motoMitelu Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Deschid si eu acest topic luat in ras de multe ori...deh, nu toti si-au gasit jumatatea... CAUT PARTENERA MOTOCICLISTA, DE PREFERINTA DIN BUCURESTI! Exemplu: este o motociclista cu o Yamaha Virago la TD-urile de langa strandul Dr.Taberei...esti singura? ai cu cine pleca in excursii cu motocicleta? astept oferte pina la 40 ani... Care are cu cine dormi la cort sa nu rida...eu nu am!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 astept oferte pina la 40 ani... De ce doar 40? La 41 te retragi intr-o manastire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rallyrider Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Eu caut PASAGERA pt calatorii. Am 40ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 uite aici una la ananghie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 (editat) uite aici una la ananghie. da daaaa....si ii place si lejer imbracata pe motor. V-ati scos. Dar repede tre facuta miscarea ca au aparut salvatorii deja pe acolo....si moderatorul e complice. Si el o cauta pasagera?????? Editat Mai 18, 2009 de Preacuviosul_Mihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 i-am scris fetei la ananghie, dar crezi ca ma baga in seama?... se tine probabil cu nasul pe sus... bine ca mai sunt unii care cauta macar pasagera... poate gasim la vreo intrunire moto! mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed.Deamon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 i-am scris fetei la ananghie, dar crezi ca ma baga in seama?... se tine probabil cu nasul pe sus... bine ca mai sunt unii care cauta macar pasagera... poate gasim la vreo intrunire moto! mergem? Eu zic sa veniti la Seth on Fire ca 100% gasiti. Hai noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 eu as veni, numai sa-mi gasesc macar unul din Bucuresti cu motor sa nu merg singur atita drum..pot pleca abia sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 e vreo bikerita singura in tm sa ne plimbam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 23, 2009 Autor Share Postat Mai 23, 2009 astea nu prea umbla singure...ori au cite un iubit motociclist de la care au prins pasiunea de motoare, ori nu le trebuie barbati ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 astea nu prea umbla singure...ori au cite un iubit motociclist de la care au prins pasiunea de motoare, ori nu le trebuie barbati ?!! da, probabil ai dreptate, dar mai sunt si exceptii, nu se stie niciodata. e bine sa te dai cu prietenii dar parca e cam sec "singur" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Deschid si eu acest topic luat in ras de multe ori...deh, nu toti si-au gasit jumatatea...CAUT PARTENERA MOTOCICLISTA, DE PREFERINTA DIN BUCURESTI! Exemplu: este o motociclista cu o Yamaha Virago la TD-urile de langa strandul Dr.Taberei...esti singura? ai cu cine pleca in excursii cu motocicleta? astept oferte pina la 40 ani... Care are cu cine dormi la cort sa nu rida...eu nu am!!! Ahoi! Pasagere repede faci rost de asta sunt sigur, pentru ca si eu am avut parte de mai multe Dar fete motocicliste nu sunt multe, tocmai am fost la Baile Homorod (jud. Harghita) la intalnire si am vazut 4 fete motocicliste cu motoarele lor, dar erau venite cu baietii dupa ele asa ca spor si tie la cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Tare ... Eu cred ca fetele care au ajuns la capacitatea de a conduce un motor si-au gasit deja iubirea de o cautau de o viata... (motorul) Asa ca iale pe alea de pe trotoar de isi rup gatu uitandu-se dupa tine cand treci... Sau pe alea de ies umpic in strada sa te vada mai bine ... ! Incercare moate `nare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Tare ... Eu cred ca fetele care au ajuns la capacitatea de a conduce un motor si-au gasit deja iubirea de o cautau de o viata... (motorul) Asa ca iale pe alea de pe trotoar de isi rup gatu uitandu-se dupa tine cand treci... Sau pe alea de ies umpic in strada sa te vada mai bine ... ! Incercare moate `nare ! Pe toate fetele pe care le-am dus cu motorul au zis ca ele prefera sa fie pasagere si nu au curaj sa umble cu motorul asa ca o femeie care deja merge pe doua roti e ceva deosebit si rar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Eu caut o muiere foarte frumoasa, cuminte, sfioasa, bine crescuta(la figurat, biensur!), ascultatoare, gospodina, harnica, iubitoare si foarte bogata(dar orfana!). Stiu!Nu exista asa ceva! Souat?Eu caut in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 pleaca vreunul sau vreuna din Bucuresti spre Constanta, sambata? la intrunirea moto... poate gasim acolo motocicliste...dati PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Eu caut o muiere foarte frumoasa, cuminte, sfioasa, bine crescuta(la figurat, biensur!), ascultatoare, gospodina, harnica, iubitoare si foarte bogata(dar orfana!). Stiu!Nu exista asa ceva! Souat?Eu caut in continuare! Suna a femeia ideala (desigur asa ceva nu exista); cum nici barbatul ideal pentru femei nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 totusi vreau sa plec cu fata din TD-uri de langa strand...unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 totusi vreau sa plec cu fata din TD-uri de langa strand...unde esti? O fi deja la mare si te asteapta... Hurry up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 interesant topicu oricum din cate obs yo p`aci doar "domnii" cauta partenere insa din partea "doamnelor" nici un comentariu... in concluzie se pare ca ele deja au sau isi cauta prin alte parti... gresesc yo pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibisorul Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 interesant topicu oricum din cate obs yo p`aci doar "domnii" cauta partenere insa din partea "doamnelor" nici un comentariu... in concluzie se pare ca ele deja au sau isi cauta prin alte parti... gresesc yo pe undeva? Nu prea isi cauta...stai linistit. Faza ii ca nici urma de "doamne"..ele au deja pe cineva langa ele sa le aline"motorishk" In timp ce noi mai alinam si noi ce "motorishti"avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Eu caut o muiere foarte frumoasa, cuminte, sfioasa, bine crescuta(la figurat, biensur!), ascultatoare, gospodina, harnica, iubitoare si foarte bogata(dar orfana!). Stiu!Nu exista asa ceva! Souat?Eu caut in continuare! bine crescuta adica asa...cum e coca de la cozonac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 bine crescuta adica asa...cum e coca de la cozonac? Da sa fie la fel de gustoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 bine crescuta adica asa...cum e coca de la cozonac? Da, topmodela precum muscata'n glastra! D-astea am gasit o gramada, singurul defect pe care il aveau era ca INCA nu erau orfane!Dar, eu mai astept, nu ma grabesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Da sa fie la fel de gustoasa Mai greu gasesti fete asa Da, topmodela precum muscata'n glastra! D-astea am gasit o gramada, singurul defect pe care il aveau era ca INCA nu erau orfane!Dar, eu mai astept, nu ma grabesc... Asteapta ,asteapta ai toata viata inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate