40177 which is a 1-2psi pump and is rated for these small engines) (aici m-a inchis, tot ce e posibil) o sa montez o vacuumatica si pe asta o las de rezerva in caz de urgenta urgentelor merci de sfat @andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Eu mi-am pus o pompa vacumatica sh de XTZ 660. Adica Mikuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 am montat o pompa vacuumatica Mikuni de la un TDM 850 e ok ,doar ca nu am apucat sa o scot la drum , nu mi-a permis vremea apropo...de unde iau un ştuţ filetat pentru iesirea de vacuum? am facut ceva probe cu cel de pe Transalp dar am primit indicatii de la nevasta sa nu ii descompletez mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Eu mi-am confectionat stutzul dintr-un surub si o piulita. Dar ar trebui sa se gaseasca pe undeva de cumparat gata facut....... Si iti trebuiesc doua, ca sa ai pt sincronizarea carburatoarelor. Editat Octombrie 9, 2017 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 [...] apropo...de unde iau un ştuţ filetat pentru iesirea de vacuum? [...] De pe Louis poti comanda M5 sau M6: https://www.louis.eu/artikel/boehm-adapter-2-pieces-for-boehm-gauges/10034109 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JojoGun Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Salutare! Ma intereseaza sa cumpar o motocicleta AfricaTwin 750 - RD07 sau RD07A. Vreau sa o cumpar de la cineva care a ingrijit-o asa cum as face eu cu o motocicleta. Am scris aici pentru ca poate am noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 HAHAHAH ai scris la fix,uite ce-am gasit pentru tine: https://www.olx.ro/oferta/honda-africa-twin-de-colectie-ID9nmLL.html#d17a74fb2a Oricata valoare 'sentimentala' ar avea, e bataie de joc dintr-o asemenea motocicleta sa stea.......asa doar de 'colectie', plimbata rar, se uzeaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate