CobraArt Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 (editat) Mi-am pus semnale pe led spate si pe fata le-am lasat pe cele stock cu bec normal Dupa ce le-am pus am incercat sa dau semnal stanga-dreapta si clipesc o data si dupa care raman aprinse Chestia asta am incercat-o cu semnalele fata-spate conectate Acum intrebarea mea este de ce nu clipesc? Oare ca nu am conectat bine firele in spate?Are cumva minus si plus (dar ma insel ca nu le-am conectat bine,dar o sa verific in weekend) Am mai intrebat in stanga,dreapta si fiecare a avut cate o parere diferita -ca iti trebuie condensator -nu mai merge releul -trebuie releu mai mare -cumpara becuri pentru semnalele de pe fata cu putere mai mare Sunt total in ceata PS:nu am cunostinte la partea mecanica sau electrica Editat Februarie 16, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 semnale pe led ...semnalizari sa banuiesc:) cand au putere mai mare clipesc mai rar...si cand sunt mai mici clipesc mai repede...acuma trebuie sa verifici si releul de semnalizare(se poate sa fie de acolo ..emecanic sau electronic?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Pai e mecanic. Cele electronice sint independente de incarcatura. Da, LED-urile sint diode, au sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Pai e mecanic. Cele electronice sint independente de incarcatura. Da, LED-urile sint diode, au sens. hmm.ba... ar trebuii sa aiba:) sa raspunda cineva care a incercat ,sau mergi la ceva electricean poate o sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 trebuie sa pui in paralel cu fiecare semnal pe led cate o rezistenta de aprox 7 ohm/25w. sunt ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Sau sa iti iei un releu special pt semnale cu LED (am vz la Louis) si faci si economie de curent. Eu unul nu sunt pt rezistente. Daca se aprind o data inseamna ca sensul e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 VEZI CA MAI ERA UN TOPIC PE AICI CU SEMNALIZATOARE CU LED-URI....ORICUM ITI TREBUIESC REZISTENTE PUSE ALTFEL NU MERG BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 trebuie sa pui in paralel cu fiecare semnal pe led cate o rezistenta de aprox 7 ohm/25w. sunt ieftine nu in serie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Din cate stiam fiecare releu functioneaza cu becuri de o anumita putere(W).Parca atunci cand schimbai becurile,alta putere se modifica frecventa sau chiar ramaneau aprinse...cred k puterea ledurilor nu este potrivita cu releul respectiv...cel mai bine cred k stie un electrician... asa ca inclin sa cred k are dreptate Zidu trebuie sa pui in paralel cu fiecare semnal pe led cate o rezistenta de aprox 7 ohm/25w. sunt ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 17, 2006 Autor Share Postat Februarie 17, 2006 Hmmm rezistente am la ele Mai ramane sa inversez in weekend firele intre ele si daca nici asa nu clipesc schimb releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 17, 2006 Autor Share Postat Februarie 17, 2006 Am inversat firele intre ele si nimic Ramane releul la service sa il schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 nu in serie ? nu se leaga in serie, se baga in paralele obligatoriu, altfel nu rezolvi nimic. @CobraArt vino naibii cu el la arc miercuri si iti arat eu cum se leaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) nu se leaga in serie, se baga in paralele obligatoriu, altfel nu rezolvi nimic. @CobraArt vino naibii cu el la arc miercuri si iti arat eu cum se leaga Man, nu mai ies cu ea ca am 8600 de km si trebuia sa o duc la revizie la 6.000 Mi-e sa nu pierd garantia O sa o duc si acolo Daca e o sa o faca aia de la service dar momentan nu am bani Editat Februarie 20, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 (editat) nu se leaga in serie, se baga in paralele obligatoriu, altfel nu rezolvi nimic. ----LED------ RES----- <<< serie /-LED-\ --|--RES--|-- << paralel ZIDU <<- paralel corect: /-LED--RES-\ --|--LED--RES--|-- (pentru sumarea mai multor LED-uri si prevenirea nefunctionarii in caz de moare unul) \-LED--RES-/ Editat Noiembrie 25, 2006 de Cycler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 fuckin' shiet man...din februarie pana acum cred ca si-a rezolvat problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 am observat dupa-aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate