floo Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Se intimpla si la altii...in acest caz alta. In comentariul de pe forumul de pe care provine clipul,motociclista povesteste cum soferul sustinea ca este nevinovat pt ca el era oprit cind motocicleta a intrat in el. http://media.putfile.com/Accident96 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 filmul asta mai e pe aici pe forum sorry Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 mda, nevinovat saracul, ca doar are voie sa intoarca masina de-a latul cand vrea muschiu lui. trebuia sa-i dea un premiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Bai, nene, da' dati si voi un link calumea ca m-apuca dracii - nu doar pe mine, cred - cand dau de situri d-astea unde nu poti sa descarci filmul, doar sa-l stream- aiesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Bai, nene, da' dati si voi un link calumea ca m-apuca dracii - nu doar pe mine, cred - cand dau de situri d-astea unde nu poti sa descarci filmul, doar sa-l stream- aiesti. dar din pacate sunt putine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 (editat) dar din pacate sunt putine eu unul stiu ca l-am descarcat ,are in jur de 19M. Foloseste DAP si asta automat stie sa-l descarce...in majoritatea cazurilor.DAP il gasesti gratis pe net...bagi in google, ma rog stiti voi... http://www.socalsportbikes.info/xmb/viewthread.php?tid=34948 aici sint comentariile si linkuri parca pt filmuletz filmul asta mai e pe aici pe forum sorry da? unde? eu n-am vazut in cadrul rubricii accidente, in rest... Editat Februarie 15, 2006 de floo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Clipul asta l-am vazut si eu mai demult, aici : http://www.break.com/movies/helmetcamcrash14.html Zici ca a intors conservaru' intentionat . Cred ca e unu din asta ce nu suporta motociclistii, ca-l fac la semafor, desi masina lui a costat mai mult Altfel nu-mi explic manevra conservarului........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Mai este filmu pe forum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Foarte tare linku'. A avut bafta tipa, din cite mi-am dat eu seama din film soferu' a frinat la blana, a blocat spatele si a derapat pe banda ei. Asta e, se pare ca se intimpla faze de astea si pe acolo. Daca nu era masina ailalta pe prima banda reusea sa-l ocoleasca. p.s. E prima data cind vad o tipa pe R1 ! Off-topic: CobraArt, ce-ti veni cu avataru' ala oribil, pe bune ca m-am speriat cind mi-a sarit in ochi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 (editat) Off-topic: CobraArt, ce-ti veni cu avataru' ala oribil, pe bune ca m-am speriat cind mi-a sarit in ochi . E pus la intimidare Voi nu stiti dar sunt politist undercover Vezi ca am pus markerul pe tine de ceva vreme inca o greseala si te penalizez PS: nu am burta mare si nu sunt gras Editat Februarie 15, 2006 de CobraArt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reddog Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Voi nu stiti dar sunt politist undercover Bai nene, bine macar ca esti subtil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Am primit azi o chestie care mi-a facut parul maciuca (putinul care mai e) dar totusi se pare ca e regizata. howclose.mpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Am primit azi o chestie care mi-a facut parul maciuca (putinul care mai e) dar totusi se pare ca e regizata. Filmuletul asta ar trebui difuzat de televiziuni de 50 de ori pe zi in cadrul calupurilor publicitare, asa cum le dau pe cele cu "alcoolu' dauneaza grav sanatatii"... "Take longer to look for bikes !!!.. THINK! " - super tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate