vrum Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 dragi motociclisti.... m-a tentat sa citesc acest topic... dar... pana la sfarsit m-am plictisit... pai asa vreti voi sa va gasiti partenera... facand super bashcalie si scriind la misto... punand poze aiurea ?? pai cine sa va "indrageasca" asa? o da, o sa ziceti ca voi o cautati pe aia cu simtul umorului cum sa nu?! ia, incercati sa schimbati registrul... si poate ma razgandesc bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 dragi motociclisti....m-a tentat sa citesc acest topic... dar... pana la sfarsit m-am plictisit... pai asa vreti voi sa va gasiti partenera... facand super bashcalie si scriind la misto... punand poze aiurea ?? pai cine sa va "indrageasca" asa? o da, o sa ziceti ca voi o cautati pe aia cu simtul umorului cum sa nu?! ia, incercati sa schimbati registrul... si poate ma razgandesc bafta! Da' tu ai luat de bun topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Da' tu ai luat de bun topicul asta? pai de..poate mai sunt unii care chiar spera in gasirea perechii potrivite pe forum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 O poza de mare valoare! THIS IS ME: MAN IN THE WILD For more wild things visit this link: http://www.hi5.com/friend/profile/displayS...serid=360369574 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 http://www.cetatea-crestina.org/cgi-bin/familia/cautare.pl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 dragi motociclisti....m-a tentat sa citesc acest topic... dar... pana la sfarsit m-am plictisit... pai asa vreti voi sa va gasiti partenera... facand super bashcalie si scriind la misto... punand poze aiurea ?? pai cine sa va "indrageasca" asa? o da, o sa ziceti ca voi o cautati pe aia cu simtul umorului cum sa nu?! ia, incercati sa schimbati registrul... si poate ma razgandesc bafta! Te rugam sa detailezi si putem sa facem ceva modificari registrului pai de..poate mai sunt unii care chiar spera in gasirea perechii potrivite pe forum.. http://www.youtube.com/watch?v=bNbTkqcQvKM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 caut si eu sofer/ita care sa mearga maine in vama, ofer masina si motorina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) pai de..poate mai sunt unii care chiar spera in gasirea perechii potrivite pe forum.. Neahhhhh,io cred ca era undercover si vroia doar sa faca misto de noi ... Editat Iunie 11, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 http://www.cetatea-crestina.org/cgi-bin/familia/cautare.pl Uite ca de cand am intrat "m"UE romanu a mai iesit in lume si a vazut ca e de mai multe culori ca pe vremea lui Ceasca numa alb negru vedea-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) O fatuca scumpa de prin Galati, dornica sa imi tina de urat la o plimbare pe faleza, gasesc si eu?Mai stau ceva pe aici si e plictisitor sa ma plimb singur Accept si motoriste si nemotoriste Editat Iunie 11, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 caut si eu sofer/ita care sa mearga maine in vama, ofer masina si motorina io sunt soferita...adica am permis, cross my heart...da' te risti cu mine? (io nu ma risc cu mine dar mai stii...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 O fatuca scumpa de prin Galati, dornica sa imi tina de urat la o plimbare pe faleza, gasesc si eu?Mai stau ceva pe aici si e plictisitor sa ma plimb singur Accept si motoriste si nemotoriste Sun-i pe Danutza si pe Stress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 O fatuca scumpa de prin Galati, dornica sa imi tina de urat la o plimbare pe faleza, gasesc si eu?Mai stau ceva pe aici si e plictisitor sa ma plimb singur Accept si motoriste si nemotoriste ba da tu mai umbli ma mult ? )) ultima data m-am intalnit cu tine in cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 io sunt soferita...adica am permis, cross my heart...da' te risti cu mine? (io nu ma risc cu mine dar mai stii...) cat de greu sa fie sa mergi drept pe o autostrada? de cand nu ai mai condus? esti mai corpolenta, sa poti tine bine de volan?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 alexutzza, nu mai plec la mare, asa ca poti sa te relaxezi. [mie mi-a venit releul in 2 saptamani, curaj] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 alexutzza, nu mai plec la mare, asa ca poti sa te relaxezi. [mie mi-a venit releul in 2 saptamani, curaj] Mah tu ai ramas tot in clubu lu Niki1,2,3...(n+1)! ... ? Roaker satanist violator de babe la semafor care esti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) Orl-ule ... e destul de bine si la noi aicea Convinge-te: Niki 1: Niki 2: Niki 3: . . . Niki n+1 : Numa eu ce mai pastrez valorile speciei Editat Iunie 12, 2009 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 caut motociclista sau pasagera pentru plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 caut motociclista sau pasagera pentru plimbari Domnu' special pt dvs. va putem oferi: 1. cu tot cu motoreta, pentru cel putin 150.000 calorii / minut, domnisoara are si un defect, totusi; zgarie rau si tipa, 2. de asemenea cu tot cu moto, consumul energetic va trebui sa depaseasca minumul de 90.000 calorii / minut dar daca aveti cumva alergie de obiecte verzi si lucitoare nu v-o recomandam 3. aceasta vine fara vehicul: l-a deteriorat in timp ce-l alerga de zor pe ultimul client care scapase nefericitul o picatura de bale pe varful tocului ei. Veste buna e doamna e foarte nepretentioasa... atata vreme cat nu rupeti catusele si nu urlati prea tare in timp ce-si sterge biciul de spatele dvs. P.S, Din nefericire e criza si la noi Aceaste persoane de sex feminin amatoare de motociclete sunt unicele exemplare disponibile, restul sunt fie aproape maritate fie mult prea distruse pentru a merita deranjul. Va dorim mult succes si va reamintim ca in caz de urgenta sunteti echipat si cu brate care se termina cu niste maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Domnu' special pt dvs. va putem oferi: 1. cu tot cu motoreta, pentru cel putin 150.000 calorii / minut, domnisoara are si un defect, totusi; zgarie rau si tipa, 2. de asemenea cu tot cu moto, consumul energetic va trebui sa depaseasca minumul de 90.000 calorii / minut dar daca aveti cumva alergie de obiecte verzi si lucitoare nu v-o recomandam 3. aceasta vine fara vehicul: l-a deteriorat in timp ce-l alerga de zor pe ultimul client care scapase nefericitul o picatura de bale pe varful tocului ei. Veste buna e doamna e foarte nepretentioasa... atata vreme cat nu rupeti catusele si nu urlati prea tare in timp ce-si sterge biciul de spatele dvs. P.S, Din nefericire e criza si la noi Aceaste persoane de sex feminin amatoare de motociclete sunt unicele exemplare disponibile, restul sunt fie aproape maritate fie mult prea distruse pentru a merita deranjul. Va dorim mult succes si va reamintim ca in caz de urgenta sunteti echipat si cu brate care se termina cu niste maini Ar trebui largita oferta! Nu vad nici o fata care sa aiba accesoriu cu spite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Da' tu ai luat de bun topicul asta? hai nu pe bune! cine ar lua de bun acest topic? tot e ok ca unii singuratici isi mai gasesc un partener de drum, dar... CHIAR A CREZUT CAREVA CA E PE BUNE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Deschid si eu acest topic luat in ras de multe ori...deh, nu toti si-au gasit jumatatea...CAUT PARTENERA MOTOCICLISTA, DE PREFERINTA DIN BUCURESTI! Exemplu: este o motociclista cu o Yamaha Virago la TD-urile de langa strandul Dr.Taberei...esti singura? ai cu cine pleca in excursii cu motocicleta? astept oferte pina la 40 ani... Care are cu cine dormi la cort sa nu rida...eu nu am!!! hai nu pe bune! cine ar lua de bun acest topic? tot e ok ca unii singuratici isi mai gasesc un partener de drum, dar... CHIAR A CREZUT CAREVA CA E PE BUNE? Da, eu chiar am crezut ca e pe bune. Cum consideri tu ca ar trebui sa arate un topic ca asta ca sa fie pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) Da, eu chiar am crezut ca e pe bune.Cum consideri tu ca ar trebui sa arate un topic ca asta ca sa fie pe bune? Sunt oricand gata sa invat de la oricine!!! Marius arata-ne te rog cum sa facem un topic serios, cu simt de raspundere si cu nepierderea din vedere a obiectivului final: SEX, SEX, SEX... UPS! am pomenit cumva si de.... SEX? Editat Iunie 24, 2009 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Eu cred-ca e topic cu zgataieli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate